Snažilky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1075
16.11.09 21:32

ahoj, můj druhý cyklus na clostíku nevyšel…právě jsem začala slabounce krvácet..a to jsem teprve 25DC. Už mě z toho hrabe…:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessika
17.11.09 09:48

Já jsem taky z Brna. HA jsem vysadila v září a ted se druhý měsíc snažíme. Měřím BT a píšu si je do Fertilityfriend. Taky beru listovku, Calibrum Babyplan a piju kontryhel. Trošku doufám, že bysme mohli doatat dáreček k Vánocům :-)

• Citovat
  • Upravit
1075
17.11.09 10:16

ahoj Jessiko, kde se dá sehnat ten kontr.čaj? V lékárně? Bylo by to první mimčo? Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessika
17.11.09 10:37

Je mi 26, mělo by to být první mimčo. No a kontryhel běžně koupíš v lékárně.

• Citovat
  • Upravit
2121
17.11.09 12:20

Ahoj Jessiko :-) jsem ráda, že se našla další snažilka z Brna :-) , zdravím tě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.11.09 01:49

ahoj holky, jsem taky snažilka z Brna , zatim jen " začátečník" ( antinu jsem vysadila v září) … zatim se s přítelem snažime nesnažíme :) tím chci říct, že to necháme pár měsíců náhodě a uvidíme jestli se zadaří… po děťátku moc toužím, ale zrovna dnes jsem miminko docela dost obrečela, myslela jsem, že by se hned mohlo zadařit… tak nějak jsem si vsugerovala příznaky a nic… ta mrcha se dostavila :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
18.11.09 08:17

Ahoj Simei, zdravím tě :-) :-) Jsem :-) moooc ráda, že se našel někdo další. Tak nesmutni určitě se příště už zadaří :-) My se snažíme i někdy nesnažíme od června a taky zatím nic teda, ted jsem taky zvědavá jak to dopadne, ale myslím že obvykle jako vždy :-? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessika
18.11.09 18:26

Já jsem ted 6 DPO, vim ze je brzo soudit, ale v podbrisku me neboli, citliva na pachy nejsem, tak si myslim, ze tento mesic zase nic. Skoda… :cry:

• Citovat
  • Upravit
2121
18.11.09 18:47

no u mě zase tak není pravda asik ten metřík protože podle internetového grafu ještě nebyla ovulka , tak nevím… doufám jen že už ovu byla mívám ji až 17 dc už takhle 3 cykly za sebou a zatím teda tentokrát nic, tak jedn doufám, protože ted už není čas se snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
28.11.09 09:12

Ahoj holky, ráda bych se přidala, jsem taky z Brna, je mi 27 let, snažíme se s přítelem s přestávkami 2 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
1.12.09 14:31

ahoj holky, zdravím nově příchozí, jsem ráda, že se to rozrůstá :-)))
Simei mi se snažíme přes dva roky a nic,takže se na to moc neupoutávej, protože se to může povést třeba až za pár měsíců a psychika udělá svoje…
Jessiko, některé ženy mají příznaky až dlouho po zjištění, že jsou těhotné. Takže na příznaky bych vůbec nekoukala… Držím palce, když tak počítám, tak už bys měla vědět jak na tom jsi…
Nadeno, už jsi byla u lékaře a víš proč to nejde? NEbo to prostě pořád jen zkoušíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
1.12.09 22:25

Cau holky jsem taky z Brna.o dítě se snažíme již více jak 4 roky. letos to řešíme přes CAR .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.12.09 13:50

ty jo 4 roky, to je síla…a víte kde je chyba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
2.12.09 15:38

chyba je zatím v SPG a na tu genetiku čekáme již dva měsíce. U mně zatím vše OK možná trošku zlobí levý vaječník nebo to minule bylo ze stresu. neboť mi říkali ,že jsi nemohu vybírat zda chci lékařku . to jsem vyřešila tak jsem teď trošku po této stránce v klidu.my jsme se snažili a nevyšlo to . je pravda ,že normálně mi řekli ,že když otěhotním bude to zázrak. Hned doporučovali jen IVF na to ale nechci jít.Jěště se budu muset zeptat jak velké je riziko z těch velkých dávek hormonů ,že dostanu rakovinu. Musím se ptát sami mi nic neřeknou. Jo
tashet kam v brně chodíš do Caru ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
2.12.09 15:39

jo a jak na vás holky působil ten pregnyl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí