Snažilky prosinec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
6.12.17 14:12

Taky jsem chtela byt mlada maminka.. ve 24 jsem dodelala vysokou a pritel mi pak oznamil, ze se jeste na zavazky neciti a po 6 letech jsem se rozesli…takze nastalo nove hledani.. no a je mi najednou 30 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.12.17 14:42

@nika-vero-nika já většinou čekám tak 14 dnů po ovulaci, jestli nepřijde ms.. a pak testnu.. tentokrát bude dost chystání na ježíška, tak si říkám, že pokud mrška nepřijde, testnu až pod stromečkem.. :) hlavní je zaměstnat hlavu.. jinak počítám pomalu hodiny, kdy se blíží 10 dpo, to jsem tehdy před SP měla poprvé vidět ducha… :) tentokrát už čekám trošku déle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.17 14:53

@topkiss My se snažíme o druhý. Je mi 28. Mam tříletou dceru. Pred dcerou jsem byla už dvakrát těhotná, ale bohužel v obou případech to skončilo zamlklym tehu. Jinak bych měla první dítě ve 22…coz mi ani tentokrát nepřišlo brzo :nevim: Ted mám tříletou cacorku a rikam si, že je nejvyšší čas na druhý… Zatímco kámošky ještě neplanujou ani první :lol: Bud cestujou, studujou, chtej stavět barak nebo delaj kariéru a děti planujou az az… Moc to nechápu. Ja to mam spis tak, že chci děti dokud jsem mlada, mam na ne energii a v pohodě je zvládnu a pak se chci taky dožít vnoučat a mit velkou rodinu :mrgreen: cestovat, pracovat a ja nevim co muzu přeci az mi deti vyletí z hnizda :D to mi neuteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.17 14:55

@Adida bohužel i tohle se dost často stává… Vidím to i v mem okolí. Proto nikoho neodsuzuju… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.17 14:58

@Vojkovka jj je to lepší počkat… Ale nejhorší je právě zamestnat tu hlavu jak říkáš :lol: Ted pres vánoce to snad pujde snaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
6.12.17 16:25
@nika-vero-nika píše:
@topkiss My se snažíme o druhý. Je mi 28. Mam tříletou dceru. Pred dcerou jsem byla už dvakrát těhotná, ale bohužel v obou případech to skončilo zamlklym tehu. Jinak bych měla první dítě ve 22…coz mi ani tentokrát nepřišlo brzo :nevim: Ted mám tříletou cacorku a rikam si, že je nejvyšší čas na druhý… Zatímco kámošky ještě neplanujou ani první :lol: Bud cestujou, studujou, chtej stavět barak nebo delaj kariéru a děti planujou az az… Moc to nechápu. Ja to mam spis tak, že chci děti dokud jsem mlada, mam na ne energii a v pohodě je zvládnu a pak se chci taky dožít vnoučat a mit velkou rodinu :mrgreen: cestovat, pracovat a ja nevim co muzu přeci az mi deti vyletí z hnizda :D to mi neuteče…
Úplně mi mluvíš z duše :) Akorát mě mrzí, že se mnou nikdo nevozi kočárek nebo tak když jsou na to všechny kamarádky, tak moc mladý :)
Ale co se dá dělat. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
6.12.17 19:46

Ahojky, muzu se pridat? Je mi 35, mame doma dvouletaka. Mela jsem zavedeny nehormonalni telisko, to uz je venku a i prvni ms bez nej je za mnou. Mnooo a zaciname. Nebude to asi uplne bez potizi, mam PCO. Tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.12.17 20:13

Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestli je mozne, ze pri,,těhotenství " mam dva dny zpoždění a stale negativni test? Snazime se o mimi ale stale nic, cca měsíc sem brala Gynex a ted druhy měsíc sem na Nosifolu Duo myslite si, ze diky Nosifolu sem mela minulý cyklus 39dni?

Příspěvek upraven 06.12.17 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
6.12.17 20:28

@Lucia24
Píšu sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
6.12.17 20:33

@Anka92 Ano,možné to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.12.17 20:37

@Kallis a ted nevim na jakou otazku reagujes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
6.12.17 20:40

@Anka92
Ostatní otázky tam nebyly…Ano, je možné mít zpoždění MŠ dva dny a přitom negativní tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.12.17 21:49

Ja mam kazdy mesic zpozdeni a negativni tt. Nakonec vzdy prijde. Cykly se mi natahuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.12.17 22:10

@Adida a jak se ti dari odhadnout,,plodne dny" kdyz se cykly natahuji? Pouzivam ovulacni testy ale zatim nedokazu priblizne zjistit ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2594
6.12.17 22:11

Ahoj holky :mavam: začínáme se taky snažit po těhotenství se špatným koncem. Můžu se přidat? :) kéž by nám všem vyšlo vánoční překvapení :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí