Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda,
i já jsem na tom podobně. Ale Ty aspoň pracuješ. Já jsem doma na RD. Takže se pořád pozoruju a sleduju.
Oě děti mám nemocné, takže nemůžeme ani ven a o to pomalej to utíká. Jsem napnutá jak proutek jestli ta mrška zítra dorazí nebo ne! No, uvidíme… Ty už máš jasno a můžeš se připravovat na další ovulku a snaženíčko
…
no já to mám trochu složitější…přítel pracuje i mimo čr, tak kolikrát se stane, že ovulku prošvihneme, protože je mimo domov. Takže už se stresuju jen tím, že nevím, zda bude doma nebo ne. Zatím se tedy nestalo, že bychom prošvihly ovulku uplně, ale přece jen v době možné ovulace bych se chtěla tulit každý den. Numeroložka mi loni předpověděla, že otěhotním v říjnu 2010, takže mám ještě čas
![]()
No, tak tomu už rozmumím. Manžel je také často mimo domov. I když ne pořád v zahraničí, ale také se někdy míjíme
A pravda je v tom, že když je ovulka taky se mám potřebu tulit každý den a holt někdy to nevyjde. Třeba ta co byla teď se nám zadařilo tulení je 2×. Tak si myslím, že z toho nic nebude…
Zítra dám vědět… Pěkný večer
Ahoj holky, já právě dorazila z práce! Tak s tím přežíváním od ovulky do menstruace, to je jako kdybyste to psaly za mě!! Jsme na tom vidím stejně. Jinak tento měsíc taky minu ovulku, protože nebudu doma
ale beru to tak, že měsíc sem, měsíc tam. Teď jsem odhodlaná, že si v pondělí u doktorky nechám napsat nějaké hormony na podporu cyklu, ale nevím nevím, jak se znám, tak mě to odhodlání do pondělí přejde. Holky povede se to, určitě, jen nevíme kdy a to je to nejhorší!
Tashet tak se mi zdá, že jsme na tom s cyklem časově podobně ![]()
Dětičky držím pěsti, aby mrcha nedorazila!!
Holky moje. Ještě, že vás mám. Je super se takhle moct vykecat. Manžela těma mejma splínama nechci zatěžovat. Už tak toho má až nad hlavu… MS mi zatím nedorazila,špinění taky ustalo, ale může jít jen o zpoždění, jako u Tashet. Takže ještě nejásám. Test jsem měla hrůzu udělat, abych nebyla zklamaná, že je negativní. BT 37,3°C. Je to hrůza už mám dvě děti a připadám si jako kdybych těhu ještě nebyla ( myslím s těma příznakama a nejistotou ). Člověk by řekl, že bych měla být ostřílená, ale každé těhu jsem měla úplně jiné a hlavně obě bez jakýchkoli příznaků. Nebo spíš jsem se neměla vůbec čas sledovat, protože jsem byla velice zaměstnaná. O to je to teď pro mě horší
. Jsem doma a mám na sebe čas, se pozorovnat. Jinak u dětí zatím žádná změna k lepšímu. Zvracíme, máme průjem a vysoké horečky
. Doktorka říkala, že je to tak na 3 dny, tak doufám, že už máme to nejhorší za sebou a bude se to jen zlepšovat. A co to počasí mi teda na náladě taky moc nepřidává… Zase odmetat sníh. Okolo domu máme 56 m chodníku a před domem a vedle něj ještě 90 m2 zámkovky. Tak budu mít dneska pěknou posilovnu, jestli to hnedka nepřestane!!!
Tak se holky držte a Ty si Nadena rozhodně u doktorky něco napsat nech. Budeš mít pocit, že pro to děláš maximum a i to Tě nakopne bojovat dál…
Tak zatím Pa Pa
a krásný den ![]()
Dětičky, držím ti palce, at mrška nedorazí. ![]()
Nade, určitě si dojdi třeba pro clostilbegyt. Je to fakt výborná věc. Pomohla nespočetně ženským k otěhotnění. Já sice po něm neotěhotněla, ale alespon se moje cykly po něm staly ovulační. Ted ještě musím počkat měsíc a začnu brát druhý cyklus clostík.
Holky, no co je s váma? To si tady mám dopisovat sama ze sebou? MS stále nikde. Tak jsem ráno nevydržela a udělala test. Jasný a zřetelný NEGATIV!!! Takže asi opožděná MS. Budu čekat jestli nedorazí a pokud ne v po. dělám další test. Pa a krásný den ![]()
Ahojda Tashet.
Včera večer jsem to dostala
. Takže nevím, jetli mám včerejšek počítat jako první nebo začít až dnes.
Takže mám před sebou opět čekání na další ovulku a pak šílených pár dní, jestli se zadařilo nebo ne. Taky nevím jestli bych neměla zaskočit za Dr. pro nějaký podpůrný prášky. Třeba něco co podpoří uhnízdění vajíčka a pomůže ho udržet. Víš jak jsem měla problémy s nefunkčností žl. tělíska, tak třeba se to opakuje a vijíčko se tedy nemůže uhnízdit. Ale zase nechci plašit HA jsem vysadila v prosinci.
Tak Pa Pa
krásný víkend ![]()
Ahoj holky, jsem tady nová
a vaše povídání se mi moc zalbilo, píšete tady stejné pocity, jako zažívám já. Je mi 34 a půl roku se snažíme. První měsíc jsem ačala brát Clostilbegyt, teď mám 17DC a bolí mě břicho, jako bych to měla dostat, myslím, že to bude asi těma práškama. Od 15.DS beru Duphaston. Nedělám si žádné velké naděje, ale prostě se na to soustředím asi víc než je záhodno. ![]()
Vítám Tě Evicce. Tak to už by jsi mohla testovat, ne? Já teď čekám na ovulku… Je to nekonečné. Příznaky těhu mám snad už celý měsíc, ale těhu rozhodně nejsu ![]()
Ahoj dětičky!
Já myslím, že na test je ještě hodně brzo, jsem celá nedočkavá, jako každý měsíc, počkám na MS, kdby nedošla udělám testík. Ale to určitě nemusím nikomu přibližovat, myslím, že jsme na tom všechny podobně a je hrozně fajn, když si můžeme napsat aspoň o těch pocitech, přece jen doma se to pořád ventilovat nedá ![]()
No, to jo. Můj chlap je to už doslova alergickej.
On to prostě bere jinak. Buď to půjde nebo ne. Svět se prostě nezboří, že? A když by to mělo přijít, tak je mu fakt úplně fuk, jestli tento měsíc nebo za 3 měsíce…
Tak jsem taky vděčná, když to tady můžu napsat
Berou to asi jinak než my, ostatně jako všechno v životě
Já teď žiju jen od MS do MS, je to hrůza, jak se na to člověk soustředí. Ty už myslím děti máš, že?
jj, mám dvě děti. Ale plaším stejně jako prvnička. Možná ještě víc. Já teda žiju od MS do ovulace a pak zase do MS. Až si někdy říkám, že nejsu normální…
Děti mám hodně od sebe a tak by jsme tomu mladšímu rádi pořídili parťáky/čku na hraní.