Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
22.11.23 08:17

@Vterr.uuu
Jooo, povedlo se to hezky :) budou spolu přesně po 2,5 letech. :srdce: no chtěli jsme holku a čekáme druhého kluka :D ale nevadí i tak se na nej těšíme :srdce: termíny mám dva 28.11 a 3.12 :D :) tak uvidíme kdy se mu bude chtít ven :D :) … to určitě půjde :srdce: já brala utrogestan v obou tehu… to ti vždy dělají hormonální profil??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.11.23 09:31

@Karmen23 ty jo to už je fakt za par :mrgreen:.
Já vždycky chtěla kluka a holku a jak máme tu holčičku a ona je fakt taková ta typická jemná, opatrná, hodna holcicka a když vidím ty divoke kluky okolo, tak vlastně bych brala klidně druhou holčičku a manžel taky :mrgreen:, ale samozřejmě budeme moc radi i za kluka :).
No myslela jsem, že aby ti dali utrogestan, tak ti musí udělat profil, u prvního zjistili málo progesteronu, takže jsem ho měla.
Tobě ho dali jen tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
22.11.23 10:53

@Vterr.uuu
Jo my máme doma toho divočáka :D :D takže doufám ze druhy bude klidnější :D :D … já u obou tehotenství brala clostilbegyt :) :) ale u druhého těhotenství už mi udělal jen folikulometrii a hned mi clostik napsal a zadarilo se na poprvé a pak mi dal i utrogestan :) já nespinila, měla jsem to pro udržení tehu po clostiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
22.11.23 17:53

Doufám, že se nepridavam zbytečně, MS za týden, ale dnes menší zakrvaceni,, snad se povedlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.23 18:22

Ahoj holky, test od clearblue mi vyšel pozitivní, ukazal 1-2 týdny, ale podle výpočtu od poslední MS mi to vychází na 6tý týden. Čemu věřit?

• Citovat
  • Upravit
450
22.11.23 21:28

@Karmen23 jo takhle :) já moc nevím, jak si o to říct, nechce se mi zase chodit na gyndu, když jsem tam před týdnem byla a když si zavolam, ze chci utrogestan, tak mě prave tutove poženou zase krev atd :zed:.
Ale tak, patří to k tomu no, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
22.11.23 22:42

@Vterr.uuu
Chápu tě, je skoda, ze je na předpis :D :) … a ty spinis před MS? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8631
23.11.23 00:33

Mám celé balení Utrogestanu s dlouhou expirací a určitě ho už nevyužiji, takže mohu prodat.
Jinak můj gyne mi ho dal po 9 měsících snažení sám od sebe plus mi nabízel žadanku do reprocentra. :nevim: Takže žádné doprošování to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
23.11.23 14:00

@Karmen23 no prave, že ne :D, spinila jsem poprvé teď, když jsme se snažili, tipuju tak týden po ovu začalo malinko spineni, ale ne pořad, jen třeba jednou za den malinko, další dva dny nic, pak zase malinko a do toho občas tlak v podbrisku.
Proto jsem si myslela, ze se možná něco děje :nevim:.
No a nakonec ms o dva dny dřív, což se mi taky nikdy nestalo, tak mi to jen cele přijde blba shoda okolnosti, když jsme se snažili a najednou tohle :think:.
@Denise.H No já to u dcery měla taky, taky mi ho pak sami dali, ale teď mi jde o to, ze prave nechci čekat delší dobu, když by měl byt problém “jenom” tohle a zase nevím, jak si o nej říct, když minuly týden jsem byla na prevenci a žádný problém jsem neměla a najednou potrebuju utrogestan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
23.11.23 14:06

Omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
23.11.23 14:08

Holky chci se zeptat, asi je to pitomost :D za 6 dní má přijít MS, doufám, že nepřijde samozřejmě :lol: dnes už spinim.. Každopádně sem úplně KO, aai mám i teplotu, krk, rýma děs a už to mám druhý den a dnes horší, tak sem ai nechala napsat ATB. Nemůže to nějak ohrozit případné zahnizdeni? Děkuji, snad nikoho nepohorsim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
23.11.23 14:22
@MadammeLu píše:
Holky chci se zeptat, asi je to pitomost :D za 6 dní má přijít MS, doufám, že nepřijde samozřejmě :lol: dnes už spinim.. Každopádně sem úplně KO, aai mám i teplotu, krk, rýma děs a už to mám druhý den a dnes horší, tak sem ai nechala napsat ATB. Nemůže to nějak ohrozit případné zahnizdeni? Děkuji, snad nikoho nepohorsim :lol:

Antibiotika na rýmu a krk? :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
23.11.23 14:34

@Bellamia jde ze mě zelené jestli ai zadate o podrobnosti. Mám infekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
23.11.23 14:40

@MadammeLu Já bych to řekla na rovinu..že můžeš být těhotná.
At napíše atb která by neublížila kdyby jsi byla.
Budeš v pořádku i miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8631
23.11.23 14:47

@Vterr.uuu Já to měla na špinění před MS, ale asi nám to ten měsíc pomohlo k druhému dítěti. Ale na 100% to stejně nikdo neví. První se povedlo bez ničeho.
Jak říkám, mohu ti ho kdyžtak prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital