Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dětičky: u doktora dobře, folikuly byly na obou stranách, jeden 11mm a druhej 12mm ovulaci odhadnul za 3 dny, což už bylo, ale bohužel se nám s přítelem nezadařilo tuleníčko, takže budu vesele očekávat červenou mrchu a další měsíce už nechám náhodě, bez jakéhokoliv měření a poslední dávku Clostilbegytu už brát nebudu. Je to příliš stresující.
Neboj určitě budeš v pořádku, držím moc pěsti a pak napiš, jak dopadl ultrazvuk. ![]()
Teda Evi,
to mě moc mrzí, že jste to prošvihli ![]()
Ale přistupuješ k tomu suprově. U doktora jsi se přesvědčila, že jsi v pořádku a tak asi není důvod stresovat! Uvidíš, že se vám zadaří… Moc držím pěstičky ![]()
Jsi hodná, děkuji moc za podporu, taky tomu věřím, proto jsem si udělala plán, abych se mohla na něco těšit. Psychika je největší prevít, takže se budu soustředit spíš na ni, abych byla v pohodě. Škoda, že mně tak tlačí věk, jinak bych byla ještě v lepší optimističtější náladě.
Měj se moc hezky a držím pěsti, aby jsi byla v pořádku a už se jen těšila z rostoucího bříška!!! ![]()
Moc díky Evi.
Doufám, že bude všechno v pořádku…
Ty komplikace při min. těhu bych už zažívat nechtěla…
Mám z toho trochu obavy, protože na mě čeká docela dost práce náročné na cestovní a čas. Smlouvu jsem podepsala, když jsem ještě netušila, že jsem těhule. Bohužel se to nedá odvolat, je v tom dost peněz ![]()
Ty nenechávej nic náhodě. My se tulili od 11DC do 17DC každý den. Manžel je na to zdravotně v pořádku a tak jsme neviděli důvod, proč mít nějaké větší rozestupy mezi tulením.
Moc Ti přeju, aby to vyšlo
a doufám, že mi dáš vědět…
Určitě se ozvu, ale teď jsem 18DC a vím, že z toho nic nebude, takže další akce proběhne až za měsíc
Ty se drž, hlavně se opatruj, co to jde, určitě budeš v pořádku, neboj, tentokráte budeš mít štěstí a vše bude mít hladký průběh!!!!! ![]()
Ahojky holky, narazila jsem tady na vaši diskuzi a mám otázku: mohla bych se přidat? Jsem z Brna a v květnu mi bude 23 let…
Ahojky Gábi, vítám Tě mezi náma… ![]()
Moc nám to tady nefrčí a tak je každá duše dobrá
. Napiš něco o sobě? Už jsi těhu nebo se snažíte a tak…
Ahoj Gábi, vítám tě ![]()
Jsem ráda, že seojevil další člen ![]()
Jééé tak to jsme skoro stejně staré mě bude v květnu 24 ![]()
Ahojky holky, právě jsem dorazila z práce… ![]()
Jsem ráda, že mě mezi sebe berete.
Jinak jak jsem psala, je mi skoro 23 let a o mimi se snažíme od letošního února, loni v květnu jsem úplně neplánovaně, ale přeci jen chtěně otěhotněla, ale bohužel zamlklé těhu a skončilo to interupcí. No a od února se „dělání miminka“ věnujeme s přítelem neustále
, tak snad to brzy vyjde.
Ahojky holky,
sice už nebydlím v Brně, ale kousek za ním, tak doufám, že mě mezi sebe taky vezmete ![]()
My se s manželem snažíme už rok a půl. Mám za sebou první měsíc braní Clostíku, 13. den sem byla na UTZ a dostala jsem pregnyl - ten den sme na to s manželem vlítli, ale pak už sme to nestihli. Dnes jsem 28. den, je mi zle a bolí mě levej vaječník. Zkoušela sem ale testík a byl negativní… Tak snažilky, držím palce - nám všem - aby se konečně zadařilo ![]()
Dobré ránko holky …
Gábi, ta přihoda z minulého jara mě moc mrzí, ale jak je vidět, máš to za sebou! A je důležité, že o bereš takhle s nadhledem. A teď se snažíte teprve od února? Tak to je ještě krátká doba… Jistě vám to brzo vyjde. Je tady jaro, sluníčko a teplíčko… Jsem v jedné uravř. skupině a tak se teď s těhulema roztrhl pytel…
Pavli, vítej mezi náma
. Tak Ty už jsi dneska 29DC? To vypadá nadějně
Dokud nepřijde ms, tak je to na dobré cestě. A to, že jsi včera testovala a bylo to negativní nic neznamená. Já měla pozitivní test až 32DC. Třeba jsi měla ovulaci později a tak je HCG ještě nízké. Počkej až budeš mít zpoždění třeba ty 3 dny a otestuj znova!
Oběma holky moc držím pěstičky, aby vám to vyšlo a čekám, že mi písnete dobré zprávičky ![]()
Ahoj dětičky,
díky za přijetí
Každopádně tento měsíc žádný dobrý zprávy nebudou, začala jsem dnes špinit, tak čekám, že zítra se mrcha rozjede. Takže mě čeká další pokus s Clostíkem.. ![]()
Ahojda Páji.
Je usper, že to bereš takhle s nadhledem ![]()
Jistě se vám brzo zadaří…
Po tak dlouhé době jsem si nejspíš zvykla
Ale jednou to musí vyjít, já tomu věřím ![]()
Já čekám „stopku“ někdy během nadcházejícího týdne, tak jestli má přijít, ať přijde v termínu a ne že na ni budu čekat až do 47 dne jako minulý měsíc…
a bláhově doufat, že to je třeba budoucí mimísek ![]()