Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@heevi to bych taky ráda věděla
v srpnu jsem přestala brát ha.. to jsem to tak měla těch 4-7 dní, tak jsem začala s tím pyridoxinem a dotáhla jsem to na 10 dnů. Jsem myslela že se to už zlepšilo a místo 3 pilulek jsem začala jíst 2… Takže od včera beru 4 denně a uvidím co bude priste.
@barus196 Hm
Někde jsem tady četla, že je potřeba těch 14 dni aby tam byl rozestup, jinak má vajíčko problém se dost uchytit a může ho to “spláchnout” s MS. Nevím, co je na tom pravdy, nechci Tě nijak strašit, jen jsem si na to vzpomněla ![]()
@barus196 Taky jsem tento cyklus mela kratsi… Dostala jsem MS o nekolik dni driv nez mela byt a to mivam spis cykly delsi nez 28 dni, k tomu jsem mela dost silny bolesti bricha. Myslim si, ze je docela mozny, ze u nas nejaky zarodek vzniknul, ale nepovedlo se mu uhnizdit. Je dost casty, ze zena je tehotna a ani na to neprijde ![]()
Já se obávám, že moje tělo zregenerované jen tak nebude
od července jsem na hromadě tak ob týden. prodělala jsem neštovice a imunita je v háji, následně proběhla interupce a už to jede, od malý chytám ze školky jednu virozu za druhou, a když nedotáhne nic ze školky, lapnu to v práci…i blbou rýmu…malý bude př. rok 7, tak ten věkový rozdíl nechci natahovat, no ale taky se trošku bojím. Už si tím nechci projít ![]()
Nakonec jsem se optala mudr a samozřejmě je lepší jet na čisto, na druhou stranu v mém případě bych mohla čekat taky rok…takže až budu mít nejhorší za sebou a budu v půlce antibiotik, můžem to zkusit. Penicilin určitě nevadí, cítím se i dobře, atb evidentně zabírají…A třeba se taky nepovede na poprvé, že, i když zatím to tak bylo ![]()
@heevi jojo vím o tom. Proto jim ten pyridoxin.
Ale dnes zatím na nic, na to že druhým den má vždy nejvíc. Celou noc vůbec nic a teď přes dopoledne jen kapička. Asi si zítra ráno zmerim teplotu jestli už nic nepotece
@barus196 tak to je zvláštní, pak by se v tom člověk vyznal
já si nikdy teplotu neměřila, tak nevím, že se z toho dá tolik poznat
to jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí ![]()
@linda.xxx Možná zkusit tu imunitu nějak nakopnout? Echynacea, Maca, Rakytník, Schizandra a tak? Maca a Schizandra čínská působí pozitivně i na plodnost. ![]()
Ahoj holky, ráda se k vám přidám ![]()
Doufala jsem, že prosinec bude radostný.. přála jsem si //, ale dostavila se ms
tak snad příště už nepřijde
bylo asi naivní doufat, že to vyjde napoprvé, ale stejně mě to trochu mrzí ![]()
přeji všem úspěch ![]()
K.
Ahoj Holky
ráda bych se k Vám taky přidala ![]()
Snažíme se teprve druhým měsícem (o první mimčo) a předtím jsem byla 11 let spokojenou uživatelkou HA. Přijdu si jako Alenka v říši divů, když ve svých 27 letech objevuji (bez HA) např. bolesti během ovulace a po ní. Dne 16.12. by měla dorazit ta nechtěná mrška, ale už od včera cítím, že by tady měla být co by dup. Jinak v ovu testech, měření bazální teploty a jiných alchymií zatím nejedu
na to jsem prostě zatím veliký lenoch
jediný co zobu je listovka
Takže Vás všechny moc zdravím a držím všechny palce! A přeji si, aby se letos počalo co nejvíce vánočních dárečku a silvestrovských lumpíků!
@Eliza.24 ahoj, úplně vím jak ti je
taky jsem nechápala co se se mnou děje a co je ovulace jsem pořádně ani nevěděla
tak držím palce ![]()
Děkuju moc za tipy! schizandru ani macu neznám
tak vyzkouším
@Anyys přesně
přijdu jsi jako puberťačka, která právě objevila, co je to menstruace
tak uvidíme, co se stane
moje sestra vždy jen z hlavy odvodila cca ovulaci, pak počkala na ovulační bolesti a vždy napoprvé se jim zadařil malý capart
doufám, že by naše geny mohly hrát v můj prospěch
a já bych pod stromeček mohla nadělit těhu test ![]()
@Eliza.24 ahoj. Mám podobný osud. Brala jsem 9 let, neberu od srpna… Měřím teploty, dělám testy… Docela mám zmakly i čípek. Hlen jen cca… Ale začala jsem až druhý cyklus po vynechání ha. Až když jsem nevěděla zda vůbec mám ovulaci tak jsem začala. Když budeš mít otázky klidně se ptej