Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slonice79 mě kdyby nebylo už trapné chodit pořád do lékárny pro testy, tak na ty papírky čůrám 25dnů v měsíci ![]()
jenže po 7mi měsících marných pokusů to už vzdávám ![]()
@miriskaw já si objednala velké balení testů po internetu
- právě abych nemusela už do té lékárny… Myslím, že to je už zcela regulérní důkaz, že mi opravdu hráblo. A to se vlastně snažíme teprve druhý měsíc, Mirenu mi vyndali na konci ledna. Jo, ta psychika fakt dělá hodně. Hlavně že víš, že děti mít můžeš, ono prostě to maličké přijde, až bude připravené… Ale to ty víš určitě sama, nebudu tu dělat chytrou ![]()
@Slonice79 chytrou neděláš
mě taky kamarádka říkala, že tělo prostě čeká na tu vyjímečnou spermijku z které bude to dokonalé dítko
ale jí se to kecá když před 3týdnama porodila krásnou holčičku ![]()
velké balení po internetu jo?
@miriskaw no jo, jsou to nějaké no-name testy, 5 ks v balení, cca za 70,– kč, tak jsem ty balení vzala rovnou dvě
A navrch ještě jeden digitální, ale ten si šetřím, až si budu skoro jistá - chci tam vidět ty týdny od početí
Jsem blázen a vím o tom ![]()
@Slonice79 jůů to je dobrá cena za tolik kusů ![]()
a jak velké máš děti?
@miriskaw mám dva kluky, staršímu je 6 a čtvrt, mladšímu 4 a půl. Chtěla bych holku, tak mě všichni straší, že to na just budou dvojčata - kluci ![]()
@Slonice79 jéé to bylo
mít tolik chlapů doma
my máme 4,5 letou holčičku a chtěli by jsme další princeznu ![]()
@miriskaw tak snad se zadaří… A chodíš do práce, malá do školky? Naši kluci jsou oba ve školce, za chvíli pro ně běžím - starší jde příští rok do 1.třídy, on je narozený v říjnu, tak půjde skoro v 7 ![]()
@Slonice79 práci bohužel nemám a už 4 měsíce jsem na pracáku ![]()
Malá do školky chodí prvním rokem, ale kvůli té vadě má oslabenou imunitu, tak od září tam byla asi 3měsíce a jinak marodí, tak se mi ted práce hledá opravdu těžko. Tak být doma s miminkem by se navíc i hodilo ![]()
Luci půjde do školy taky skoro v 7 bo je narozená v listopadu ![]()
@miriskaw no jo, vždyť už jsi to tu psala, hrozně zapomínám… tak to je mi líto, že máte takové trable, ale snad bude líp. Já bych mimi taky uvítala, že bych byla doma na tu první třídu, chodila bych do školy a školky s kočárkem, to by se mi líbilo… Tak uvidíme. Teď letím pro kluky, tak se zatím loučím. A držím palce a posílám pozitivní energii ![]()
@Slonice79
děkuju ![]()
taky by se mi líbilo si chodit s kočárkem pro malou ![]()
@Slonice79
Tak to mám z tebe radost a přeji ti, aby čárka jen a jen sílila
Já mám do MS ještě pár dní a nejradši už bych běžela pro test i když vím, že je moc brzo a stejně bych tam prd vykoukala ![]()
@Kaciisek děkuju, budu vás průběžně informovat - ještě se neraduju, s „duchama“ na testu mám už blbou zkušenost… a MS může klidně dorazi a ten pidizárodeček odplavit, to vím všechno moc dobře, jenže stejně mi to nedá… Takže zítra ráno zase test
Tak držím palce a třeba budeme za pár dní obě jásat!
@Slonice79
No určitě průběžně informuj, jsem zvědavá
Moc moc držím palce a zítra až otestuješ, tak dej vědět jak to vypadá
taky bych chtěla dušíka, test už mám koupený, ale ještě je moc brzy. Zítra jsem teprv 8 DPO..chjoo ![]()
Hlavně, že jsem se zařekla, že nebudu tak šílit a už je to tady zase ![]()
@miriskaw díky, já vím, že je to fakt brzy, ale ujíždím si na těch testech poprvé, tak snad se z toho nezcvoknu úplně
Já bych taky právě nejradši testovala jen jednou, po vynechané MS, jak u minulých dvou těhotenstvích - ale nějak mi to nejde
Úplně samy my ty papírky vyskakují do ruky, jak jen jdu na wc - úplně na mě křičej, udělej si test, bude tam čárka
No tak jednou za život se můžu chovat taky trochu potrhle, ne? Je to nejspíš naše poslední těhotnění, tak co…
Tak ti taky držím palce, ať se brzičko zadaří!