Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa To se sama tesim co teda ten Jezisek odpoledne vybere. ![]()
Ja si jela hlavne i pro sirup na kasel a ten jediny samozrejme nemam, takze uz jsem dostala od muze vyhubovano. ![]()
Hlavne, ze jsem mu koupila rybicky. ![]()
Ono je to tezky neupinat se, nemyslet na to jak radi dr…ale to by jsme fakt musely bejt chlapi. ![]()
Ja se teda neupinam, tentokrat neni moc proc, minule jsem si fandila vic a fakt tomu verila. Takze tedka ma mysl klid. ![]()
Jediny co me ted rozciluje je ten bilej hlen co mam po ovu, jak stale kaslu, prijde mi, ze mi pi…kasle taky.
![]()
@Leni112 Jezisek sehnal skoro vsechno
Uz jen par drobnosti.
Koupila jsem si testy Dr.Max
a uplne jsem valila oci, kolik tam stal Nosifol a Inofolic
O stopade vic jak tady v maxu.
@NeKa Tak to je parada.
To jako stejnej Max a jina cena vuci jinymu mestu?? Ja takhle vubec nevim, vsechno objednavam. ![]()
@Leni112 Normalne fakt. Tady jsem Nosifol kupovala za 356 a tam byl za 456 a Inofolic dokonce za 495. Pritom na netu Maxe ho nabízí za 310 ![]()
Dneska jsem uplne grogy. Rano jak jsem jela z nocni, tak jsem usinala a musela jsem furt rozevirat oci at se nezaviraji.
A dnes jsme uklizeli a byla zas popkorn party a zas byl vsudeeeeee
tak mi uklizeni trvalo dvakrat tak dlouho a navic se mi zase neco skriplo mezi lopatkama. ![]()
@NeKa To je hrozny, vydridusi.
Taky v tydnu musim vymyslet co na ten svuj vanocne nocorocni cyklus vymyslim. ![]()
I me boli zada silene, uz vcera me muz masiroval a dnes pry bude zas.
Protoze mi odpoledne bylo docela zle, tak jsme se sli projit, kouknout na vanocni vyzdobu a jsem uplne hotova.
Se z tech nemoci nevyhrabu. ![]()
@Leni112 Ahoj marode, tak jak ti je? Doufám, že trochu líp ![]()
Já mám za sebou náročnou noční, v sobotu býváme za barem dvě, většinou moc lidí nechodí, no a přišlo jich asi 350, tak jsme trochu nestíhaly, a ještě nám došly drobný, tak byla sranda budit ve dvě v noci šéfa, ať nám přijde dát další. ![]()
No a normálně, v pátek po sexu jsem trochu špinila
a dnes taky, dokonce víc, ale jen jakože po sexu, pak ne
jsem divná
Přitom MS má přijít až příští neděli.
@NeKa Ahojky.
Jo, dneska je mi lip, nevim co to vcera zase bylo.
Presto, kasle uz se asi nikdy nezbavim. ![]()
Tak to jste si makly, jesteze nejdes pres ty Vanoce! ![]()
To je divny…treba se tam opravdu neco zahnizdilo.
I kdyz to muze byt i vlivem nizsiho progesteronu, nektery holky spini i deset dni pred MS. U tebe budeme doufat v to prvni.
I kdyz je zase divny, ze by to trvalo jakoby tri dny.. ![]()
Ja si zase rikam, ze kdyz to mam dostat v patek, tak aby ta lut faze 10 dni nebyla malo kdyby nahodou…ale zase kdyby se ta nahoda asi povedla, tak by to i tak muselo vydrzet…udrzet.
Jinak jsem si ted ve vlaku zase objednala vitaminy z lekarny a citim se pripravena na posledni snazeni. ![]()
@Leni112 To jsem ráda, že ti je líp, na kašel si zkus udělat tymiánový sirup. ![]()
No a netrvá to tři dny, v pátek bylo na papíru světle růžový a dnes krev, ale jen po sexu a ne pak, špiním celodenně před MS, i dva dny, a tohle bylo jiný. Spíš bych řekla, že mám něco s čípkem. Páč můj dr. vždy říká, že ho mám KŘEHKÝ
Tak asi je jen překrvený a pak to zakrvácí, a pak je klid, jakmile se do něj přestane „šťouchat“
![]()
10 dní stačí, kratší je problém ![]()
@NeKa Jo tak s tim zkusenost nemam…
Ani se spinenim…u me cisto cisto a nejdou to jede v plny parade. ![]()
@Leni112 Já občas ano, ale takhle „po“ už to dlouho nebylo.
![]()
@NeKa Tak uvidis!
A teplota se drzi??
Ja dnes 36.66, takze alespon to…den pred tim teda 36.45, pod caru to nespadlo, ale na tuty vim, ze to bylo otevrenym balkonem, protoze jsem mrzla celou noc a dalsi noc me muz porad balil, protoze balkon proste otevreny chtel, takze me radsi x krat za noc zabalil. ![]()
@Leni112 U otevřenýho okna bych zmrzla, topíme a i tak jsem věčně zabalená v chumlací dece
Takže určitě to může být tím.
Dokonce i pyžamo na to má vliv, jsem někde četla.
U mě se teplota taky drží. ![]()
@NeKa To my ani netopime, ten chce spanek na cerstvym vzduchu, takze jsem fakt byla uplne ledova a jak spim jen v kosilce a s perinou od pasu vejs, je to jasny.
To uz mam na sobe vyzkouseny. ![]()
Zatim stale krasny. ![]()
@Leni112 V tom případě se nedivím, tvým „podchlazeným“ teplotám
Já bych umrzla. A muž taky. ![]()
@NeKa No prave po te noci mi zacal hledat na netu overal na spani.
Ze uz se nebude divat na to, jak jsem ledova a vzdycky mi pred spanim hrozi…jestli ti bude v noci zima, tak me vzbudis a ja te zahreju…samozrejme, ze nemam srdce na to ho budit. ![]()