Snažilky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1885
6.2.10 20:22

Ahoj holky.
Tak jsem našla spřízněné duše z Brna :-). I já jsem tady celkem nová. Pořád jsem jen četla a tak mi to nedalo a zaregistrovala jsem se. My se snažíme od prosince a zatím nic :-(. Mám už 2 děti a můžu napsat k vašim příspěvkům, že o prvním těhu jsem nevěděla 3 měsíce. MS normální. O druhém jsem též nevěděla, jen jsem začala krvácet a tak jsem valila k doktorovi a on mi oznámil, že jsem v 6tt. Pak jsem už jen ležela a ležela..... Jsem teď 24 DC a čekám, zda MS přijde či ne. Příznaky těhu mám snad úplně všechny. Jsem malátná, bolí mě prsa, žaludek je jako na vodě. Ale myslím, že je to spíš sugesce z toho všeho, co jsem si tady přečetla. Všem držím moc pěsti, aby jim to vyšlo co nejdřív :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
7.2.10 08:28

ahoj, vítej mezi námi, alespon se naše řady rozšíří…já zatím děti nemám. Snažíme se přes dva roky a je mi za pár dní třicet.
Ted mám dva dny zpoždění /mívám to uplně přesně/. Žádné předmenstruační bolesti, naopak bolí mě bradavky, což neznám. Nicméně dneska ráno test negativní, tak nevím. První velká naděje po dvou letech a ono nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
7.2.10 12:37

Ahoj Tashet, moc držím pěsti!!Podle mě je na test ještě dost brzy…důležité je, že ti neklesá BT! Mě dnes ráno dorazila po 3 denním silném špinění mrcha, ale už jsem to obrečela, když jsem začala špinit, to už bylo jasné, že z toho zase nic nebude:(
Zdravím dětičky:), vítej mezi námi! Jakpak dlouho jsi se snažila při prvních dvou dítkách??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
7.2.10 20:18

nade, to je mi fakt líto…jaký plán máte ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
7.2.10 20:30

Tashet žádný, prostě to budeme zkoušet dál, začnu asi zase cvičit Mojžíšovou, já vlastně nevím, jsem docela bezradná, chtěla jsem zkusit brát nějaké hormony na podporu, ale myslím, že kdyby se to při nich taky nepovedlo, tak bych to asi psychicky nezvládla, už takto to docela těžko snáším, takže to nechám osudu … napadlo mě přemluvit přítele, ať jde znova na SPG, ale asi to taky nechám být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
8.2.10 08:09

Ahojda holky, díky za přívítání :-)
Tashed, vůbec nic si z toho nedělej. Opravdu pokud Ti neklesá BT mělo by to být v pohodě. Bolesti prsou můžou být z těhu, stresu, ale i z toho, že měšká MS. Myslím, že by jsi měla ještě chvilku počlat a papk testovat. Jaký máš těhu test? Držím pěstičky, aby to vyšlo :palec:
Nadena. Nevěš hlavu, třeba to vyjde příště… Na první dítko jsem čekala 2 roky a druhé téměř 4. Nějaké ty operace a lapara už mám taky zasebou. Už je mi táhne na 35 a tak jsme si řekli, že se tohle musím povézt dřív. Nerada bych byla nejstarší rodička na oddělení :-D . Včera jsem malinko zašpinila, ale hnedka to přestalo. Břicho mě zatím nebolí, ale žádné extra naděje si raději nedělám, abych zase pak nebyla zklamaná. Minulý měsíc jsem to měla stejně. Přesně na den kdy měla přijít MS jsem zašpinila, pak nic a týden nato jsem začala krvácet s velkýma polestma v podbřišku. Těhu test jsem si ani nedělala. Pravda je, že u druhého těhu jsem měla problém se žlutým tělískem. Nefungovalo tak jak má. Takže jsem byla v nemocnici a dostávala udržovací injekce. Možná mám teď stejný problém :-( . No, kdyby to nevyšlo ani tentokrát, nakráčím k doktorovi.
Dnes jsem 26 DC, ale test jsem si zatím nedělala, nějak nemám odvahu a bojím se zklamání, BT mám 37,4°C.
Přeju všem KRÁSNÝ DEN a těším se, až si přečtu vaše další příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.2.10 08:50

Dobré ráno všem! Pro dětičky: já mám také za sebou laparku, žádný gynekologický problém mi ale nenašli, oba vaječníky průchozí, žádná endometrioza…Jestli se můžu zeptat, tak bych ráda věděla, jestli jsi měla nějaký konkrétní problém a jak se ti nakonec podařilo otěhotnět, přirozeně? Ale teď bych řekla, že podle BT to vypadá u tebe dobře … držím pěsti! Mě teda v druhé fázi cyklu teplota nad 37°C nevyleze a v první fázi mívám kolem 36.3, tak nevím, jestli je to v pořádku s hormony, ale křivka vypadá dvoufázově. Miminko si strašně moc přeji už od svých 20. let, teď je mi 27 … jenomže jsem studovala a tak to prostě nešlo, tím víc mě to stresuje a trápí, všechny kamarádky už děti mají a každá z nich otěhotněla max. do druhého měsíce snažení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
8.2.10 11:05

Nadena, moc díky za podporu :-D. Já šla na laparo kvůli cystě ( cystám ) na vaječníku. Měla jsem jich tam hned několik a celkem měly velikost pomeranče. Takže zákrok byl nutný. Vejcovod mám normálně průchozí jen jeden. Na druhém mám celkem dost velké srůsty. A jak jsem otěhotněla? Pořád nám to nešlo, až už jsme se smiřovali s umělým oplodněním. Ale pak nám vykradli dům. Dost surově. Já tu spoušť doma našla :-( . Byl to dost stresující záčitek, který na mě má vliv to teď. Ale to by celé bylo mnohem delší povídání :-P :-P :-P . Zkrátka jsem do 3 měsíců otěhotněla. Dokrok mi potom říkal, že mi prodtě mozek asi přepnul na jinou kolej a zkrátka se to povedlo. Ovšem o 6tt jsem ležela v nemonici. Po delším čase jsem je ukecala, aby mě pistili domů, protože to manžel doma zkrátka nezvládal. práce, domácnost a ještě dcera. Takže jsem byla doma. I doma jsem musela ležet. Nakonec se malej narodil v termínu a měl krásné 4 kg. Teď už se tomu smějeme a říkáme, že nás malej přišel na všechny prachy :lol:
Ale bylo to opravdu zlé. Pojištění jsme nebyli, protože jsme se nastěhovali do rozestavěného, nezkolaudovaného domu, takže nás to přišlo na bezmála půl milionu. Ale to už by bylo zas na jiné téma. Ta Tvoje BT nemusí být nijak špatná. Každá žená má jinou teplotu. Pokud Tě lékař řádně vyšetřil a nic nenašel, neměl by to být problém. A jak píšeš o tom, že jsi čekala, protože jsi studovala. Já když zjistila, že mám prpoblémy s těma srůstama na vejcovodu, na nic jsem nečekala a šla do toho. Škola neškola. mám hodně kamarádek, ketré taky čekaly a teď jim to nejde :-( , ale Ty jsi ještě mladá. Tvoje kamarádky mají asi velké štěstí. Myslím, že když si tady pročteš pár diskusí, bude Ti jasné, že otěhotnět do dvou měsíců je takový malý zázrak. Teď vás čeká další snažení, tak pokud by to ani po něm nějak nedopadlo, zašla bych k doktorovi a probrala to i s ním. Vyšetřil by Tě důkladně, zjistil hodnoty hormonů. Určitě vám to jednou vyjde NEBOJ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.2.10 17:41

Pro dětičky: já moc děkuji za tvoji dlouhou a povzbudivou odpověď!!! Nedokážu si ani představit to, co jsi napsala s tím vykradením, to muselo být vážně vyčerpávající a stresující … hrůza!!! a jak píšeš, to je teda malý opravdu za všechny peníze:) a věřím, že v tom stresu nebylo možné se soustředit jen na to, jestli se to tento měsíc povedlo nebo ne…akorát je smutné, že ta touha po miminku je kolikrát tak silná, že myšlenky musí odvést něco tak příšerného jako je vykradený dům!
Já si jinak dávala po celé roky studia s přítelem strašný pozor, abych neotěhotněla, protože přítel nechtěl, dokud jsme studovali. Já neměla žádné problémy a navíc jsem si byla stoprocentně jistá, že otěhotním ihned, jenomže po škole, kdy mi bylo 25 let a s přítelem jsme se začali snažit, tak se moje růžové představy rychle rozplynuly a výsledek je, jaký je. Příští týden jdu k doktorce tak uvidím, co navrhne. Laparku jsem měla kvůli podezření na endometriozu. Dnes jsem začala zase cvičit Mojžíšovou, protože se mi nechce do hormonů:)
Jsem opravdu zvědavá, co ty a Tashet, jestli se vám holkdy zadařilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
9.2.10 07:08

Dobré ráno Nadena.
Moc díky za podporu… Bohužel jsem dneska začala špinit :-(. Takže u nás to rozhodně nevypadá. Je to takové divné. Žádné bolesti v podbřišku jako nornálně při MS, ale krvácení to je. Takže ani nemá smysl dělat těhu test. U doktora se také zeptej na Tvého přítele. Třeba vůbec není problém v Tobě. Vím, že to chlapi celkem špatně nesou a neradi si to připouští, ale třeba cesta povede tudy. Mě onemocněly obě děti, takže valíme k doktorce. Pa a pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
9.2.10 17:02

Ahojte holky.
Tohle vám musím napsat. Jak je život nespravedlivý.
Právě mi psala kamarádka, že je těhotná. Je to její třetí dítko. Ovšem v mezičase podstoupila 4 potraty, které chtěla, protože se jí to těhotenství zrovna nehodilo. Já jí to moc přeju, ale když si pak tady uču ty naše příspěvky, jak jsme zoufalé a nejde nám to, je mi doslova do pláče :cry: :cry: :cry: . Mě to špinění tak nějak přestalo. Jenže mě děsně píchá a rýpe v podbřišku. Je to jiný než před MS, ale moc velké naděje si nedělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
9.2.10 18:37

ahoj holky, tak jsem to dostala se zpožděním. Poprvé za celou dobu jsem to obrečela. V jednu chvíli jsem přemýšlela, že budu dělat kariéru a vykašlu se na děti, protože na to nemám sílu. Ted už mě to přešlo a budu bojovat dál :-)))). Držím vám všem palečky, at se zadaří.
Nade ozvi se, zajdem na kafčo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.2.10 20:14

Ahoj všichni!
Tashet, vím přesně, co prožíváš, to zklamání znám, taky reaguji uplně stejně, nejdřív mě to uplně položí a říkám si, že na všechno kašlu, ale za pár dní je to zase jinak a říkám si, že se prostě nevzdám!! Takže, hlavu vzhůru, jednou to musí vyjít, je jedno jak, ale musí. Jak se říká naděje umírá poslední. Jinak na to kafčo myslím pořád, jenže je to teď tak divoké v práci, že nevím, kam to napasovat, vynasnažím se, slibuji.
Dětičky máš pravdu, život umí být krutý a nespravedlivý, jenže s tím nic nenaděláme … musíme to brát takové jaké to je:( i když to jde hodně těžko. Jinak můj přítel byl na spermiogramu, pravda už je tomu více než rok, ale dopadl velice dobře … bez toho by mi vlastně neudělali tu laparku … ale máš pravdu, že uvažuji, že bych ho tam dotlačila ještě jednou. Poprve šel ochotně, i když mu to bylo nepříjemné, ale teď podruhé (po zkušenosti) ho asi budu muset hodně přemlouvat:) Co máte za ošklivou chorobu? Vsadím se, že nějakou střevní chřipku, je toho teď všude … Jinak holka držím pěsti, nechci nic zakřiknout, ale zatím to u tebe vypadá slibně;)
Jinak já teď dorazila z práce a jsem vyřízená, jdu si dát vanu, jediná příjemná věc dne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
10.2.10 07:35

Tashet, moc mě to mrzí… a je to jak píše Nadena. Naděje umíra poslední. Musíme všechyn věřit, že to jednou vyjde :wink: . Začni se soustředit na další ovulku. Budu držet pěsti :kytka:
Nadena, jsi moc hodná, jaké mi dáváš naděje. Dneska jsem 28DC, zítra bych to teda měla dostat. Rýpání nepřestává a BT je 37,4°C, ale mám takový divný pocit, že to zítra přijde :-( . A navíc jsem si k tomu ještě vsugerovala mravenčení v prsách, su vážně nemožná :zed: Myslíš, že by dneska na testu už mohlo být něco vidět nebo mám ještě čekat? Jinak děti mají střevku, přesně jak píšeš. Léčíme ledovou Coca colou a tyčinkama :-D . Děti jsou nadšené, normálně Colu nesmí… A mě dneska ráno začala šíleně bolet hlava, tak asi taky lehnu :-? . S prací to moc nepřeháněj a sanž se taky trochu šetřit. A příteli se vůbec nediv. Můj chlap se tomu bránil jako čert kříže a taky říkal, že moc příjemná záležitost to není… Tak holky užijte pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
10.2.10 11:39

ahoj holky, mě už to připadá, že žiju akorát od ovulace do začátku menstruace a zase nanovo. Možná bych potřebovala někam vypadnout. Pracuji doma, takže je to složitější…zatím se mějte a držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí