Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem chtela byt mlada maminka.. ve 24 jsem dodelala vysokou a pritel mi pak oznamil, ze se jeste na zavazky neciti a po 6 letech jsem se rozesli…takze nastalo nove hledani.. no a je mi najednou 30 ![]()
@nika-vero-nika já většinou čekám tak 14 dnů po ovulaci, jestli nepřijde ms.. a pak testnu.. tentokrát bude dost chystání na ježíška, tak si říkám, že pokud mrška nepřijde, testnu až pod stromečkem..
hlavní je zaměstnat hlavu.. jinak počítám pomalu hodiny, kdy se blíží 10 dpo, to jsem tehdy před SP měla poprvé vidět ducha…
tentokrát už čekám trošku déle..
@topkiss My se snažíme o druhý. Je mi 28. Mam tříletou dceru. Pred dcerou jsem byla už dvakrát těhotná, ale bohužel v obou případech to skončilo zamlklym tehu. Jinak bych měla první dítě ve 22…coz mi ani tentokrát nepřišlo brzo
Ted mám tříletou cacorku a rikam si, že je nejvyšší čas na druhý… Zatímco kámošky ještě neplanujou ani první
Bud cestujou, studujou, chtej stavět barak nebo delaj kariéru a děti planujou az az… Moc to nechápu. Ja to mam spis tak, že chci děti dokud jsem mlada, mam na ne energii a v pohodě je zvládnu a pak se chci taky dožít vnoučat a mit velkou rodinu
cestovat, pracovat a ja nevim co muzu přeci az mi deti vyletí z hnizda
to mi neuteče…
@Adida bohužel i tohle se dost často stává… Vidím to i v mem okolí. Proto nikoho neodsuzuju… ![]()
@Vojkovka jj je to lepší počkat… Ale nejhorší je právě zamestnat tu hlavu jak říkáš
Ted pres vánoce to snad pujde snaz ![]()
@nika-vero-nika píše:Úplně mi mluvíš z duše
@topkiss My se snažíme o druhý. Je mi 28. Mam tříletou dceru. Pred dcerou jsem byla už dvakrát těhotná, ale bohužel v obou případech to skončilo zamlklym tehu. Jinak bych měla první dítě ve 22…coz mi ani tentokrát nepřišlo brzoTed mám tříletou cacorku a rikam si, že je nejvyšší čas na druhý… Zatímco kámošky ještě neplanujou ani první
Bud cestujou, studujou, chtej stavět barak nebo delaj kariéru a děti planujou az az… Moc to nechápu. Ja to mam spis tak, že chci děti dokud jsem mlada, mam na ne energii a v pohodě je zvládnu a pak se chci taky dožít vnoučat a mit velkou rodinu
cestovat, pracovat a ja nevim co muzu přeci az mi deti vyletí z hnizda
to mi neuteče…
Ahojky, muzu se pridat? Je mi 35, mame doma dvouletaka. Mela jsem zavedeny nehormonalni telisko, to uz je venku a i prvni ms bez nej je za mnou. Mnooo a zaciname. Nebude to asi uplne bez potizi, mam PCO. Tak uvidime
Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestli je mozne, ze pri,,těhotenství " mam dva dny zpoždění a stale negativni test? Snazime se o mimi ale stale nic, cca měsíc sem brala Gynex a ted druhy měsíc sem na Nosifolu Duo myslite si, ze diky Nosifolu sem mela minulý cyklus 39dni?
Příspěvek upraven 06.12.17 v 20:32
@Anka92
Ostatní otázky tam nebyly…Ano, je možné mít zpoždění MŠ dva dny a přitom negativní tt
Ja mam kazdy mesic zpozdeni a negativni tt. Nakonec vzdy prijde. Cykly se mi natahuji…
@Adida a jak se ti dari odhadnout,,plodne dny" kdyz se cykly natahuji? Pouzivam ovulacni testy ale zatim nedokazu priblizne zjistit ovulaci…
Ahoj holky
začínáme se taky snažit po těhotenství se špatným koncem. Můžu se přidat?
kéž by nám všem vyšlo vánoční překvapení
![]()