Snažilky prosinec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ad1
203
4.12.17 14:26

@Adida taky jsem to nechapala a ptala se na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
4.12.17 14:29

Ahojky holky :) tak se přidávám… mám jedno miminko už teda roční holčičku :) která se nám povedla po 3 letech na IUI :) a tedka mám nasazené léky na ovulace a 22-12 jsme objednaní co caru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.17 14:37

@ad1 snad jo… Ja uz jsem 23dc :? Ale ovu mívám az tak kolem 20 dc. Jenže cykly dost nepravidelný… Takže můžu čekat asi cokoliv :zed: :lol: mno snad jsme to ještě neprosvihli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
4.12.17 14:42

@nika-vero-nika aha, takhle dlouho? Ja mela ovu 14 dc :nevim: budu ted testovat do konec cyklu a pristi mesic az to pujde z druhy strany tak taky at vim kdy mam byt natesena na plozeni :D pak na to prdim, stoji to hromadu penez a dej se vule bozi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.17 15:10

@ad1 jj takhle dlouho… Minuly cyklus jsem mela 36dc :roll: Taky si rikam, že až mi testy dojdou tak se na to vykaslu… Ale nevim nevim jestli to vydržím :lol: Lepší by bylo do ty doby otěhotnět :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
4.12.17 15:58

Holky, takova intimni otazka. Bavi to vase chlapy? Jako mojeho takova intenzita sexu moc nebavi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
4.12.17 16:48

@Adida vubec :mrgreen: respektive jsme oba dost utahany z prace, ale ja se prekonamkdyz vim, ze mam plodny dny, ale je to tak, ze mu to nerikam..nechci aby jsme se dostali k tomu, ze sex budeme planovat kvuli ovulaci..uz takhle si pripadam jako po inseminaci kdyz pul hodiny po sexu lezim s podlozenym zadkem a pritom jsem driv hned letela do sprchy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
4.12.17 16:50

@nika-vero-nika presne..vydrzet :mrgreen: ja mam v koupelne takovou krabici tehu a ovu testu a uz nekolikrat jsem rekla, ze nebudu nic kupovat a druhej den uz objednavam vyhodny balicky testu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
4.12.17 16:56

@ad1 to fakt?? :D tak na podkladani zadku nehraju :))) dokonce se snazim tajit, ze mam plodne dny, at si nemysli, ze chci sex jen kvuli diteti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
4.12.17 17:01

@Adida :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: delam to tajne pod perinou :mrgreen: :mrgreen: prave aby si taky nemyslel, ze je sex jen kvuli tomu :lol: je fakt, ze behem toho na to ani nepomyslim, ale hned jak je po vsem, zapnu oplodnovaci systemy a drzim miminka vsemi prostredky na miste :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.17 18:36

@Adida Tak u nas se prakticky nic nezměnilo… Jen to, že uz neberu antikoncepci a delam si ty ovu testy. Jediný „povinný“ snažení je, když vyjde pozitivní ovu test :lol: ale ty jsem začala delat min. mesic a tenhle zatím pozitivní ještě nebyl… A povinný v tom smyslu, že by na to asi stejně přišlo :lol: Řekla jsem, že mám pozitivní test… smál se a říkal "Tak jdem dělat děti. " :lol: :lol: Berem to spíš s humorem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.17 18:40

@ad1 A kde objednavas? :andel: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ad1
203
4.12.17 18:45

@nika-vero-nika na pilulka.cz :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.12.17 18:54

@Adida můj může klidně co dva dny :lol: jen já se občas musím dokopat. Po 4 dnech už žadoní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
4.12.17 18:57

@Anyys hm.. tak to mate aspon jeden problem vyreseny :) u nas spis zadonim ja :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí