Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
11.12.14 09:36

@Leni112 :zed: ja se zblaznim, kdyz uz se nesekne net, nebo se to proste jen nenahraje…tak mi zavola tchyne a vse se vymaže :pocitac:
Teplota sranda :mrgreen: ze stovky moznych kombinaci…trefit se dvakrat do stejny hodnoty. To me vzdy pobavi. :mrgreen:
A jinak vanocni cesta do cech byva radost, ne stres. Spis me to mrzi, ale nez jet na dva dny… to radsi byt doma. Ale my to treba naknec dame i tak. :mrgreen: Vloni se muz rozhodl v osm vecer, ze rano v 5vyjizdime. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.12.14 09:54

@NeKa To znam!!! Ja ti takhle psala vcera na mobilu a nekdo mi volal a bylo to v haji. :cert:
Jj, smala jsem se kdyz jsem cekala a cekala a ona stejna na desetiny. :mrgreen: Takze doufam, ze zitra jeste vyskoci, aby mi graf ukazal takovou nejakou ovu a ja tim padem mela takovej malej psychickej klid. :)
Vcera se mi zdalo, ze jsem videla takovy ruzovy svetlo a postylku u okna. Bylo tam miminko, holcicka a tim zableskem se tam vytvorila nejaka ruzova deska, ktera ji mela chranit. A ja se budila s tim, ze jsem videla vanocni zazrak.
A dneska jsem uz dokonce to miminko nosila na rukou…jak na to clovek nema myslet, kdyz se mi o tom zda. :lol:
A nakonec to s tou cestou je takhle nejlepsi, ono stejnak nema smysl planovat, protoze to vetsinou dopadne jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.12.14 16:09

@Leni112 To mas krasny sny :andel: Takovy bych taky brala. :mrgreen: I tu holcicku bych brala. :mrgreen:
Me se narusily zitrejsi plany. Chtela jsem si objet obchody a nakoupit darky… a muz nema kurz, az v sobotu a nedeli a pesky se moc nikam nedostanu :cert: Ani vlacit dary busem se mi moc nechce. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.12.14 16:43

@NeKa Taky jsem premyslela, ze bych jela zitra nakupovat do Jihlavy, ale busem se mit chtit nebude a muz k dispozici taky jeste nebude..a i kdyby jo, stejnak by se mu nechtelo. :) Asi uvidim jak se rano vyspim. :)
A treba prave proto, ze nemas k dispozici auto bys toho nejvic sehnala… :mrgreen:
Jinak me ceka jeste hodinka ve vlaku..4 jsou za mnou..strasny, uz nevim jak sedet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.12.14 18:38

@Leni112 Tak uz to mas za sebou. Ja kdybych jela „domu“ (k mame) vlakem, je to 8, 5hod. Presto vazne cestuju vlakem moc rada. Nejen vlakem. Ja miluju i cestu do Chorvatska autem. Cestovani mam asi v genech po tatovi. Kdyz jsem byla mala, jezdila jsem s nim kamionem po cely Evrope.
Ja bych i jela, jen tady ve meste nesezenu nic a to mesto za kopcem je zas hrozne roztahany. :cert: Tam bych to v jednom nakupaku nedala, plus projit mesto jako takovy.
Mozna premluvim muze… at zajedem po praci a budu pro dary chodit tajne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.12.14 20:11

@NeKa To je mozny, ze jsi zdedila cestovatelsky sklony. :) Mne jako nevadi cestovani, ale vadi mi sluzby a lidi. :mrgreen:
A nebo tak, jedte spolu. :hug: To ja se zatim vidim, ze asi vyrazim na takovou rychlovku. :mrgreen: Ale do rana to muzu x krat prekopat. :)
Kazdopadne uz lezim dokonce v posteli, boli me silene bricho, po ceste jsem unavena a tesim se na spanek „nesama“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.12.14 06:10

@Leni112 Jaka byla „nesama“ noc? Urcite skvela :srdce:
Prebrala jsem stafetu krasnych snu. Dnes jsem ve snu objevila dve carky a cekala jsem holcicku. A venku byla snehova kalamita. :mrgreen: No uplnej blazen. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.12.14 08:30

@NeKa No usnula jsem po 10…ne po 1 a nemela zadny sileny sny, tudiz klid na dusi i v srdci. :) O miminkach se mi sixe nezdalo, za to me miminko placem vzbudilo jak nekdo sel kolem. :mrgreen: Takze jsem vcas vzhuru a pojedu teda juknout na nakupy. :)
Jo a teplota rano 36.64, takze se mi „potvrdila“ ovu v to utery, ale i tak zavery nedelam. :) Protoze se to mohlo splasit najednou kdyz se konecne telo probralo po atb. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.12.14 08:45

@Leni112 Dobré ráno :mavam: To jsem ráda, že se ti ovulace potvrdila :dance: Tak už to snad bude v pořádku :palec:
Já sedím u PC a hledám nějakou inspiraci na dárky. :think: Zatím jsem toho moc nenašla :mrgreen: Ale trochu jsem rozšířila původní seznam. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.12.14 09:18

@NeKa Tay jsem tak nejak rada, ale vis jak…nedelam si ted ani mini nadeje. :)
Tak holkam se nakupuje dobre ne? V jejich veku jeste jo…bych rekla. :mrgreen:
Ja jsem letos i muzi vedela uplne vse, jeste chci doobjednat hodinky a mam hotovo. Nasim jsem vcera koupila tablet a dneska v te Jihlabe jen nejake drobne dodelavky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.12.14 09:36

@Leni112 Jo, dopis Ježíškovi toho obsahuje dost, ale mláděti nedochází částky za každý jeden dárek, co si napsala, to by musel jít Ježíšek vyloupit banku, a starší tam nenapsala zas skoro nic :pocitac: Takže něco musíme vymyslet. :mrgreen:
:hug: Tak aspoň budeš nastartovaná na další VÁNOČNÍ snažení :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.12.14 10:10

@NeKa Jo, to je mi jasny. Muj petiletej bratranec taky zakrouzkoval v Pompu veci tak za 30 tisic.:-D Za to nase Barborka jen kolem 10 tisic s tim, ze casopis odlozila a prej ji to uz staci. :mrgreen:
Jsem nastartovana porad, v lete jsem si jeste rikala pred kazdym testem, tak ja nevim…mela jsem strach i z toho kdyz to bude pozitivni..takova ta nejaka nejistota..ted uz jsem pripravena. Psychicky ano. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.12.14 10:28

@Leni112 Já si říkám taky, že teď by to MOHLO vyjít… Ale co když zase ne? :nevim: Ale zas je dobrý, že 21.12. budu mít jasno, buď a nebo. :mrgreen: To už je celkem za chvilku, když to srovnám s vánocema, který mi šlapou na paty…
Joo, tak do 30 tis se myslím vlezla i Nel, když už to měla takhle zakroužkovaný, tak k tomu ještě přidala novej tablet, páč ten její umřel. No je to miláček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.12.14 12:34

@NeKa Ja tomu ted max davam nadeji z tech atb, ze jsem mela oslabenou imunitu a treba toho prave spermijky vyuzily. :mrgreen:
Taky si rikam, ze presne za tyden mam jasno a pak do toho uz vlozim vse. :)
Ja uz jedu z Jihlavy, nakoupila jsem vse co potrebuju, co jsem chtela a ba dokonce i neco navic. :pankac: :dance: Tak mam radost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.12.14 12:50

@Leni112 To jsi šikovná, já si jen domluvila, že tam tedy pojedeme všichni, až muž přijde z práce. Aby zaměstnal nějak malou, zatímco bude Ježíšek řádit. :mrgreen:
Jinak já se začínám upínat na naději víc než by bylo zdrávo :think: myslím, ale ono mě to s přibývajícím datem zase doufám přejde. Teď tomu docela věřím…že by mohlo… ale stejně se uvidí, jak to příroda zařídí. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí