Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 Ne ze by kontroloval… ale vidi… kdyz jsme doma oba, tak spolu chodime do vany. A na unavu to asi neuhraju.
jeste jsem snad sex nikdy neodmitla
takze mu to bude podivny. Budu na to muset od lesa.
Reknu ze prijela teta a ze teprve budu spuntovat. ![]()
Zazraky se deji nejen o vanocich
moc budu drzet rano palce at je teplota zase zpet. ![]()
@NeKa To je hezký jak jste sladký.
![]()
Mně dneska muž napsal, že doufá, že v pátek na něj nebude čekat teta Irma…tak jsem mu psala, že bohužel asi jo, tak mi na to odepsal, že jí nakopeme pr…
Musela jsem se smát moc.
![]()
Já ani nevím co chci…na jednu stranu si samozřejmě MS nepřeju a chtěla bych //. Říkám si, 8 DPO, mohl by to být krásnej nidační pokles, ale… ![]()
A na druhou si říkám, ať přijde, když jsem měla ty atb, aby bylo vše ok a nějak tomu snažení teď když spolu budeme, věřím o to víc…fakt nevím. Možná bych měla zítra neměřit a nechat se v pátek překvapit. ![]()
@Leni112
vyreseno
![]()
No vidis, zadnej zazrak. Jen nidacni pokles a u me vcera pokles i se spinenim. To by bylo, aby ten nas slib vanocni vysel na prazdno.
@NeKa No ale bolí mě břicho hodně…a od pupíku dolů mě píchá až nepříjemně, takže vůči tomu právě čekám… ![]()
Už aby to zase bylo rozseknutý! ![]()
Ale tak moc bych tomu chtěla věřit. ![]()
@NeKa A po dlouhé době koukám na grafy a udělala jsem si tu maličkou naději v nidaci.
![]()
Tenhle je dokonce skoro úplně stejnej i teplotně. ![]()
http://www.fertilityfriend.com/…y/61341.html?u=1
Musí zítra stoupnout!! ![]()
@Leni112
Vyjit by to mohlo. ![]()
Jinak…taky jsem koumala grafy
a taky uz chci vedet jak to je ![]()
@NeKa Museli by me na celou lut fazi odvest nekam k mori nebo do welness hotelu, abych nemyslela a nehledala. ![]()
@Leni112 Me by 14 dni u mooore nebo ve wellness stejne nebavilo.
Ale uz to neni 14 ale jen dva, tri dny…
To zvladneme ![]()
@NeKa To me jo, proste jen aby byla jakakoliv zmena…a nebo mit muze u sebe…s nim nemyslim a nepocitam dny.
Dva dny…dva dny…
@Leni112 Dobre rano
jak se tii spalo? Ja zas nemohla dospat
pretacim se tu od peti, co vstaval muz.
Teplota trochu stoupla a na testu je stin… ale opravdu zatim jen lehky nazna, ktery ani vyfotit nejde.
Chtela bych vydrzet a udelat test az v nedeli, aby bylo neco videt, nebo uz dorazila MS. ![]()
@NeKa Ahoj.
I ja byla vzhuru uz v 5 a teplota byla 36.24, v 6 byla 36.38, takze ani nepotvrzene pravidlo 0.1.
Ale zapsala jsem tu prvni a zazrak se proste nekona no. ![]()
Do nedele je jeste cas…muze se krasne vybarvit uz zitra, zitra 13…to by slo. ![]()
@Leni112 To me mrzi. Ja bych si zapsala ale tu vyssi v hodinu co normalne vstavam. Predpokladam ze jsi nespacirovala nikde po byte, ale lezela v pelechu.
Ja cekala, ze by to mohlo byt videt vic. Je takovy spis sedy naznak, ne ruzovy duch
takze zas cekat…
![]()
@NeKa Lezela a zase usnula no…uvidim zitra, i kdyz nema smysl ro nejak prekrucovat..protoze kdybych to zprumerovala, vcera v pul 6 a dnes to a pocitala v 6 s 0.1, tak mam oba dva dny kolem 36.4, ne-li stejne.
Mam pred sebou poslednich 24 hodin..
Popravde, sedyho ducha ti vytvorim ja vzdycky.
Bud jsem taky totalne pokazena a nebo jsou vsechny testy na pi… ![]()
Schvalne ho zkusim az ted prijedu do prace, protoze den pred MS, pokazdy… ![]()
@Leni112 Nekde jsem cetla ze se pred MS trochu Hcg do moci dostane. Proto spousta duchu pred MS. Pani tam prave psala, ze praveproto se ma testovat az pri vynechani. Ale vydrz to.