Snažilky Plzeňačky 2015/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
19.1.16 16:00

@DomísH díky ;) holčička..?? chlapeček..??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
19.1.16 18:00

@Křídla13 dovznime se 4.2. Takže jsme už jak na trní :-) na prvním screeningu řekl že asi klul ale změnit se to může :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
19.1.16 23:27

@Křídla13 odkud přímo jsi? tak nejsem přímo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
20.1.16 13:05

@DomísH jééé, závidím :mrgreen: my se už marně snažíme 2 a půl roku. :zed: co bys radši? holku nebo kluka? a už máte vybraná jména? :lol:

včera byla v Plzni taková zima, že jsem večer nenastartovala, tak jsem čekala na přítele a i přes kabely to dělalo ofuky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
20.1.16 15:49

@mookiee za to jsem teď ráda že jsem pěkně doma v teple venku je to šílený :lol: všichni vždycky říkají že jim je to jedno hlavě ať je to zdraví ale kdyby to šlo ovlivnit tak radši chlapečka, ale ve finále je to vážně jedno jen kdyby to šlo.. Na prvním screeningu nám řekli že to vypadá na kluka tak uvidíme uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.1.16 16:59

Ahoj ženy, jak se dneska máme :)??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.1.16 20:31

Ahoj holky… @DomísH 4.2.je za chvilku ;) to je první dítko?? @Kkklarka kousek :jazyk: ;) omlouvám se, nechci být zatím konkrétní… Zdravím zakladatelku @Biba2009 :mavam: a hlásím, že se opravdu snažím změnit status snažilka na status těhulka :D @mookiee dva a půl 8o necháváte tomu volný průběh? Nebo již nastoupila lékařská věda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
20.1.16 20:52

@Křídla13 ahojky jojo prví dítko trochu nečekaně :D ale je to vážně dáreček protože termín porodu mám v okruhu dní svých narozenin :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.1.16 20:59

@DomísH a to je moc hezké :palec: co jména, už máte s nastávajícím taťkou nějaké vyhlídnuté?? To nevadí, že bylo nečekané, hlavně že je milované ;) a někdy je to i lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
20.1.16 21:54

@Křídla13 přesně tak. Tak my se o tom bavili, budoucí taťka je trochu starší takže ten po mimcu toužil já jen se trochu ještě bála :-D milovaný je už teď a bude maximálně.. Jména dumame ale úplný verdikt budeme řešit až budeme vědět co to bude.. Zatím je to prostě malej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
20.1.16 22:01

@Křídla13 máme základní vyšetření, já bych měla fungovat v pohodě, přítel má málo spermií. mám podezření na 2 biochemický, ale těžko říct :nevim: pořád doufáme, že to půjde normálně, ale letos už to nějak budeme muset řešit, už kvůli mému věku, a hlavně chceme víc dětí…

@DomísH jojo, hlavně to zdraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.1.16 19:24

@mookiee můžu se zeptat kolik je ti let, když píšeš o věku, jsem zvědavá viď :oops: @DomísH a máte stejnou představu?? Myšleno jestli jméno moderní, neobvyklé, tradiční a nebo třeba po dědečkovi?? ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
21.1.16 19:35

@Křídla13 představa stejná, ale spíš nějaký neobvyklý jako klasický se nám moc nelíbí jako je Honza Pepa a tak.. Ale uvažovali jsme o Sofii, Maxmilián, Sebastian, prostě takový podobný styl.. Hlavně ať je to hezký k příjmení a ať to prcek moc neslizne takže jmen je spousty tak potom vyřazovací metoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
21.1.16 19:41

@Křídla13 v dubnu mi bude 30 ;) a já budu taky trochu zvědavá, Plzeň sever nebo jih? :lol:

@DomísH my budeme mít Emmu nebo Šarlotu, u kluka se moc neshodnem, Filip jakž takž, Matěj se líbí mě, ale přítel je proti :mrgreen: to bude další boj, po početí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
21.1.16 19:46

Ostatni sedi, jen snazilka nejsem…uz mame:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex