Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adida ja mela ted tři dny zpátky na ovu testech jen duchy a dneska me bolí břicho jako bych to mela kazdou chvíli dostat
A kolikaty jsi dc? ![]()
@nika-vero-nika no ja mela vsechno, nidacni krvaceni, nevolnosti.. ale vsechno to mam vsugerovane.. ted mam 3. DC ![]()
Ahoj, rada bych se k Vam pridala
snazime se uz tri mesice a porad nic
tento cyklus jsem poprve zkousela ovu testy a ta probehla 14 dc, tak ted me ceka zase dva tydny cekani ![]()
@ad1 ahoj, tak Te tu vitame a snad se zadari
ja si jeste uziju Silvestr a pak snad uz tam konecnou budou //
@Adida no, ja tajne doufam, ze uz pod stromkem zjistim, ze na silvestra nemuzu pit..vubec by mi to nevadilo????a jak dlouho se snazis Ty?
@ad1 snazime se od zari.. uz jsem z toho takova spatna, pritel to samozrejme neproziva
takze tento mesic poprve zkusim ovu testy a snad uz konecne se dockame ![]()
@Adida tak zo jsme na tomtestu stejne
Vlastne s tim prisel pritel, ze uz je cas na miminko, ale ted se trapim myslim jen ja, ze to nejde
Mam tedy uzna 9-ti letyho kluka, ale straaasne bych chtela jeste holcicku
tenhle mesic jsem taky poprve zkousela ovu testy a probehla, ale myslim, ze z toho zase nic nebude..vsude ctu jaky maji vsichni priznaky a nidacni krvaceni apod. a ja porad nic, takze si to sice preju jako nic jineho, ale myslim, ze pokracovani bude v pristim roce ![]()
@ad1 no ja mela nidacni spineni a stejne nic… u nas to taky prvni zminil pritel, protoze ma pristi rok uz40. Zatim deti zadne nemam, takze bych si miminko taky moc prala ![]()
@Adida ach jo
no, je to na palici, clovek se na to snazi nemyslet, ale proste to nejde..a to jsem si naivne myslela jak to pujde snadno jako s prvnim..ten se povedl na prvni dobrou
a kolikatej jsi ted dc? ![]()
@ad1 @Adida Tak to jsme na tom stejně, taky jsme se začali snažit v září
První cyklus jsem to neřešila, necekala jsem, ze by se to povedlo hned napoprvé… Druhy cyklus uz jsem doufala, protože ovu jsem si potvrdila testama a stejně nic
A tenhle cyklus vůbec nevím jestli, uz ovu byla nebo ne
Žádné ovu bolesti jsem nemela, jako ty cykly předtím… A ted mam na testech porad duchy… ![]()
@ad1 Mas duchy na testech i po ovulaci? Nebo po ovu už jen bilo? ![]()
@nika-vero-nika mela jsem duchy hned po ms, to je pry normalni a i ted po ovu mam upne zretelne viditelnyho ducha, v den ovu byla testovaci carka silnejsi nez ta kontrolni
tak to je dobry, ze jsou tady zatim vsechny snazilky od zari
ja jsem jeste v jedny diskuzi, ale tam se moc nechytam..tam uzty jsou vsechny rok a vice a resi se ivf apod, takze to jde zatimo mimo me ![]()
@ad1 @nika-vero-nika no ja jsem 3.DC
zpozdila se mi MS o 2 dny, tak jsem doufala a zas nic ![]()
Kdyz jsem vysadila HA, tak jsme se nejprve domluvili, ze zacnem az za pul roku, ale pritel se nechtel omezovat
takze se snazime od zacatku ![]()
@ad1 Takže zkrátka nemám šanci poznat jestli už ovu byla nebo teprve bude…
![]()
@nika-vero-nika noo, ja to pochopila tak, ze testovat kazdy den a ono se tomi jeden den urcite vybarvi ![]()
A ja myslela ze se duch jednou vybarvi a pak zmizi
tak vidim, ze se mam na co tesit ![]()