Snažilky prosinec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1560
11.12.17 06:46

@heevi to bych taky ráda věděla :zed: v srpnu jsem přestala brát ha.. to jsem to tak měla těch 4-7 dní, tak jsem začala s tím pyridoxinem a dotáhla jsem to na 10 dnů. Jsem myslela že se to už zlepšilo a místo 3 pilulek jsem začala jíst 2… Takže od včera beru 4 denně a uvidím co bude priste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2594
11.12.17 08:22

@barus196 Hm :? Někde jsem tady četla, že je potřeba těch 14 dni aby tam byl rozestup, jinak má vajíčko problém se dost uchytit a může ho to “spláchnout” s MS. Nevím, co je na tom pravdy, nechci Tě nijak strašit, jen jsem si na to vzpomněla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
11.12.17 08:50

@barus196 Taky jsem tento cyklus mela kratsi… Dostala jsem MS o nekolik dni driv nez mela byt a to mivam spis cykly delsi nez 28 dni, k tomu jsem mela dost silny bolesti bricha. Myslim si, ze je docela mozny, ze u nas nejaky zarodek vzniknul, ale nepovedlo se mu uhnizdit. Je dost casty, ze zena je tehotna a ani na to neprijde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.12.17 09:54

Já se obávám, že moje tělo zregenerované jen tak nebude :( :lol: od července jsem na hromadě tak ob týden. prodělala jsem neštovice a imunita je v háji, následně proběhla interupce a už to jede, od malý chytám ze školky jednu virozu za druhou, a když nedotáhne nic ze školky, lapnu to v práci…i blbou rýmu…malý bude př. rok 7, tak ten věkový rozdíl nechci natahovat, no ale taky se trošku bojím. Už si tím nechci projít :(
Nakonec jsem se optala mudr a samozřejmě je lepší jet na čisto, na druhou stranu v mém případě bych mohla čekat taky rok…takže až budu mít nejhorší za sebou a budu v půlce antibiotik, můžem to zkusit. Penicilin určitě nevadí, cítím se i dobře, atb evidentně zabírají…A třeba se taky nepovede na poprvé, že, i když zatím to tak bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
11.12.17 10:33

@heevi jojo vím o tom. Proto jim ten pyridoxin.

Ale dnes zatím na nic, na to že druhým den má vždy nejvíc. Celou noc vůbec nic a teď přes dopoledne jen kapička. Asi si zítra ráno zmerim teplotu jestli už nic nepotece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2594
11.12.17 10:40

@barus196 tak to je zvláštní, pak by se v tom člověk vyznal :D já si nikdy teplotu neměřila, tak nevím, že se z toho dá tolik poznat :oops: to jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
11.12.17 11:59

@heevi dá se poznat 8) já si měřím normálně jen ne při ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
11.12.17 13:57

@linda.xxx Možná zkusit tu imunitu nějak nakopnout? Echynacea, Maca, Rakytník, Schizandra a tak? Maca a Schizandra čínská působí pozitivně i na plodnost. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
11.12.17 17:31

Ahoj holky, ráda se k vám přidám :)
Doufala jsem, že prosinec bude radostný.. přála jsem si //, ale dostavila se ms :( tak snad příště už nepřijde :) bylo asi naivní doufat, že to vyjde napoprvé, ale stejně mě to trochu mrzí :)
přeji všem úspěch :)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2594
11.12.17 19:34

@aktakaktak Ahojky :mavam: přeju, ať nemusíš čekat dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
11.12.17 19:41

Ahoj Holky :) ráda bych se k Vám taky přidala :)
Snažíme se teprve druhým měsícem (o první mimčo) a předtím jsem byla 11 let spokojenou uživatelkou HA. Přijdu si jako Alenka v říši divů, když ve svých 27 letech objevuji (bez HA) např. bolesti během ovulace a po ní. Dne 16.12. by měla dorazit ta nechtěná mrška, ale už od včera cítím, že by tady měla být co by dup. Jinak v ovu testech, měření bazální teploty a jiných alchymií zatím nejedu :D na to jsem prostě zatím veliký lenoch :D jediný co zobu je listovka :) Takže Vás všechny moc zdravím a držím všechny palce! A přeji si, aby se letos počalo co nejvíce vánočních dárečku a silvestrovských lumpíků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
11.12.17 20:04

@Eliza.24 ahoj, úplně vím jak ti je :lol: taky jsem nechápala co se se mnou děje a co je ovulace jsem pořádně ani nevěděla :lol: tak držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.12.17 20:41

Děkuju moc za tipy! schizandru ani macu neznám :) tak vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
11.12.17 20:44

@Anyys přesně :) přijdu jsi jako puberťačka, která právě objevila, co je to menstruace :D tak uvidíme, co se stane :) moje sestra vždy jen z hlavy odvodila cca ovulaci, pak počkala na ovulační bolesti a vždy napoprvé se jim zadařil malý capart :) doufám, že by naše geny mohly hrát v můj prospěch :) a já bych pod stromeček mohla nadělit těhu test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
11.12.17 22:05

@Eliza.24 ahoj. Mám podobný osud. Brala jsem 9 let, neberu od srpna… Měřím teploty, dělám testy… Docela mám zmakly i čípek. Hlen jen cca… Ale začala jsem až druhý cyklus po vynechání ha. Až když jsem nevěděla zda vůbec mám ovulaci tak jsem začala. Když budeš mít otázky klidně se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí