Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ad1 Jako ne že bych chtěla něco objednávat
ptám se čistě teoreticky samozřejmě
![]()
@nika-vero-nika ted jsem to zrovna zjistovala, protoze mi o tom basnila kamaradka, ale dozvedela jsem se akorat to, ze je dobry na ms bolesti, nepravidelnou ms, coz ja ani jedno nemam a ze nekomu dokonce prodluzuje cyklus
Takze na to asi kaslu, uvidim jestli se nezadari jeste dalsi cyklus, tak v lednu vlitnu na gyndu, at mi to tam prohlidne ![]()
@Adida píše:
@Anyys hm.. tak to mate aspon jeden problem vyresenyu nas spis zadonim ja
![]()
Napodobne
a ted kdyz jde o plozeni, tak jeste driv nez obvykle ![]()
@nika-vero-nika kapala jsem si ho teď, abych si srovnala cyklus po revizi a v pohodě. Teď už moc nechci, ať mi neprodlouzi cyklus(mám 28-31dní)ale dokapu lahvičku, at ho nevyhazuju a když se nezdaří koupím možná Nosifol
@ad1 aspoň to není tak, že se snažit musíme když nechceme ![]()
@Anyys A jak si ho brala? Máš pocit, že ti pomohl?
Nosifol - o tom jsem ještě neslyšela… ![]()
@nika-vero-nika kapala jsem cca 6kapek ráno a večer, ale ne úplně pravidelně. Ovulaci jsem měla 18dc a zítra by měla dorazit ms. Nosifol je prášek rozpustný ve vodě a je myslím dobrý na kvalitu vajíček. Ja ho brala 3 měsíce a otěhotněla jsem, i kdyz kdo ví, jestli měl nosifol nějakou zásluhu
Holky, probírame tu docela intimní věci…Nechci je psát veřejné. Nechcete založit skupinku? Buď tady nebo FB?
Teda holky já zatím nic neměřím ani nepočítám:) dnes jsem byla na vyndání tělíska a doktor mi řekl že MS mám počítat do tří tydnů a pak se prý můžeme snažit:) měla jste některá hormonální tělísko?? já ho měla jen rok a půl a před tím jsem nebrala HA asi šest let, tak doufám že se cyklus obnoví brzy:)
všem přeji brzké// ![]()
Dostala jsem u DR. balíček GS mimi star a koupila si kyselinu listovou, tak nevím jestli to bude k něčemu:) já už si to po těch sedmi letech moc nepamatuji:) jsem jako prvnička ![]()
@Kallis jsem pro. Potrebuju se nekomu vykecat. Pripadam si jak jedina na svete, co chce otehotnet ![]()
@boruvkaAS ja brala 13 let HA a ted jsem si predepsala listovku ![]()
A kde, tady nebo FB? Myslím, že FB je přehlednější, pokud ho teda máte všichni tady