Snažilky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1885
29.3.10 14:01

Pavli, určitě se zadaří. Moc držím pěstičky :palec: :hug:
Gábi, Tobě též držím pěsti, aby mrška už nedorazila. Jak dlouhé máš cykly? Kdy by jsi měla testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.3.10 17:36
dětičky píše:
Pavli, určitě se zadaří. Moc držím pěstičky :palec: :hug:
Gábi, Tobě též držím pěsti, aby mrška už nedorazila. Jak dlouhé máš cykly? Kdy by jsi měla testovat?

Právě že celkem dlouhé, podle Fertility friend mi ovu vychází na 24 den (až teda na ten minulý haprující měsíc, kdy mrcha přišla až 47 den) a cyklus bych měla mít 34 dní. No uvidíme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
1.4.10 08:15

Gábi, tak uvidíš…
Stejně nezbývá nic jiného než čekat :-?
Já bych si zkusila zajít k Dr. jistě by Ti dal něco na zkrácení cyklu.
Teda, pokud by to tentokrát nevyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
1.4.10 10:11

Ahoj holky
Chci se s vámi poradit. http://www.fertilityfriend.com/home/28b54b dneska jsem zkoušela mamatestík a je negativní Mě totiž poprvé přišla ovu tak brzo, ale byla potvrzená i mudr takže byla. Jinač už měřím 7 měsíc. No a včera jsem dobrala duphaston po něm chodí ms tak za 5 max 6 dní. Minule ms přišla po 34dnech.Myslíte tedy že na testík bylo ještě brzo a že mám ještě nějakou šanci? Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
2.4.10 08:22

Reni, prosím Tě. Kolikátý jsi ten cyklu.? A jak dlouhý cyklus máš normálně? Já měla pozitivní test ( mamatest ) až 34 den z 28-29 dnů cyklu. Já bych jistě počkala na ms. Ale musím uznat, že ta BT je vážně nadějná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.4.10 09:21

Ahojky holčiny, tak stopka zase dorazila, dneska pátý den máme červenou. :-? No nic, snažíme se dál…nic jiného nám nezbyde. :zed: :hug: Ale hlavně až mi skončí menses, tak se chci objednat na gyndu a jít tam s tím, že se snažíme o mimčo a aby zkontroloval že je všechno tak jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.10 12:47

Ahoj holky, náhodou jsem nerazila na tuto diskusi a chtěla bych se také přidat, pokud by vám to nevadilo :oops: Pomalu mi začíná snažení lézt na mozek, většina kamarádek už jsou maminky nebo těhulky, tak si v tomto případně připadám trochu osamělá :-( Prozatím přeji všem hodně štěstí a posílám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
3.5.10 18:29

Ahoj holky snažilky - Brňačky.
Tak jakpak vám jde snažení? U mě nic nového, mrcha dorazila, takže jsem brala už třetí měsíc clostík, ve středu jdu k dr. na UZ, tak uvidím co mi řekne.
Tak statečné snažení a ať se zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
4.5.10 14:09

Ahoj brňandy :mavam: jak vámjde snažení?My teprve začínáme tak jsem zvědavá jak nám to půjde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VK
4.5.10 14:44

Ahoj děvčata, je sice super, že se tu můžete z hlouby duše vykecat, ale to neskutečné sledování „ovulky“,měření si baz.teploty-no nevím. Myslím, že pokud by jste tomu nechaly volný průběh a nesledování každé maličkosti, tak by jste otěhotněly ani by jste nevěděly jak. Alespoň u mě to tak funguje a to nejsem žádná otrlice. Dnes se s tím těhotenstvím strašně nadělá. No jsme hold ovlivněné západní kulturou a všeho moc škodí. Takže Vám přeji hodně úspěchů v přípravě na těhotenství.Myslím to dobře. :roll:

• Citovat
  • Upravit
32
6.5.10 19:04

Ahoj holky,ráda bych se k vám přidala.Snažíme začátku dubna a teď čekám jestli MS dorazí nebo ne. Ale asi by by to byla velká náhoda,kdyby se zadařilo napoprvé. Jsem teda už týden unavená a ospalá což se mi dřív nikdy nestávalo, ale kdo ví,jestli si to jen nevsugerovávám:). Tak nám všem přeju ať se zadaří co nejdřív!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
7.5.10 15:27

Ahoj Ketro, vítám tě tu mezi námi. My se snažíme od ledna 09 a pořád nic. Mám za sebou třetí měsíc braní clostilbegitu, protože u mě nedochází k ovulce, tak si před každou menzes vsugerovávám těhotenský příznaky :lol: Prostě už mi to leze na mozek :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.5.10 14:47

Ahojky holciny,

dlouho jsem tady nebyla, nefakci mi doma uz mesic net a dalsi mesic jeste bezet nebude. Meli bysme se stehovat v cervnu do sveho, tak jsme usoudili, ze uz to ted zarizovat nema cenu a uz to nejak doklepu. :nevim: :-D Tak ted vam pisu z prace.

Snazime se porad a porad nic. I kdyz…denne merim teplotu, po ovulaci se drzela nahore a najednou silene bolesti bricha a zacala jsem krvacet jako pri menstruaci, teplota porad nahore, absolutne neklesla, druhy den jsem musela zustat z prace doma, protoze ze me krev doslova tekla po nohach, opet bolesti bricha, zvraceni a silene vedro a teplota stale nahore. Podotykam, ze takhle silne krvaceni bylo asi pul hodinky az hodinku, pak uz zase jako klasicka menstruace, prestalo me bolet bricho a dalsi den byla uz i klasicky spadena teplota dole. No, pritel se mi potom druhy den sveril, ze si mysli, ze se tam nejaky ten zarodecek i tvoril, jen to nezvladl, ale ze jednou to urcite prijde a dockame se…tak je mi z toho vselijak a porad o tom premyslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26524
15.5.10 10:29

Ahoj Gabi, to je možný, že se tam nějaká fazolka tvořila, ale neměla dost síly se tam udržet. Proto možná každý říká, ať se s testováním apod počká týden po vynechané menstruaci.
My se taky pořád snažíme, pořád nic, mám za sebou třetí měsíc clostíku, manža byl teď ve středu na spermiogramu, výsledky budou příští pátek.. :-? Tak uvidíme, je to v termínu mensesu, tak doufám, že ta mrcha už konečně nedojde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
r10
41
21.5.10 11:54

ahoj holky jsem nova mohu se k vam připojit-Brnačky?mam dotaz kde jste byly spokojene z pokusama?diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí