Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
12.12.14 13:12

@NeKa To se sama tesim co teda ten Jezisek odpoledne vybere. :mrgreen:
Ja si jela hlavne i pro sirup na kasel a ten jediny samozrejme nemam, takze uz jsem dostala od muze vyhubovano. :lol:
Hlavne, ze jsem mu koupila rybicky. :mrgreen:
Ono je to tezky neupinat se, nemyslet na to jak radi dr…ale to by jsme fakt musely bejt chlapi. :D
Ja se teda neupinam, tentokrat neni moc proc, minule jsem si fandila vic a fakt tomu verila. Takze tedka ma mysl klid. :)
Jediny co me ted rozciluje je ten bilej hlen co mam po ovu, jak stale kaslu, prijde mi, ze mi pi…kasle taky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.12.14 19:15

@Leni112 Jezisek sehnal skoro vsechno :dance: Uz jen par drobnosti.
Koupila jsem si testy Dr.Max :mrgreen: a uplne jsem valila oci, kolik tam stal Nosifol a Inofolic 8o O stopade vic jak tady v maxu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.12.14 13:56

@NeKa Tak to je parada. :palec: To jako stejnej Max a jina cena vuci jinymu mestu?? Ja takhle vubec nevim, vsechno objednavam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.12.14 16:12

@Leni112 Normalne fakt. Tady jsem Nosifol kupovala za 356 a tam byl za 456 a Inofolic dokonce za 495. Pritom na netu Maxe ho nabízí za 310 :nevim:
Dneska jsem uplne grogy. Rano jak jsem jela z nocni, tak jsem usinala a musela jsem furt rozevirat oci at se nezaviraji. :mrgreen: A dnes jsme uklizeli a byla zas popkorn party a zas byl vsudeeeeee :zed: :zed: tak mi uklizeni trvalo dvakrat tak dlouho a navic se mi zase neco skriplo mezi lopatkama. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.12.14 19:27

@NeKa To je hrozny, vydridusi. :mrgreen: Taky v tydnu musim vymyslet co na ten svuj vanocne nocorocni cyklus vymyslim. :lol:
I me boli zada silene, uz vcera me muz masiroval a dnes pry bude zas. :hug: Protoze mi odpoledne bylo docela zle, tak jsme se sli projit, kouknout na vanocni vyzdobu a jsem uplne hotova. :zed: Se z tech nemoci nevyhrabu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.12.14 17:52

@Leni112 Ahoj marode, tak jak ti je? Doufám, že trochu líp :hug:
Já mám za sebou náročnou noční, v sobotu býváme za barem dvě, většinou moc lidí nechodí, no a přišlo jich asi 350, tak jsme trochu nestíhaly, a ještě nám došly drobný, tak byla sranda budit ve dvě v noci šéfa, ať nám přijde dát další. :mrgreen:
No a normálně, v pátek po sexu jsem trochu špinila :think: a dnes taky, dokonce víc, ale jen jakože po sexu, pak ne :nevim: jsem divná :cert: Přitom MS má přijít až příští neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.12.14 18:12

@NeKa Ahojky. :mavam: Jo, dneska je mi lip, nevim co to vcera zase bylo. :roll: Presto, kasle uz se asi nikdy nezbavim. :mrgreen:
Tak to jste si makly, jesteze nejdes pres ty Vanoce! :hug:
To je divny…treba se tam opravdu neco zahnizdilo. :hug: I kdyz to muze byt i vlivem nizsiho progesteronu, nektery holky spini i deset dni pred MS. U tebe budeme doufat v to prvni. :hug: I kdyz je zase divny, ze by to trvalo jakoby tri dny.. :nevim:
Ja si zase rikam, ze kdyz to mam dostat v patek, tak aby ta lut faze 10 dni nebyla malo kdyby nahodou…ale zase kdyby se ta nahoda asi povedla, tak by to i tak muselo vydrzet…udrzet.
Jinak jsem si ted ve vlaku zase objednala vitaminy z lekarny a citim se pripravena na posledni snazeni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.12.14 19:00

@Leni112 To jsem ráda, že ti je líp, na kašel si zkus udělat tymiánový sirup. :palec:
No a netrvá to tři dny, v pátek bylo na papíru světle růžový a dnes krev, ale jen po sexu a ne pak, špiním celodenně před MS, i dva dny, a tohle bylo jiný. Spíš bych řekla, že mám něco s čípkem. Páč můj dr. vždy říká, že ho mám KŘEHKÝ :mrgreen: Tak asi je jen překrvený a pak to zakrvácí, a pak je klid, jakmile se do něj přestane „šťouchat“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
10 dní stačí, kratší je problém :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.12.14 19:32

@NeKa Jo tak s tim zkusenost nemam… :) Ani se spinenim…u me cisto cisto a nejdou to jede v plny parade. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.12.14 19:34

@Leni112 Já občas ano, ale takhle „po“ už to dlouho nebylo. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.12.14 19:43

@NeKa Tak uvidis! :hug: A teplota se drzi?? :) Ja dnes 36.66, takze alespon to…den pred tim teda 36.45, pod caru to nespadlo, ale na tuty vim, ze to bylo otevrenym balkonem, protoze jsem mrzla celou noc a dalsi noc me muz porad balil, protoze balkon proste otevreny chtel, takze me radsi x krat za noc zabalil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.12.14 19:53

@Leni112 U otevřenýho okna bych zmrzla, topíme a i tak jsem věčně zabalená v chumlací dece :D Takže určitě to může být tím. :palec: Dokonce i pyžamo na to má vliv, jsem někde četla.
U mě se teplota taky drží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.12.14 20:37

@NeKa To my ani netopime, ten chce spanek na cerstvym vzduchu, takze jsem fakt byla uplne ledova a jak spim jen v kosilce a s perinou od pasu vejs, je to jasny. :mrgreen: To uz mam na sobe vyzkouseny. :)
Zatim stale krasny. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.12.14 20:39

@Leni112 V tom případě se nedivím, tvým „podchlazeným“ teplotám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já bych umrzla. A muž taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.12.14 20:41

@NeKa No prave po te noci mi zacal hledat na netu overal na spani. :lol: Ze uz se nebude divat na to, jak jsem ledova a vzdycky mi pred spanim hrozi…jestli ti bude v noci zima, tak me vzbudis a ja te zahreju…samozrejme, ze nemam srdce na to ho budit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí