Snažilky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
2.1.10 11:45

Nenašli … začali jsem se snažit cca před dvěma lety, ale jak jsem psala, díky tomu, že mám neustálé záněty tak prakticky se snažíme necelý rok, protože po většinu času jsme nemohli dělat nic :-D U mě bude právě problém asi v tom, že mám přemnožený streptokoky a bakterie, které způsobují, že se mi nedaří otěhotnět, navíc mám hodně rozházený cyklus a chronický zánět močového měchýře. Laparkou mi nenašli žádný problém, oba vaječníky průchozí, nikde žádné srůsty …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
2.1.10 11:52

A jak jsi prožila Vánoce a silvestrovské oslavy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.1.10 15:36

ahoj, no strávila jsem silvestra pouze s přítelem, takže jsme se celou noc tulily :lol:, pili dětské šampanské /jsem abstinent/ a koukali na filmíky, takže super…jak jsi to oslavila ty? Nechtěla bys někdy zajít na kafčo? Jsi přímo z Brna?
Mě zatím žádné vyšetř. nedělali, akorát mi nikdy na ultraz. neviděl levý vaječník, takže prý asi vůbec nepracuje. Ted nás čeká spermiologie, no a pak další 3měsíce na clostíku, pak se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
2.1.10 15:41

Ahojky holky :-) Zdravím všechny nové :-) Jsem moc ráda, že se tato diskuse tak dobře rozjíždí. No já jsem na sebe tentokrát zvědavá jestli náím to vyšlo, no uvidíme zítra budu dělat testík… tak mi držte pěstičky :-) prosím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
2.1.10 20:25

Tashet, jsem přímo z Brna, na kafe bych zašla! Silvestr byl poklidný, byla jsem s rodiči a přítelem u sestry a jejího manžela a dělala jsem řidiče, takže jsem nic nepila :lol: My měli s přítelem tuleníčko ten týden před Silvestrem … ale nepočítám s tím, že by to vyšlo, jenže i tak začínám zase uvažovat a je mi jasné, že jak přijde mrcha, tak zase 2 dny probrečím :-(

Renitko, držíme pěsti, napiš jak jsi dopadla!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.1.10 20:36

Renitko, taktéž držím palce, těším se na kladný výsledek :-)

Nad. můj mail je anchesenamon26@seznam.cz, když tak se mi tam ozvi, napíši ti tam tel číslo a můžeme kdykoli zajít. Pracuji doma, takže časově se přizpůsobím. A držím palce, třeba to tentokrát výjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
3.1.10 13:41

Ahoj tak jsem začala špinit, tak z toho nic nebude, ale počítala jsem s tím, tak snad nový rok bude úspěšnější, docela tomu věřím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
3.1.10 14:52

Ahoj Renitko, od rana na Tebe myslím, jestli se u vás zadařilo… špinění ale ještě nemusí nic znamenat. Já mám dostat mrchu za týden, i když vím, že opět nic, tak se toho zase děsím :cry: Jak dlouho se vlastně snažíte? Já po těch dvou letech to hrozně prožívám a mám dojem, že už nedokážu vůbec myslet pozitivně. Přeji nám všem, aby nám všem nový rok přinesl mimo jiné taky vytoužené miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
3.1.10 14:55

Ještě jsem se holky chtěla zeptat, jestli se snažíte ve dnech ovu nebo to nesledujete a necháváte tomu volný průběh…? Já nedokážu přestat počítat a myslet na to, i když už jsem si tolikrát slibovala, že to nechám být, ja k jste na to vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
3.1.10 16:40

ahoj, no ted to bude 7 měsíc, ale právě ted přemýšlím jestli se ted jako na vše vykašlat a nebo se snažit ještě víc. Nevím no. Já myslím že mrcha s rozjede. Jedinné plus je to že už ten cyklus byl teda kratší 30 denní což je úspěch, ale jinak teda nic moc :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
3.1.10 17:31

Holky omlouvám se že vám sem takto lezu,i když už mezi vás vlastně nepatřím.
My sme se s manželem tak nějak snažili,nesnažili o mimčo skoro 2roky.Manžel byl i na spermiogramu a vyšlo mu že má sice zdravý a pohyblivý ale jenom asi 30%spermií.
Nakonec mně doktorka předepsala prášky na podporu ovulace a hned 2měsíc se nám zadařilo.
Hlavně holky nepropadejte zoufalství,ono se to podaří.Uvidíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
3.1.10 17:56

Ahoj Goldii, myslím, že jsi nás všechny moc povzbudila, díky :-) Já plánuju zajít si pro prášky na podporu ovu v únoru… Tak to jsi na tom byla podobně jako já teď!!Taky se snažíme skoro 2 roky! Jak jsi to zvládala psychicky? Já se přiznám, že už si připadám jako blázen, vůbec nedokážu být v pohodě a čím je to dýl, tím víc se tím trápím!

Renitko, nemůžu radit, ale skoro v každé diskusi holky píšou, že je nejlepší to neřešit, nechat to až to přijde a nepočítat dny, kdy je ovu a tak, ale já osobně to nedokážu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
4.1.10 21:08

ahoj holky, no mi spolu spíme v průběhu měsíce různě, ale při ovulaci se snažíme každý den. Počítám to…at si říká každý co chce, ale ta šance je tam největší, tak proč toho nevyužít :-))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
7.1.10 21:53

Ahoj holky, tak se opět po delší době hlásím. Dneska jsem si šla pro výsledky hormonálního profilu a všechny hodnoty mám prej v normě, ale i přesto mě dr. poslal na genetiku a manžela taky + ještě na spermiograf, tak jsem z toho jelen.
Jinak co se snažílkování týče, tak se snažíme normálně, a v období ovulky tak 1× za tři dny.
Renitko nevím co je horší, jestli to, že se nedaří otěhotnět nebo když se daří, ale potrácí se :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.1.10 17:57

Ahoj všechny vás moc zdravím, hlásím tento měsíc opět neúspěch, a to jsme se tak snažili … :-? Právě utápím žal ve svařáčku.

Kendro, těžko říct co je horší, přijít o miminko musí být opravdu hrozné, neumím si to představit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí