Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak si pojdme povidat o tom, co si prejeme nejvic na svete tenhle rok od Jeziska ![]()
Jinak my se s pritelem snazime o miminko prvni mesic, brzo bych mela zacit ovulovat a ms by mela prijit 19.12. Tak verim, ze se tak nestane! ![]()
Já teď v listopadu potratila v 6tt, tak třeba bude prosinec šťastnější a Ježíšek štědrý ![]()
Ahoj holky, taky se přidám, snažíme se první měsíc, doma už máme 18 měsíční holčičku
. Absolutně netuším, kdy mám ovulaci a mám hodně dlouhé cikly, tak jsem zvědavá, kdy se zadaří ![]()
Holky vy se máte, že už máte doma miminka
Aspon vam to čekání rychleji utíká ![]()
@Samarlenka píše:
Já teď v listopadu potratila v 6tt, tak třeba bude prosinec šťastnější a Ježíšek štědrý
Určitě
! Vždyt vánoční čas je kouzelný ![]()
Snažíme se cca 2roky. Potraty i zt. Letos 2laparo a potvrzena endometrioza. A teď 21. prosince po pul roce na léčbě se konečně budeme moci snažit. Takže ani nevim kdy má ms přijít, kdy bude ovulace, nic. Ale to budu chodit na měření folikulu. Upřímně nevěřím že se to teď podaří po těch hormonech co jsem do sebe ladovala. Dítě žádné
Tak dnes potvrzeno ultrazvukem-mini potrat. Naštěstí na revizi nemusím, tělo si poradilo samo a tak máme od paní doktorky zelenou do dalšího snažení
držím nám všem palce a jsem zvědavá kdo se tu první objeví se dvěma čárkama.
Dámy a jak to prožívají vaši chlapi tohle snažení? Jsou podpora nebo před nima radši spíš mlčíte o tom co se vám honí hlavou?
Můj se tváří, že to moc neprožívá. Alespoň předemnou, ale bylo vidět, že už si na tu myšlenku otcovství zvykl a mrzelo ho, že jsme o miminko přišli. ![]()
Spíš se snažím krotit sebe, protože to chvílemi až moc hrotím a pak se stydím i sama před sebou (množství počůraných papírků ehm ehm
)
Ahoj holky, presouvam se z diskuze snazilky listopad
a jsem moc zvedava, jak bude listopadove snazeni uspesne. Doma mam uz 1,5 rocniho rostaka, ale cekani na tehu test je stejne dost dlouhe. Jinak vsem preju bohatyho Jeziska ![]()
@klaritaaa Muj muz to proziva se mnou a podporuje
Casto se me ale pta, kdy se musime snazit a stejne to druhy den hned zapomene a pta se znovu ![]()
Ahojky holky, také se hlásím, doma už máme 7,5 letou slečnu:) v pondělí jdu na vyndání NT a pak pozvolna na snažení se:D ![]()
Holky já si dneska koupila testy- žijeme ve Španělsku a tady se dají koupit jen v lékárně, tak jsem využila toho, že jsem byla v nákupáku- měli jenom clear blue- jeden co udává i týdny, druhý jen na čárku a potom test Predictor early- teď jsem četla recenze na zahraničních forech a tam ho úplně strhaly ženské- prý dává falešně pozitivní výsledek.. Nemáte s ním někdo zkušenosti?
Ahoj holky
ráda bych se přidala do Vaší diskuze a potřebovala bych poradit ![]()
Dnes mám 8 dní zpožděnou MS. Dělala jsem si TT, jeden od Dr.Max - ten vyšel pozitivní (nebyla to úplně tmavá čárka, ale byla tam) a jeden Clear Blue Digi a ten byl negativní.
MS mám vždycky přesnou jak hodinky, proto je mi to celé divne. Jinak se cítím zvláštně, smrdi mi moje oblíbené dobroty, už jsem 3.tyden hrozně unavena, a včera mě začalo píchat v podbřišku.. už jsem z toho zmatená. K Dr. se mi moc hnát nechce.
Co si o tom myslíte? ![]()