Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky
tak se přidávám… mám jedno miminko už teda roční holčičku
která se nám povedla po 3 letech na IUI
a tedka mám nasazené léky na ovulace a 22-12 jsme objednaní co caru ![]()
@ad1 snad jo… Ja uz jsem 23dc
Ale ovu mívám az tak kolem 20 dc. Jenže cykly dost nepravidelný… Takže můžu čekat asi cokoliv
mno snad jsme to ještě neprosvihli ![]()
@nika-vero-nika aha, takhle dlouho? Ja mela ovu 14 dc
budu ted testovat do konec cyklu a pristi mesic az to pujde z druhy strany tak taky at vim kdy mam byt natesena na plozeni
pak na to prdim, stoji to hromadu penez a dej se vule bozi ![]()
@ad1 jj takhle dlouho… Minuly cyklus jsem mela 36dc
Taky si rikam, že až mi testy dojdou tak se na to vykaslu… Ale nevim nevim jestli to vydržím
Lepší by bylo do ty doby otěhotnět
![]()
Holky, takova intimni otazka. Bavi to vase chlapy? Jako mojeho takova intenzita sexu moc nebavi ![]()
@Adida vubec
respektive jsme oba dost utahany z prace, ale ja se prekonamkdyz vim, ze mam plodny dny, ale je to tak, ze mu to nerikam..nechci aby jsme se dostali k tomu, ze sex budeme planovat kvuli ovulaci..uz takhle si pripadam jako po inseminaci kdyz pul hodiny po sexu lezim s podlozenym zadkem a pritom jsem driv hned letela do sprchy
![]()
@nika-vero-nika presne..vydrzet
ja mam v koupelne takovou krabici tehu a ovu testu a uz nekolikrat jsem rekla, ze nebudu nic kupovat a druhej den uz objednavam vyhodny balicky testu
![]()
@ad1 to fakt??
tak na podkladani zadku nehraju
dokonce se snazim tajit, ze mam plodne dny, at si nemysli, ze chci sex jen kvuli diteti
![]()
@Adida
delam to tajne pod perinou
prave aby si taky nemyslel, ze je sex jen kvuli tomu
je fakt, ze behem toho na to ani nepomyslim, ale hned jak je po vsem, zapnu oplodnovaci systemy a drzim miminka vsemi prostredky na miste
![]()
@Adida Tak u nas se prakticky nic nezměnilo… Jen to, že uz neberu antikoncepci a delam si ty ovu testy. Jediný „povinný“ snažení je, když vyjde pozitivní ovu test
ale ty jsem začala delat min. mesic a tenhle zatím pozitivní ještě nebyl… A povinný v tom smyslu, že by na to asi stejně přišlo
Řekla jsem, že mám pozitivní test… smál se a říkal "Tak jdem dělat děti. "
Berem to spíš s humorem ![]()
@Adida můj může klidně co dva dny
jen já se občas musím dokopat. Po 4 dnech už žadoní
@Anyys hm.. tak to mate aspon jeden problem vyreseny
u nas spis zadonim ja
![]()