Snažilky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1075
13.1.10 20:05

nade…tak se to povede jindy, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
21.1.10 08:11

Ahoj holky :mavam: ,
tak jak to s vámi vypadá???
Já bych dnes měla dostat MS, tak čekám jestli příjde nebo ne…kéž by nepřišla :think: Jinak s manžou teď čekáme na výsledky genetiky a spermiografu…zdá se mi, že poslední dobou pořád na něco čekám :nevim: .
A co je u vás novýho??? Dlouho jste se tu žádná neukázala.
Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
28.1.10 20:15

Ahoj všechny zdravím, vůbec nestíhám, v práci teď hotové peklo, každý víkend mám noční a jsem v jednom kole, tímto se i moc omlouvám Tashet, že jsem se neozvala, ale mám nějaké překotné období. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
28.1.10 20:17

holky a jak dopadly ty vaše různé vyšetření a testy??? skoro bych se v samém spěchu zapomněla zeptat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
29.1.10 10:48

Ahoj Nadeno,
u mě zatím katastrofa. Z genetiky stále nevím výsledky a navíc už mám 9 dní zpožděnou MS. Na těhu to nevypadá, na cystu naštěstí taky ne, takže bude nejspíš opět problém v hormonech přičemž minulý týden mě vyšel horm. profil pěkně, tak to nechápu. Nechala jsem si píchnout vyvolávačku a teď čekám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
31.1.10 23:03

ahoj holky, no u mě snažení proběhlo, ted čekám, testovat budu v pátek…ovuluji druhý měsíc bez clostíku, takže jsem ráda…jinak u mě nic nového…

Nade…v pohodě, ozvi se až budeš mít čas, já se časově přizpůsobím…

Kendro, moc bych ti přála aby to bylo těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
1.2.10 12:28

Ahojky.
Mohu se kvám akym přidat my se teda nesnažíme o mimíska už mám tři děti a to rovnou kluky ale moc bych si přála ještě holčičku ale to už je zatím jen ve hvězdách v poslední těhu jsem si užívala docela špatné veškeré výsledky dopadly špatně že jsem musela jít na odběr plodové vody a taky z jednoho vpychu i pupečníkovou krev.
Zjistily mně TOXOPLASMOZU ale máme zdravého klučíka tak jsem velice ráda.
Pak mně zjistily těhu cukrovku tak jsem si musela píchat i inzulin a pak na koci těhu vysokej tlak a ten mně drží do těd.
Jsem Staňa je mně zatím 32.let.
Jsem z Blanska-Češkovic je to 2.kilomerty od centra.
Tak snad to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
1.2.10 16:39

Ahoj holky, moc držím pěsti, aby to vyšlo, vypadá to u vás obou velice slibně!!! :palec: Mě dnes kamarádka řekla docela ošklivý příběh a pěkně mě tím vystresovala :cry: Vůbec to tady nebudu psát, protože toto nechce slyšet žádná snažilka a už vůbec ne dlouhodobá jako jsem já.

Staninko vítám tě mezi náma, jak dlouho se snažíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
1.2.10 17:00

Staninko promiň, přehlídla jsem, že jsi psala, že se zatím nesnažíte, jsem dnes opravdu nějak mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
1.2.10 19:57

Přeji pěknej.
Večer.
:kytka: .
Nadenko-Omlouvat se nemusíš to se prostě stává.
A moc děkuji že se mohu přidat.
Zítra za vámy dopoledne dojdu.
Páček jdu se dívat za klukama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.2.10 11:46

ahoj holky… ¨mě dost pobolívá celý cyklus podbřišek, tak doufám, že se tam neděje něco co nemá. Stejně čekám, že se to nepovedlo. Já si myslím, že když je ženská těhotná, tak to prostě na sobě cítí, i když to nemá potvrzené testem.
Nade, když budeš chtít ozvi se, mám celý víkend volno…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
2.2.10 17:43

Ahojik, všechny zdravím! Tashet, já vždycky říkám uplně to samé, že to ženská na sobě pozná, teda respektive říkám to o sobě, že já bych to stoprocentně poznala … ale moje velice dobrá kamarádka mi jednoho dne zavolala a řekla mi, že zrovna zjistila, že je v 18.týdnu!!!!!!A dřív na sobě nepoznala vůbec nic a takových příkladů znám hodně, takže, držím pěsti … Já teda měřím BT, takže vím stopro, že další neúspěšný měsíc … mrcha už je za dveřma i s PMS:( Jinak z pátka na sobotu mám opět noční, ale říkám si, že bych to kafčo mohla navečer v sobotu zvládnout;) určitě písnu jak jsem na tom, vždycky hodně dlouho spím, tak podle toho, kdy se proberu, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.2.10 19:50

Nade…já si měřím bazál. teplotu též, ale menstruaci poznám až ten den - ráno mi rapidně klesne teplota a do pár hodin to dostanu… takže prostě musím čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
6.2.10 18:04

Ahoj holky, já jsem tak nějak rozchodila noční, ale připadám si jako praštěná a nic se mi nechce, navíc na mě dnes dolehly ty nezdary s miminkem:(
Kendro a Tashet, nemáte nějaké pozitivní zprávy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
6.2.10 20:15

ahoj Nade…já jsem 28DC, teplota neklesá, ale těhot. test mi včera vyšel negativní. Jestli to nedostanu do pondělí testnu znova…řeknu ti že jestli to dostanu, tak se z toho zblázním, protože ted mám tak velkou naději.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí