Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Počkám na vyjádření holek a popřípadě zalozím. Ne všichni mají fb, někomu to může vyhovovat tady
Holky, zalozím teda skupinku, upozorňují, že jsem to nikdy nedělala a bude mít zatím nějaký neutrální název, at o tom nevi rodina ????
A potřebuji někoho z vas, ať si mě přidá do přátel, protože to po mě chce aspoň jednoho přítele. Do sz vám napíšu moje fb jmeno
Ahojky holky, potřebovala bych od vás menší radu s přítelem se snažíme 3 roky o dítě a nic, teda minulý rok v listopadu jsem byla na potratu, měla jsem zamlklé těhotentství… a od té doby pořád nic :/ Potřebuji poradit, mám docela velký strach, jelikož muj gynekolog se mnou nic nedělá a nikam mě ani neposílá, jsem z toho docela v rozpacích.. :/ Že když znovu otěhotním, tak to bude zase špatně.. :/ Má s tím někdo zkušenosti? :/
@Jane95
Vydupala bych si odbornou kontrolu a objednala partnera na spermiogram. Hodne dělá i psychika
Příspěvek upraven 04.12.17 v 22:02
Ahoj holky, co myslite? Jsem 11 dpo, rano jsem delala test a nic a vecer jsem testla citlivost 25 a vyskocil duch v limitu..mela jsem ale v lete cystu, ktera odesla,,bojim se ze ji mam zase a raduju se zbytecne
foto pridavam
@Kallis Ano todle jsi u doktora dupu vždy, když du k němu na kontrolu, ale bohužel mi řekne že mě tam posílat nebude, že jsme oba v pořádku, že bych jinak ani nemohla přijít do jiného stavu.. :/ A hlavně před mojí menstruací mám stavy, jako těhotná ženská a mám velkou krvácivost a na tohle mi taky nic neříká :/
@Kallis klidne siTe pridam
tak mi pisni soukromou zpravu se jmenem, ju? ![]()