Snažilky 40+ ~ 2023

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9723
27.6.23 08:22
@Prosimklid píše:
Ne, takhle reprodukce nefunguje - je jednoduché říct, že se nedaří, protože to „nemá vyhozené z hlavy“, ale fakta nepustí…

Budu na to téma vydávat knihu a troufám si říct, že o tom vím víc než ty, včetně reprodukční gynekologie.

• načítám...
Anonymní
27.6.23 08:56
@VeseláBobina píše:
Ahoj, jasně chápu :oops: jsou tady lidi, kteří to nedokazi pochopit, že to má proste někdo jinak než oni :mrgreen:
A moc hezky se mi to čte. O měření BT uvažuji taky, tenkrát u druhého jsem také měřila :srdce:

Já chápu, že tady je hromada trolů. Ale když si někdo chce postesknout, tak ho první dámy prolustrují, chytají se maličkostí a věc jako taková upadne někam do zapomnění.
Psávala jsem neanonymně, ale na toto nějak nemám vůbec chuť se někomu zpovídat, co a jak bylo x let zpátky… lidi a věci se mění, ne že ne.

• Upravit
1886
27.6.23 10:27
@Anonymní píše:
Já chápu, že tady je hromada trolů. Ale když si někdo chce postesknout, tak ho první dámy prolustrují, chytají se maličkostí a věc jako taková upadne někam do zapomnění.
Psávala jsem neanonymně, ale na toto nějak nemám vůbec chuť se někomu zpovídat, co a jak bylo x let zpátky… lidi a věci se mění, ne že ne.

Však přesně tak, názory a lidi se mění a hlavně mě by nenapadlo sledovat ostatní jak co mají. Já doteď na žádné takové diskusi nebyla a včera jsem začala litovat, že to snad zrusim a budu zit raději dal v realitě než se tady stresovat s hejtery, co se asi nudí a tak prudí :mrgreen:

• načítám...
5683
27.6.23 11:52
@VeseláBobina píše:
S ditetem začal partner, přišel s tím on. Pro mne mít dítě s mužem rozhodne není žádná pojistka. Starám se o sebe sama se dvěmi dětmi přes 9 let bez cizi pomoci, plný úvazek, vlastní auto atd ;) Zdravá jsem, u doktora jsem byla, jinak děkuji za péči :srdce:

Ti chlapi tohoto typu musi mit misto mozku z bricha kostku - se prave probudili a vzpomneli si, ze potomek? A kdyz uz, tak proc se starou konzervou? Boji se mladych zenskch, trwbas tricitek? Asi jo, nemaji ani spetku sebevedomi a s takovym matrosem mit dite na svoje stara kolena?

A taky vubec nechapu ty zenske, co jsou vse ochotny ve svem pokrocilem produktivnim veku riskovat a kvuli komu.
Ja bych tedy hned na zacatku znamosti se jasne vymezila, ze ho nechci zdrzovat, a pokud chce mit jeste vl. Deti, at neztraci cas se mnou.

Příspěvek upraven 27.06.23 v 12:10

• načítám...
5683
27.6.23 12:04
@MartinaCV píše:
Ta první věta je důvodem, proč to ženám nejde. Když si to vyhodí z hlavy, což je náročný proces, zadaří se. Jako mně, ve 45 a půl na první pokus. Jo a mám všechny děti po 40.

Chudaci decka, mit misto rodicu prarodice! Alespon ze jich mate tech deti teda snad vic a zabavi se spolu snad vice i v budoucnu a i ty posmesky od vrstevniku se snad mezi ne trochu rozmelni.

• načítám...
Anonymní
27.6.23 12:08
@Ahep píše:
Ti chlapi tohoto typu musi mit mozku z bricha kostku - se prave probudili a vzpomneli si, ze potomek? A kdyz uz, tak proc se starou konzervou? Boji se mladych zenskch, trwbas tricitek? Asi jo, nemaji ani spetku sebevedomi a s takovym matrosem mit dite na svoje stara kolena?A taky vubec nechapu ty zenske, co jsou vse ochotny ve svem pokrocilem produktivnim veku riskovat a kvuli komu.
Ja bych tedy hned na zacatku znamosti se jasne vymezila, ze ho nechci zdrzovat, a pokud chce mit jeste vl. Deti, at neztraci cas se mnou.

Víte co, tohle je váš názor. Docela bych řekla že tvrdý. V životě nejsou zrovna všechny situace ukázkové, a ne každý je se vším hotový raz - dva, jako vy. Řekla bych, že si uvědomujeme, že to není optimální, ale neřekla bych, že je to až tak zvrácené. Přeji vám, ať máte ve svém životě všechno tak jasné a rozhodné (hlavně v sobě). Neznamená to ale přeci, že budete urážet druhé, kteří žijí mimo nastavenou normu. A nebo vlastně můžete, vaše věc. Já bych řekla že to i něco o vás vypovídá.

• Upravit
5683
27.6.23 12:08
@MartinaCV píše:
Budu na to téma vydávat knihu a troufám si říct, že o tom vím víc než ty, včetně reprodukční gynekologie.

Ja si tas troufam rict, ze k mnoha brakum na kniznim trhu pribude jen dalsi..brak. fakt si myslis, ze kdyz tzv. vydas knihu/dalsi brak, ze si z tebe musi sednout kazdej na (_._)? :mrgreen:

• načítám...
1886
27.6.23 13:47
@Ahep píše:
Ti chlapi tohoto typu musi mit misto mozku z bricha kostku - se prave probudili a vzpomneli si, ze potomek? A kdyz uz, tak proc se starou konzervou? Boji se mladych zenskch, trwbas tricitek? Asi jo, nemaji ani spetku sebevedomi a s takovym matrosem mit dite na svoje stara kolena?

A taky vubec nechapu ty zenske, co jsou vse ochotny ve svem pokrocilem produktivnim veku riskovat a kvuli komu.
Ja bych tedy hned na zacatku znamosti se jasne vymezila, ze ho nechci zdrzovat, a pokud chce mit jeste vl. Deti, at neztraci cas se mnou.

:mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemám slov. Konzerva jste se svými názory možná tak vy :mrgreen: Hold přítel má rád vyzrálé rozumné ženy, nikdy ho mladší ženy nelakaly :* A dítě v mem věku? Vypadam mlade a cítím se mlade, sám doktor říkal hurá do toho, ten mě přemlouval pořád :srdce:

• načítám...
Anonymní
27.6.23 13:49
@VeseláBobina píše: :mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemám slov. Konzerva jste se svými názory možná tak vy :mrgreen: Hold přítel má rád vyzrálé rozumné ženy, nikdy ho mladší ženy nelakaly :* A dítě v mem věku? Vypadam mlade a cítím se mlade, sám doktor říkal hurá do toho, ten mě přemlouval pořád :srdce:
@VeseláBobina píše: :mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemám slov. Konzerva jste se svými názory možná tak vy :mrgreen: Hold přítel má rád vyzrálé rozumné ženy, nikdy ho mladší ženy nelakaly :* A dítě v mem věku? Vypadam mlade a cítím se mlade, sám doktor říkal hurá do toho, ten mě přemlouval pořád :srdce:

:)… a možná bychom koukaly jaký má paní @Ahep „skvělý“ život…

• Upravit
2998
27.6.23 13:51

Každého věc, ale po čtyřicítce nebo nejlépe po petactyricitce už začíná období prarodicovstvi. Přenechala bych plozeni deti opravdu mladším.

• načítám...
Anonymní
27.6.23 13:54
@freeport píše:
Každého věc, ale po čtyřicítce nebo nejlépe po petactyricitce už začíná období prarodicovstvi. Přenechala bych plozeni deti opravdu mladším.

To přeci nikdo nezpochybňuje.. ale snad to není důvod k urážkám.. stejně tak hodně mladé matky, by měly být ještě „dětmi“… i když uznávám, že rizika jsou po 40 vyšší…
Na druhou stranu. Znám spoustu 30 co pijí alkohol, kouří a nemají zdravý životní styl… myslíte, že jsou na tom lépe, než 40 co nepije, nekouří, sportuje a celkově je aktivní?

• Upravit
1886
27.6.23 13:54

Děvčata, rozhodla jsem se a nebudu se tady zabývat někým, kdo se doma nudí a cely den travi na internetu a hejtuje různé diskuse, které s nim nemají co dělat :mrgreen: Na žádných diskusích jsem doteď nebyla a vracím se zpět, raději spokojene s lidmi v realitě než tady číst tohle :mrgreen: Nebudu si ubírat energii takovými lidmi. Sedí doma u PC a závidí, že má někdo mladšího přítele :jazyk: že je někdo šťastný, samostatný a spokojený se svým životem :srdce:

Mějte se pěkně a hodně štěstí všem :*

• načítám...
1886
27.6.23 13:55
@freeport píše:

🤦🏻‍♀️ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2998
27.6.23 14:26
@Anonymní píše:
To přeci nikdo nezpochybňuje.. ale snad to není důvod k urážkám.. stejně tak hodně mladé matky, by měly být ještě „dětmi“… i když uznávám, že rizika jsou po 40 vyšší…
Na druhou stranu. Znám spoustu 30 co pijí alkohol, kouří a nemají zdravý životní styl… myslíte, že jsou na tom lépe, než 40 co nepije, nekouří, sportuje a celkově je aktivní?

Urazila jsem snad někoho? 8o
Po čtyřicítce je tělo už proste staré, ať si někteří chteji připustit nebo ne.

• načítám...
Anonymní
27.6.23 14:34
@freeport píše:
Urazila jsem snad někoho? 8o
Po čtyřicítce je tělo už proste staré, ať si někteří chteji připustit nebo ne.

Nemyslela jsem, že vy… ale paní před vámi není zrovna empatická… já myslím ze 42 není tak hrozný věk pro pohoršování… věc názoru… jen mě překvapuje jak všichni umí soudit.
Pěkný den.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí