Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mookiee taky pěkný… Já koukala i má charakter člověka podle jména a jako na 90%ro sedí tak se trochu taky tím inspiruji ![]()
@Křídla13 taky jsem z Plzně jihu, to by byla sranda kdyby jsme se nakonec znali ![]()
Ahoj holky,
to je bezva, že je tu skupina i pro Plzeňačky.
Super nápad. ![]()
Tak něco o mně… Poslušně hlásím, že jsem Plzeň - město.
Druhým měsícem beru listovku a Chlorellu, teď jsem měla druhou MS po vysazení HA, ale v březnu se ještě snažit nebudu. Nechci, aby mé dítě mělo narozeniny na Vánoce (magor, já vím
), takže na plno to rozjedu až v dubnu.
Když to přijde v březnu, nevadí. Jak to má být, tak to bude.
Třeba se tomu za rok při cestě na IVF budu smát.
Všem moc držím palce. ![]()
A nezapomeňte, chce to KLID a nohy v teple. ![]()
Ahoj holky, já se taky hlásím do skupiny snažilek. Chceme po svatbě v červnu. Jinak já jsem Plzen - sever. Budu se těšit na vaše příspěvky. ![]()
Zdravím všechny
u nás snažení přijde nejdříve na podzim, ale ráda se dopředu poznám s ostatními, jelikož jsem na emiminu úplný nováček a budu se těšit i za vás
jinak je mi zatím ještě 26 (v září 27) a jsem z Plzence
Ahoj dámy, ještě nějaká Plzenacka zde aktivní?
aby bylo s kým probírat slasti a strasti snažení? ![]()
Ahoj holky ozivuji diskuzi
jsem z Plzne jihu a tento mesic prvne zkusime snazeni
jak jste na tom vy? ![]()
@RomanaBl Ahojky, já jsem Plzeň město
my prvně zkoušeli minulý měsíc, ale nějak jsem špatně vyhodnotila ovu, tak tenhle měsíc znova ![]()
My jsme už pár měsíců ve fázi snažení a to jsem byla ted v pondělí u doktora a nic… prej to nemáme řešit, raději je na dovolenou, že jsem mladá (31) a hlavně bejt v klidu. No nevim
![]()
@skeble88 je ahoj
urvite uz se povede
ja jdu zitra k dr tak s ni chci vse probrat atd…o druhe jsme se snazily vazne dlouho a mam pcos…tak uvidime co mi povi… ale uz se prolejvam kotvicnikem atd
tak snad to tentokrat nebjde tak dlouho trvat ![]()