Snažilky prosinec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
945
5.12.17 10:42
@LoriMyers píše:
@topkiss ja osobne si myslim, ze cim driv, tim lip. Vis jak ono z toho muze nakonec byt i rok a vy budete radi, ze jste zacali takhle brzo. :lol: A prvni mimco se zadarilo po jak dlouhe dobe?

Taky si říkám, že se nemusí zadarit hned. Tak ať máme rezervu :)
První jsme úplně neplánovali. Nebo to spíš neřešili. Přestali jsme se chránit, že kdyby, tak se nic nestane. A první nechránění a dvě čárky :lol:
To mě hodně překvapilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
5.12.17 10:58

Holky kdo chce na tajnou skupinku na fb, napište mi prosím zprávu. Pridam si vás do přátel a poté do skupinky.
Tím, že je tajná, nikdo neví, že tam jste a nikdo si nepřečte, co si píšeme, jenom my, co jsme členy… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
5.12.17 11:05

@boruvkaAS @LoriMyers @Adida @Majule1811 @topkiss

Prosím přečtěte si příspěvek výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LoriMyers
5.12.17 11:10

@Kallis už jsem psala zprávu :)

@topkiss no tak takové rychlé otěhotnění je sen snad každé tady :lol: a předtím než jste zkoušeli první jste se chránili HA nebo jinak?

• Citovat
  • Upravit
945
5.12.17 11:39
@LoriMyers píše:
@Kallis už jsem psala zprávu :)@topkiss no tak takové rychlé otěhotnění je sen snad každé tady :lol: a předtím než jste zkoušeli první jste se chránili HA nebo jinak?

No brala jsem HA 9 let. Vysadila jsem asi 3 měsíce před tím. Abych se trochu pročistila. A když jsme ochranu přestali řešit, tak bylo vymalováno :lol:
A ty se snažíš o první? A jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LoriMyers
5.12.17 12:22

@topkiss jj o první od letošního listopadu :D

• Citovat
  • Upravit
945
5.12.17 13:40
@LoriMyers píše:
@topkiss jj o první od letošního listopadu :D

Takže je tu možnost vánočního zázraku :) To je zase hezký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.17 15:59

Tak nevim holky… Ve čtvrtek mám jít na preventivku, ale uz tak třetí den spinim… To mi prevenci stejně neudělá co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
5.12.17 19:26

@nika-vero-nika to asi neudela no :nevim: nechces se pridat do skupiny na fb? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.12.17 06:14

Pod stromeček si nejvíce přejeme dvě čárky na testu! :D tak snad tam budou.. ovulka proběhla před pár dny a teď to nekonečné čekání na ms nebo testování… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.17 09:16

@ad1 tak jsem tam volala a preobjednala jsem se… Tak snad to dostanu co nejdriv. Tenhle cyklus je nakej divnej :cert: :lol:
Hele přes fb snad ani ne :D ten mi přijde až moc osobní, tady přeci jenom je mnohem menší šance, že to bude číst nekdo znamej :lol: nebo jako, i kdyby, tak stejne pozná prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.17 09:18

@Vojkovka Tak to jsi na tom líp… ja tenhle měsíc asi ovu vůbec neměla :pocitac: nebo jsem ji prosvihla :( Kdy budes testovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.17 09:32

@topkiss To je super, že se už snažíte o druhý. Fandím ti, snad se brzy zadari ;) Dneska většina holek čeká minimálně do třiceti s prvním dítětem a pak se diví a brečí, když jim to nejde… :? Jako chápu, když k tomu ma někdo svoje důvody a rozhodně nikoho neodsuzuju. Ale mám plno kamarádek, který děti zatím nechtěj, protože mají pocit, že jsou moc mladý a že by jim s dětma neco uteklo… :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.12.17 09:35

Nabídka

Ahojda holky :-) Já už sem taky byla snažilka v září a v říjnu, a myslela jsem, že se nedaří, tak jsem nakoupila OVU testy. Vím že to sem nepatří, ale určitě se jedné z vás budou hodit.
Mám OVU TESTY DR.MAX , mám jich 12ks, jedna krabička 7ks stoji 99,– Pošlu za 100kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
6.12.17 14:01
@nika-vero-nika píše:
@topkiss To je super, že se už snažíte o druhý. Fandím ti, snad se brzy zadari ;) Dneska většina holek čeká minimálně do třiceti s prvním dítětem a pak se diví a brečí, když jim to nejde… :? Jako chápu, když k tomu ma někdo svoje důvody a rozhodně nikoho neodsuzuju. Ale mám plno kamarádek, který děti zatím nechtěj, protože mají pocit, že jsou moc mladý a že by jim s dětma neco uteklo… :nevim: :D

To je pravda, že všichni pořád na něco čekají. V mým okolí si přijdu trochu jako exot. Na děti času dost, chci se bavit a užívat dokud jsem mladá atd… Já si chci zase užívat až děti budou větší a já nebudu v důchodovým věku :mrgreen:
A ty se snažíš o první? V kolika letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí