Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jejda, tak to bude brzy u vás pěkně veselo
. Já žiju taky jen podle menstruačního kalendáře, ale chce to asi se na to vykašlat a dělat, že nic…ale jak na to? Máš prosím nějaké zkušenosti s těhotenskýma testama ještě před termínem MS?Nebo vždy čekáš…jak to dopadne? Já čekám…! ![]()
No, já se zrovna teď nechala ukecat, abych testila dřív. No, dřív. Druhý den vynechání. Byl negativní a večer jsem to dostala. Jinak u těch předchozích těhu jsem vždycky čekala na vynechání. Ale holky tady testí už od 10DOP a některým to vychází. Nejvíc opěvují mamatest, prý je spolehlivý.
Evicee, já jsem jen tak nakoukla do té diskuse, ve které jsi v Neplodnosti. Nechci Tě nijak ranit, ale před Onionkou bych Tě ráda verovala. Byla na ší minulé diskusi " čekání na // aneb všechny snažilky sem" nebo tak nějak. Jistě to jde dohledat. A tam se ukázalo, že nám všem valila klíny do hlavy. Tak si prosím dávej pozor, aby jsi pak zbytečně nebyla zklamaná
A písni taky někdy něco sem. Ostatní holky se tady už pěkně dlouho neukázaly ![]()
Ahoj, děkuji za upozornění, nečekala bych, že se dá v diskuzi o tak vážných věcech vymýšlet nějaké hlouposti, to snad nikdo nemá zapotřebí, ne? Mělo by to sloužit, bychom si mohly vylít srdíčko a taky probrat určité pocity, co nás někdy znepokojují nebo si nevíme rady, je tady spousta zkušených holek, co leccos zažily, bohužel někdy ne zrovna šťastné příběhy ![]()
Mám zítra 20DC a jsem už celá nedočkavá a to mě čeká ještě celý týden
Je to šílený toto, potřebovala bych ten cyklus kratší ![]()
To je škoda, že se tady holky neukázaly, byla jsem zvědavá jak se daří Tashet, i když ji neznám, snad se nebude zlobit, že jsem takhle drzá, ale její příběh mě tak nějak vzal za srdce a moc bych ji přála, aby se to zadařilo, určitě je na dobré cestě!!!! Je mi tady asi nejblíž věkem, teda si myslím, i když oproti mě…je na tom furt daleko líp ![]()
Ahojda,
já si taky říkám, kde ty holky sou? Tashet znám jen z téhle diskuse a její příběh neznám… ani netuším její věk… A copak máš Ty za problémy? Myslím, že každá z nás, co sem píše si prošla něčí ošklivým. Jinak by totiž neměla potřebu shánět informace a obávat se, že to naše těhu nebude takové to předpisové a normální…
Držím pěsti, aby všechno vyšlo a zase mi písni
Krásný den
![]()
Ahoj dětičky.
Já si zatím vyožěně ničím škaredým neprošla, ale už rok se s přítelemnijak nechráním a tak půl roku se na to soustředím proč jen se furt nic neděje. Tak jsem šla za doktorem a ten mi předepsal Clostilbegyt a Duphaston na 3měsíce a prý to určitě vyjde. Dodal mi takovou naději, že jsem odcházela s úsměvem a říkala si, no tak to je paráda. Zajímalo mě, jak tyto prášky fungují, jestli je úspěšnost, zda-li jsou kolem mě taky nějaké holky, co mají podobné problémy…jsem ráda, že jsem tady našla zpřízněné duše, některé holky mají už bohaté zkušenosti. Taky je fajn číst pocity, které taky prožívám, že v tom jaksi nejsem sama. Doma to furt nemůžu prezentovat…už asi vypadám jako šílená
Takže zatím jsem asi na začátku celých peripetií, co tady holky zažívají.
Ahooj holky chci Vás všechny moc pozdravit a přívítat nové členky
Jsem ráda, že se tato mnou založená diskuse takto rozrůstá ![]()
Nebylo skoro kdy sem něco napsat pořádněco na práci, ale tak ted to napravím. No minullej cyklus u mě stál pěkně za prd začala jsem krvácet vpůlce cyklu dostala jsem na ten munulej měsíc norethisterona pak mi našly streptokoka tak sem léčila i to. No, alew snad se ten minulý cyklus povedlo vše spravit. Ted jsem 20DC, určo už mám po ovulce odedneška beru duphaston 2X1 tbl obden tak uvidíme.
Ale už by teda mohlo.
No ale teda já se musím pořiznat že tak od ovulky do ms je to čekání z mé strany snad nekonečné, přijde mi, že to vůbec neutíká ![]()
http://www.fertilityfriend.com/home/28b54b
Ahoj Renitko, děkuji za přívítání jsem zde nová, ale moc mi to tady pomáhá. Já mám dnes taktéž 20DC a jsem jak na trní. Beru první měsíc Clostilbegyt a od 15DC Duphaston po 2tbl denně. Mám ale pocit, jakobych to měla každou chvíli dostat, takové křečíky a píchání na stranách. Vysvětluji si to, že to bude asi těma práškama. Úplně mi to bereš s pusy…to čekání od ovulace do MS je nekonečné!! Musíme to nějak vydržet. Hlavně, že už jsi zdravá a cítíš se líp!! Hezký den
Ahojte holky…
Tak to budete testovat společně
. Musím uznat, že vám ten 20DC závidím. Já jsem dneska teprve 8DC. Takže ovulka daleko testování v nedohlednu. Taky do období od ovulky po MS nesnáším. Ta nejistota a napětí jeslti to vyšlo nebo bude zase zklamání.
Držím oběma pěstičky a doufám, že písnete samé dobré zprávy ![]()
Ahoj holky,
já jsem z Brna ale už ne snažilka ale 8týdnů šťastná maminka ale i tak bych Vám ráda napsala. Co se týče Clostíku, mě zabral hned. Snažili jsme se od května 2008 a po Clostíku jsem otěhotněla hned v dubnu - takže cca 11 měsíců. Brala jsem ho 3.-7.DC a otěhotněla jsem 18.DC, ovulka dle testů 16DC. Takže na mě vliv měl k němu jsem měla od 20.DC Utrogestan(progesteron)to samé co duphaston. Držím moc palečky ať se co nejdřív podaří! ![]()
ahoj holky co nového? Já mám v pátek nejdůležitější zkoušky ve škole /studuju dálkově psychologii/ a vůbec nemám čas sem chodit. Tento měsíc jsem ovulku prošvihla - přítel byl mimo čr. No ale není všem dnům konec…všem držím palečky..
Ahojda Tashet,
no to je dost, že se tady taky ukážeš
Hodně zdaru u zkoušet. Budu držet pšstičky a pak písni, jak jsi dopadla. Já jsem dneska 11DC a tak se budeme už dneska tulit a předpokládám, že další dny taky a to by v tom byl
, aby se to nepovedlo!!!!!!!
Pa a zase se ozvy......
Renitko:
Jakpak jsi na tom? Myslím, že dnes máme obě 26DC, je to k nevydržení, že? Jáuž mám v kabelce koupený test, ale ještě nemám odvahu, asi je stále ještě brzy ![]()
Ahoj holky,
taky jsem se odmlčela. Čekali jsme na výsledky genetiky a spermiogramu. No, takže manža má málo pohyblivých spermiek, jen nějakých 8%, což je prý špatný. Šance na otěhotnění přirozenou cestou je prý nulová (přitom jsem už 2× přirozeně otěhotněla, ale potratila jsem). Do konce jara si prej máme oddechnout, aby se mi srovnaly hormony po potratu a pak se prej vrhnem na snažení…No moc mě v tom CARu nepotěšili ![]()