Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 Jee…
Ale pak budete dlouho spolu
ja zas ten dalsi tyden budu cely v praci. ![]()
Jsem doma…muzu spat a strasim od 4
jsem normalni?! ![]()
@NeKa
Ja si akorat rikam, mam se tam vubec koukat, ta stejnak spi…
![]()
Ja ten dalsi taky budu v praci.
Ale alespon budu jezdit autem kdyz muz bude doma a tudiz alespon o neco dele spat a byt drive doma. ![]()
Treti den stejna teplota 36.37, taky nejsem normalni. ![]()
Holky, poraďte mi…28-30 DC jsem měla dostat MS a nedostala (od vysazení HA v květnu ji nemám úplně pravidelnou). Testovala jsem 31 DC večer a sněhobílo. 32 DC večer slabé špinění. Dnes je 33 DC a po špinění ani po MS památka. Chci testovat zítra ráno - co myslíte, mohlo by to být těhu? Byl by to ten nejkrásnější dárek pod stromeček, ale moc tomu nedávám:-(
@Lenisska88 Tohle nam moc nerekne..vis kdy jsi mela ovulaci?? Protoze pokud by jsi byla treba uz 14 DPO…tak by asi na testu neco videt bylo…
Ale pokud byla pozdeji, mas treba jeste cas… ![]()
@Leni112 Já právě ovulaci zatím nesleduju:-( Ale taky si říkám, že by to asi bylo na testu vidět..
@Lenisska88 Bez toho se to tezko posuzuje.
Ale kdyby jsi fungovala normalne, uz by jsi MS mela a nebo videla carky na testu. Kazdopadne pokud jsi spinila, myslim, ze brzo dorazi…
Jeste se zeptam zda meris BT? Ale asi ne ze…dle ni by jsi si byla jista hned jak to je a bude…
@Leni112 Ahoj Lenisku. Jaký byl Ježíšek? A užívas si může doma pořádně?
Já jenom jim…
Ale dnes jdu na noc do práce, tak se snad i trochu tesim.
Jo a nemerim a ani nic nezobu. ![]()
@NeKa Ahojky.
Konecne jsem se sem taky dostala, abych ti alespon napsala.
Jezisek byl velmi stedry, Vanoce byly krasny a proste hlavne to, ze jsme spolu. ![]()
Tak ty jsi nad timto cyklem rezignovala?
Obdivuju te, ze to dokazes! ![]()
Ja se teda praveze poprve snazim zobat pravidelne, zatim 10 DC a teplota vicemene porad stejna, tak cekam…
A moc doufam, ze dorazi. ![]()
@Leni112 Nerezignuju…jen to prostě nijak nesleduju. Ani jsem si nestahla FF do telefonu. Spočítal a jsem si 35dni a budu čekat MS. A az když nepřijde budu podnikat další kroky. ![]()
Já už jsem dnes zase v práci.
Uzivej volna a muze ![]()
@NeKa Ja jsem se rano vybourala v aute, dostala jsem smyk, takze jsem tak hotova, ze to uzivani ted bude dost tezky. ![]()
@NeKa Ja jo, asi se az ted opozdene ukazuje sok z toho, ale auto jsem trosku ponicila. ![]()
@Leni112 Trdlo
Tady je tak krásně s tím sněhem
Konečně zima.
Takže dnes už je určitě líp ![]()