Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
29.1.23 13:47

@Kuhnice Ahoj :mavam: Děkuji za podporu, my máme prave skoro 5 lete ditko doma, které je počato přirozeně na první pokus..proto celkem nechápu a jsem taková zaskočená co se děje :mrgreen:

O 2 dítě s ale snažíme už téměř 3 roky, od prvniho 2-2,5 let..a stále nemáme bratricka nebo sestřičku..

Právě nám vyšly všechny vyšetření lautr v pořádku ani minimální odchylky v ničem..což je takové..no raději bych aby na něco přišli a mohli to řešit..asi tak :lol: ale to jsem si asi představovala moc jednoduše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
29.1.23 15:11

@kamaradka32 ahoj :mavam: nam taky na nic neprisli, vsechny vysledky naprosto v poradku. Nam tedy nepomohlo IUI a meli jsme podstoupit IVF, ale nakonec se skoro po 3 letech zadarilo prirozene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
29.1.23 16:01

@Linusren cozeeeee..si děláš srandu, tak to je paráda :pankac: pamatuju si Tě, s předchozích konverzací..pecka, ze se alespoň někdo posunul vpřed..a jak se Vám to stalo? To si jako před IVF stimulaci otěhotněla?0 8o :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
29.1.23 17:04

Holky já mám dneska takové křeče do břicha nárazové že se vždy musí přikrčit chvilku počkat a až to přejde se narovnat :zed: na uhnizďování je přece ještě brzy a vůbec mě nenapadá z čeho by to mohlo být :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
29.1.23 22:46

@Terik_kal tak ty křeče do břicha mám taky…vůbec nechápu proč…
Jinak jsem asi 2nebo 3den po ms..takže na uhnízdění je brzo :zed:.. nechápu
Asi nějaký erupce na slunci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
30.1.23 06:10

@Nikoosha Mě to i v noci budilo :zed: :zed: a teď to občas také cítím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
30.1.23 07:24

@Terik_kal
Přesně mě též…a teď je mi i na zvracení…😪 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
30.1.23 08:36

@Nikoosha mně už z toho všeho tak hrabe :D že se mi dnes zdálo že jsem si dělala test a vykoukli tam na mě dvě čárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla90
30.1.23 18:27

Ahoj holky, tak opet cekam na dalsi z mnoha ovulaci. :cert: Ma prijit kolem vikendu, zrovna budeme mimo domov v krásném hotylku. :lol:
Min. mesic, jsem snad poprvé mela ovulaci z pravého vaječníku (verim, ze tomu pomohlo vyoperovani polypu) a jako na potvoru jsme oba umírali na nemoc! :roll: Často pred MS hnede spinim, min. cyklu nic a zrejme se mi to obrátilo a už několikátý den po MS hnede spineni. Opravdu je tohle k zblazneji, porad neco. :roll: Take po MS spinite?

• Citovat
  • Upravit
1045
30.1.23 19:34

@madla90

Ahoj, po ms ne, ale před ní. Dr mi napsala utrogestan, já začala brát gynex a vypadá to, že to dopadlo dobře :) minimálně jsem přestala úplně špinit a to jsem se trápila před ms klidně 5-6 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla90
30.1.23 20:00

@Beriiii Ahooj.
Faakt? Tyjo tak na to se musim optat, pred MS mi to nikam “nevadilo” ale tohle. :roll:
Ted sbírám odvahu na změnu gynekologa. Moje doktorka je takova těžká povaha, nemluví, odpovida jen kdyz se clovek zeptá. Recenze jsou na ni pocitově stejne jako mam ja a jeste horsi. Nejdrive jsem ji vyzkoušela a az pak cetla recenze, takze nejsem nijak zaujata. Vyhledleho mam doktora co me operoval, je to jedna vetsi klinika, tak mam strach aby nebyl nekdo uražený, dotčený. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1045
30.1.23 20:11

@madla90

Ano, měla jsem to tak i u první dcerky 🙂 ale teď to bylo více, tak jsem zkusila navíc ten gynex a ještě pyridoxin a zítra budu dělat TT, myslím, že to vyšlo :) každopádně i kdyby ne, po špinění ani památky :) a gyndare se neboj změnit, jde přeci o tebe a ne o něj, ty jseš jen jeho pacient. V tomhle musím klepat, mám super doktorku, je sice soukromá, takže některé věci platím, ale to mi vůbec nevadí. Mám pocit z každé návštěvy jak kdybych šla za holkama na kafe a to je strašně důležité :) takže urco se neboj :) a ty už máš děti? A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla90
31.1.23 07:46

@Beriiii
To mas pravdu, jde preci o me a o to abych se ja cítila dobre. :oops:
Snažíme se cca rok, a dite ani jeden nemame. “Problem” byl zrejme u me, měla jsem v deloze polyb a tak spatne umístěny, ze bránil proniknutí vajicka. MS mam +- pravidelnou, ovulaci též mam. Pri operaci me zkontrolovali a vse mam, tak jak ma byt, vse bylo bez nálezu. Oficiálně se po operaci mame snažit az tento mesis.
Jee a kdy budes testovat? :oops:

• Citovat
  • Upravit
1045
31.1.23 07:49

@madla90

Tak vám přeji, aby vám to brzy vyšlo :) uvidím asi ve čtvrtek. Ona se mi posunula i ovulace, takže uvidím jak to bude vypadat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.23 05:45

Zpoždění MS

Ahoj holky, he to už nějaká doba co jsem sem nic nenapsala. S manželem se snažíme dál a teď mám už dokonce 6 dní zpoždění a jsem unavená a občas mě píchne v podbřišku. Do toho mám jen čirý výtok.
Tak bych chtěla poradit zda si udělat test nebo ne… nechtěla bych se zase zklamat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí