Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, přidávám se do prosincové skupinky… rozjíždíme čtvrtý měsíc snažení o první, MS by měla být okolo štědrého dne takže tajně doufám, že místo MS přijdou dvě čárky… na druhou stranu jsem už taková trochu rezignovaná, první měsíce jsem pořád čekala že to vyjde a sledovala jsem se, ale z toho by se člověk musel brzy zbláznit… Ale upřímně doufám že duch vánoc zaúřaduje a prostě to klapne
A to stejné samozřejmě přeju i všem ostatním! ![]()
@Domi5
Zkus si test udělat za dva dny. Pokud to nebyl jen duch, tak by to snad být mohlo ????
Jinak my se snažíme od července, nedaří se.Od doktorky mam potvrzené špatně fungující vaječníky, takže od 1.12. beru Gynprodyl a k menstruaci Clostibegyt. Doufam, že se zadari ![]()
Doma máme dvouletou princeznu ????
@Kallis dobře, tak za dva dny zkusím znovu..
Budu Vám moc držet palečky
![]()
Taky se presouvam z listopadovych snazilek, tak holky, snad se nam zadari jeste letos! ![]()
Taky se pridavam
s pritelem se snazime uz 4. Mesic. Pritel to moc neproziva, ale ja uz jsem z toho na nervy. Kazdy mesic jsem presvedcena, ze jsem tehotna a ono prd ![]()
Zdravím všechny, taky se přidávám opět ke snažilkám. Něco málo o mně: snažit jsme se začali letos v květnu, zadařilo se třetí cyklus, bohužel mi na screeningu bylo oznámeno zamlklé těhotenství a následovala revize. Naštěstí se mé tělo dalo rychle dohromady, za 2 dny by měla dorazit druhá porevizní ms a pak to zase zkusíme
držím všem palce a pod stromeček pozitivní testy ![]()
@Anyys mate „pohnojeno“ takze se jiste hned podari! Drzim palce ![]()
@Adida nevím jestli je ještě pohnojeno, když proběhnou 2 MS, ale nevadilo by mi to ![]()
@Anyys tak rika se, ze by si melo telo odpocinout a pak se hned povede, protoze je pohnojeno ![]()
Ja jsem 13 let brala prasky, takze jsem zvedava, kdy se moje telo zbrcha ![]()
@Adida já 8 let a jak vidíš, nebyl problém
ovulaci máš vysledovanou?
@Anyys no myslela jsem si ze to poznam. Vetsi chut na sex, hlen.. ale jelikoz stale Nic, objednala jsem si ovulacni testy, tak uvidime.
Ahoj holky, taky se k vám přidávám. S manželem bysme si moc přáli druhé. Uz mame dceru (3,5 let). Na začátku září jsem vysadila HA a od te doby to zkoušíme. Dnes jsem 23dc a teprve čekám ovulaci. Mam delší cykly. Dělám ovu testy a zatím nic
doufám, že tenhle měsíc nebude anovulacni
protože mit pozitivní tehu test těsně před vánocema by bylo to nejlepší překvapení!
Ale to bysme si tady přála každá z nás
že?
@nika-vero-nika take jsem vysadila HA na začátku zari, tak snad se konecne podari. Ovulacni testy budu zkouset poprve a snad nazenu pritele ve spravny cas do loznice ![]()