Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112
ja se zblaznim, kdyz uz se nesekne net, nebo se to proste jen nenahraje…tak mi zavola tchyne a vse se vymaže ![]()
Teplota sranda
ze stovky moznych kombinaci…trefit se dvakrat do stejny hodnoty. To me vzdy pobavi. ![]()
A jinak vanocni cesta do cech byva radost, ne stres. Spis me to mrzi, ale nez jet na dva dny… to radsi byt doma. Ale my to treba naknec dame i tak.
Vloni se muz rozhodl v osm vecer, ze rano v 5vyjizdime. ![]()
@NeKa To znam!!! Ja ti takhle psala vcera na mobilu a nekdo mi volal a bylo to v haji. ![]()
Jj, smala jsem se kdyz jsem cekala a cekala a ona stejna na desetiny.
Takze doufam, ze zitra jeste vyskoci, aby mi graf ukazal takovou nejakou ovu a ja tim padem mela takovej malej psychickej klid. ![]()
Vcera se mi zdalo, ze jsem videla takovy ruzovy svetlo a postylku u okna. Bylo tam miminko, holcicka a tim zableskem se tam vytvorila nejaka ruzova deska, ktera ji mela chranit. A ja se budila s tim, ze jsem videla vanocni zazrak.
A dneska jsem uz dokonce to miminko nosila na rukou…jak na to clovek nema myslet, kdyz se mi o tom zda. ![]()
A nakonec to s tou cestou je takhle nejlepsi, ono stejnak nema smysl planovat, protoze to vetsinou dopadne jinak. ![]()
@Leni112 To mas krasny sny
Takovy bych taky brala.
I tu holcicku bych brala. ![]()
Me se narusily zitrejsi plany. Chtela jsem si objet obchody a nakoupit darky… a muz nema kurz, az v sobotu a nedeli a pesky se moc nikam nedostanu
Ani vlacit dary busem se mi moc nechce.
![]()
@NeKa Taky jsem premyslela, ze bych jela zitra nakupovat do Jihlavy, ale busem se mit chtit nebude a muz k dispozici taky jeste nebude..a i kdyby jo, stejnak by se mu nechtelo.
Asi uvidim jak se rano vyspim. ![]()
A treba prave proto, ze nemas k dispozici auto bys toho nejvic sehnala… ![]()
Jinak me ceka jeste hodinka ve vlaku..4 jsou za mnou..strasny, uz nevim jak sedet. ![]()
@Leni112 Tak uz to mas za sebou. Ja kdybych jela „domu“ (k mame) vlakem, je to 8, 5hod. Presto vazne cestuju vlakem moc rada. Nejen vlakem. Ja miluju i cestu do Chorvatska autem. Cestovani mam asi v genech po tatovi. Kdyz jsem byla mala, jezdila jsem s nim kamionem po cely Evrope.
Ja bych i jela, jen tady ve meste nesezenu nic a to mesto za kopcem je zas hrozne roztahany.
Tam bych to v jednom nakupaku nedala, plus projit mesto jako takovy.
Mozna premluvim muze… at zajedem po praci a budu pro dary chodit tajne. ![]()
@NeKa To je mozny, ze jsi zdedila cestovatelsky sklony.
Mne jako nevadi cestovani, ale vadi mi sluzby a lidi. ![]()
A nebo tak, jedte spolu.
To ja se zatim vidim, ze asi vyrazim na takovou rychlovku.
Ale do rana to muzu x krat prekopat. ![]()
Kazdopadne uz lezim dokonce v posteli, boli me silene bricho, po ceste jsem unavena a tesim se na spanek „nesama“. ![]()
@Leni112 Jaka byla „nesama“ noc? Urcite skvela ![]()
Prebrala jsem stafetu krasnych snu. Dnes jsem ve snu objevila dve carky a cekala jsem holcicku. A venku byla snehova kalamita.
No uplnej blazen. ![]()
@NeKa No usnula jsem po 10…ne po 1 a nemela zadny sileny sny, tudiz klid na dusi i v srdci.
O miminkach se mi sixe nezdalo, za to me miminko placem vzbudilo jak nekdo sel kolem.
Takze jsem vcas vzhuru a pojedu teda juknout na nakupy. ![]()
Jo a teplota rano 36.64, takze se mi „potvrdila“ ovu v to utery, ale i tak zavery nedelam.
Protoze se to mohlo splasit najednou kdyz se konecne telo probralo po atb. ![]()
@Leni112 Dobré ráno
To jsem ráda, že se ti ovulace potvrdila
Tak už to snad bude v pořádku ![]()
Já sedím u PC a hledám nějakou inspiraci na dárky.
Zatím jsem toho moc nenašla
Ale trochu jsem rozšířila původní seznam. ![]()
@NeKa Tay jsem tak nejak rada, ale vis jak…nedelam si ted ani mini nadeje. ![]()
Tak holkam se nakupuje dobre ne? V jejich veku jeste jo…bych rekla. ![]()
Ja jsem letos i muzi vedela uplne vse, jeste chci doobjednat hodinky a mam hotovo. Nasim jsem vcera koupila tablet a dneska v te Jihlabe jen nejake drobne dodelavky.. ![]()
@Leni112 Jo, dopis Ježíškovi toho obsahuje dost, ale mláděti nedochází částky za každý jeden dárek, co si napsala, to by musel jít Ježíšek vyloupit banku, a starší tam nenapsala zas skoro nic
Takže něco musíme vymyslet. ![]()
Tak aspoň budeš nastartovaná na další VÁNOČNÍ snažení
![]()
@NeKa Jo, to je mi jasny. Muj petiletej bratranec taky zakrouzkoval v Pompu veci tak za 30 tisic.:-D Za to nase Barborka jen kolem 10 tisic s tim, ze casopis odlozila a prej ji to uz staci. ![]()
Jsem nastartovana porad, v lete jsem si jeste rikala pred kazdym testem, tak ja nevim…mela jsem strach i z toho kdyz to bude pozitivni..takova ta nejaka nejistota..ted uz jsem pripravena. Psychicky ano. ![]()
@Leni112 Já si říkám taky, že teď by to MOHLO vyjít… Ale co když zase ne?
Ale zas je dobrý, že 21.12. budu mít jasno, buď a nebo.
To už je celkem za chvilku, když to srovnám s vánocema, který mi šlapou na paty…
Joo, tak do 30 tis se myslím vlezla i Nel, když už to měla takhle zakroužkovaný, tak k tomu ještě přidala novej tablet, páč ten její umřel. No je to miláček. ![]()
@NeKa Ja tomu ted max davam nadeji z tech atb, ze jsem mela oslabenou imunitu a treba toho prave spermijky vyuzily. ![]()
Taky si rikam, ze presne za tyden mam jasno a pak do toho uz vlozim vse. ![]()
Ja uz jedu z Jihlavy, nakoupila jsem vse co potrebuju, co jsem chtela a ba dokonce i neco navic.
Tak mam radost. ![]()
@Leni112 To jsi šikovná, já si jen domluvila, že tam tedy pojedeme všichni, až muž přijde z práce. Aby zaměstnal nějak malou, zatímco bude Ježíšek řádit. ![]()
Jinak já se začínám upínat na naději víc než by bylo zdrávo
myslím, ale ono mě to s přibývajícím datem zase doufám přejde. Teď tomu docela věřím…že by mohlo… ale stejně se uvidí, jak to příroda zařídí. ![]()