Snažilky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.2.13 13:51

Jinak tedy hned po tom co mě probudily z narkozy sem se ptala jestly se mě narodil fakt kluk, pak si pamatuju, že mě na chodbě přítel dával pusu a říkal že mě miluje a pak jak mě dovezly malého, tak sem vůbec nechápala že je můj, ale byl to úžasný pocit, ale zvláštní byl pro mě jak cizí pořád sem si to nemohla nějako uvědomit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.2.13 13:58

@PusinkaMartinka co jsem měla říkat já když mi ho ukázali až za tři dny…dle mě ani nevěděli zda vůbec bude žít.. a ve finále vás absolutně neinformují a vše se dočtete až když vás pustí domů že zprávy. Já jsme pevně rozhodnutá že druhý porod buďto v Chrudimi, nebo v Pardubicích ale s tím že si zjistím kdo tam tu noc rodí a jak tam bude ta ***** doktorka, tak se pakuju a jedu směr Chrudim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.2.13 14:01

No, já si nejdřív zjistím, jak se kde stavějí k porodu po CS a podle toho se budu rozhodovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.2.13 14:03

@Reinka rozumná řeč :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 14:43

No uvidíte holky já sem rozhodlá zase pro pardubky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.2.13 14:56

@PusinkaMartinka když tam člověk pracoval a má tam určitě nějaké známosti, tak se tam k člověku hned chovají jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
11.2.13 15:10

Holky, já teď půjdu asi na revizi a taky přemýšlím, kam jít. Do Pardubic se mi nechce, ale v Hradci to prý není o moc lepší, Chrudimi zas tolik nevěřím a do Ústí kdy pojedu, tak si budou ťukat na čelo, proč jedu 60km na revizi tam :D :D Ale do Pce fakt ne, to bych nepřežila další sadu od Kokrdové (v případě, že by tam zase byla a my se zase potkaly…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.2.13 15:13

@rajada já bych riskla tu chrudim.. o Hk jsem taky nic hezkého moc neslyšela ale nemůžu soudit nebyla jsem tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.2.13 15:13

@rajada na revizi? Proč? Něco mi uniklo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
11.2.13 15:18

@Michaela99
Já ješt vyčkám, co mi zítra řekne doktorka, doufám, že na revizi nakonec nebudu muset, že to vyjde samo.

@Reinka
No, uniklo neuniklo, právě prodělávám zamlklé těhotenství v 9tt. Teda ono zamlklo už v úterý minulý týden, ale čekala jsem na doktorku, až se vrátí z dovolené. Ofiko těhotná jsem pořád, ale HCG špatný, dítě špatný… takže mi určitě doporučí tu revizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.2.13 15:19

@rajada aha, tak to promiň, že jsem se tak ptala, to jsme nevěděla, to mi je líto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
11.2.13 15:22

@Reinka
V pohodě, nemáš křišťálovou kouli :) Já psala v prvním svém příspěvku takové info, ale nenapsala jsem, že se to odehrává teď (z toho příspěvku spíš vyplynulo, že už to mám za sebou a čekám jen, až mi spadne HCG).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.2.13 15:25

@rajada Tak to mě opravdu mrzí a držím palečky aby si to vše dobře zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
11.2.13 15:28

@Michaela99
Děkuju :) psychicky už jsem ok. Párkrát jsem to obrečela, ale vím, že to tak prostě mělo být, rozloučila jsem se a nechám tomu teď trochu volnější průběh (teda až po poradě s dr.) V podstatě jsem na vyrovnání se s tím měla víc než týden, nestalo se to zničehonic, nehnali mě hned na revizi, takže jsem měla čas se s tím vnitřne poprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 18:58

@Michaela99 no hele já pracovala jen v nemocnici jako sestra na kožním.. a věř, že si myslím, že se ke mně chovali i v některých případech hůř než k jiným… Až teda na tu Kokrdovou já k ní chodila celé těhu a jak říkám nemůžu si stěžovat, ale tam to bylo asi protekčně páč se zná s našim primařem s kožního. Jinak sem na ni slyšela taky skoro samé záporáky. @rajada tak at to hlavně proběhne, tak aby to bylo co nejméně bolestivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí