Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Křídla13 dovznime se 4.2. Takže jsme už jak na trní
na prvním screeningu řekl že asi klul ale změnit se to může ![]()
@DomísH jééé, závidím
my se už marně snažíme 2 a půl roku.
co bys radši? holku nebo kluka? a už máte vybraná jména? ![]()
včera byla v Plzni taková zima, že jsem večer nenastartovala, tak jsem čekala na přítele a i přes kabely to dělalo ofuky ![]()
@mookiee za to jsem teď ráda že jsem pěkně doma v teple venku je to šílený
všichni vždycky říkají že jim je to jedno hlavě ať je to zdraví ale kdyby to šlo ovlivnit tak radši chlapečka, ale ve finále je to vážně jedno jen kdyby to šlo.. Na prvním screeningu nám řekli že to vypadá na kluka tak uvidíme uvidíme ![]()
Ahoj holky… @DomísH 4.2.je za chvilku
to je první dítko?? @Kkklarka kousek
omlouvám se, nechci být zatím konkrétní… Zdravím zakladatelku @Biba2009
a hlásím, že se opravdu snažím změnit status snažilka na status těhulka
@mookiee dva a půl
necháváte tomu volný průběh? Nebo již nastoupila lékařská věda??
@Křídla13 ahojky jojo prví dítko trochu nečekaně
ale je to vážně dáreček protože termín porodu mám v okruhu dní svých narozenin ![]()
@DomísH a to je moc hezké
co jména, už máte s nastávajícím taťkou nějaké vyhlídnuté?? To nevadí, že bylo nečekané, hlavně že je milované
a někdy je to i lepší…
@Křídla13 přesně tak. Tak my se o tom bavili, budoucí taťka je trochu starší takže ten po mimcu toužil já jen se trochu ještě bála
milovaný je už teď a bude maximálně.. Jména dumame ale úplný verdikt budeme řešit až budeme vědět co to bude.. Zatím je to prostě malej ![]()
@Křídla13 máme základní vyšetření, já bych měla fungovat v pohodě, přítel má málo spermií. mám podezření na 2 biochemický, ale těžko říct
pořád doufáme, že to půjde normálně, ale letos už to nějak budeme muset řešit, už kvůli mému věku, a hlavně chceme víc dětí…
@DomísH jojo, hlavně to zdraví ![]()
@mookiee můžu se zeptat kolik je ti let, když píšeš o věku, jsem zvědavá viď
@DomísH a máte stejnou představu?? Myšleno jestli jméno moderní, neobvyklé, tradiční a nebo třeba po dědečkovi??
![]()
@Křídla13 představa stejná, ale spíš nějaký neobvyklý jako klasický se nám moc nelíbí jako je Honza Pepa a tak.. Ale uvažovali jsme o Sofii, Maxmilián, Sebastian, prostě takový podobný styl.. Hlavně ať je to hezký k příjmení a ať to prcek moc neslizne takže jmen je spousty tak potom vyřazovací metoda ![]()
@Křídla13 v dubnu mi bude 30
a já budu taky trochu zvědavá, Plzeň sever nebo jih? ![]()
@DomísH my budeme mít Emmu nebo Šarlotu, u kluka se moc neshodnem, Filip jakž takž, Matěj se líbí mě, ale přítel je proti
to bude další boj, po početí ![]()