Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
5.12.14 09:09

@Leni112 :zed: :zed: Na palici, fakt. Ale kašlu na to, nehodlám si kazit den. Prostě jsem pokažená… Vydržím do března a pak mi to hormony snad nastartujou, aby to fungovalo jak má :cert: Tohle mě vážně nebaví :cert:
:hug: Začni, myslím, že tím nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.12.14 10:05

@NeKa Je az desivy jak to mame stejny…a ja si rikala, ze kdyz ty to bude mit ok tak ja taky…ale ne, my to musime mit obe na ho… :pocitac: :mrgreen:
Nekaz si ho, jsem tady s tebou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.12.14 10:15

@Leni112 :hug: :hug: Bych se vyprdla na celou ovulaci. :mrgreen: Ona dorazi. :cert: :mrgreen:
Jdu si objednat Inofolic. A jeste dnes mam Gynex a pak zas tyden volno a pak poslednich 21 dni. :cert: Ani nevim jak se to doporucuje brat pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.12.14 10:46

@NeKa Coz tobe dorazi! :) Ja uz v sobe mam prvni prasek a 19 prosince zacinam 1DC a posledni snazeni, rikam!! :mrgreen:
Taky si objednam jeste ten Fertility Blend a tenhle rok uz je to naposledy, pak uz na to prdim i ja a nebudu brat nic. :cert:
Myslim, ze o tom Gynexu jsem cetla brat tri mesice a mesic pauza..ale jista si nejsem, uz jsem toho nacetla ze.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.12.14 11:05

@Leni112 Ja ho vezmu jeste ten treti mesic a pak na to taky hodim bobek. :mrgreen:
A boli me podbrisek, tak treba se madam ovulace uraci. :cert: Ale pak nechapu ten vcerejsi vzestup. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.12.14 11:22

@NeKa A i dle toho co ti rekl dr vid…treba to mas jak ja…ovulace probehne, ale vlivem nedostatku progesteronu to stejne v te lutealni fazi lita a neudrzi se… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.12.14 12:20

@Leni112 No taky jsm na to myslela, ze mam proste neceho malo. Pac i minulej cyklus to spadlo. Kdyz prokazatelne byla i podle Ms pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.12.14 13:25

@NeKa Tak tak…ale třeba ne…Mně bylo řečeno, že se to samo spraví až se nastartují vaječníky tak jak mají. A proto mám ten Duphaston, dodávání progesteronu. Blbý je, že tohle je prostě zase o hormonech, přírodního na to není nic. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.12.14 14:04

@NeKa Vis co me ted napadlo? Ze ja vlastne ovulaci asi teda nemela..a abych teda vubec MS dostala?? 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.12.14 14:33

@Leni112 Po tom Duphastonu by mela prijit tak jak tak. :palec: Myslim tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.12.14 14:59

@NeKa Diky, jsem se uklidnila, uz jsem si zas nebyla jista. Jednou to svemu nenarozenenu diteti budu vycitat, ze jsem se pred jeho pocetim malem zcvokla. :mrgreen:
Cekam na kamaradku, pujdem na kavu a budu si snad muset dat i zakusek, abych si obalila nervy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.12.14 15:14

@Leni112 :hug: Chudak to ditko…co se toula jeste po houbach. :mrgreen: Dej si zakusek, klidne i dva :mrgreen: v Taky si za chvilku neco dam. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.12.14 06:07

@Leni112 Dobre rano. Teplota 36, 21 takze ovulace se stale nekona. :nevim: Ten FF mel nakonec pravdu, kdyz oznacil 12dni jako plodný :zed: :zed: Chtela jsem ti vlozit graf ale tel stavkuje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.12.14 16:27

@NeKa Ahojky. :hug: Ani dnes ne?? :think:
Já mám dle FF plodné dny až do úterý, ač mi teda teplota vyskočila dnes, ale nevím, zda to svést na Duphaston, i když mi teda nikdy teplotu nijak o moc nezvedl nebo na skleničku Cinzana a nebo nadějně si myslet, že nějaká ovulace byla…a neboť mám od 17 DC vyšší teplotu než předešlých 6, dnes 18 DC dost vysokou, je jasný, že FF mi zítra potvrdí ovu v pátek…pokud teda teplota neklesne na nějakých 36.2…Takže se tím možná budu moct psychicky utěšovat, přestože tento cyklus nevím nic a ani od něj nic nečekám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.12.14 23:51

@Leni112 Achooooj Lenisku :hug: Ted jsem dorazila domu a zase prekypuju energii, tak tu sedim na gauci a cekam az prijde ta chvile, kdy se mi zacnou zavirat ocka. :mrgreen:
No vidis, ja bych se vubec nedivila, kdyby te tento mesic „prekvapil“ :pankac: Jsi me s tou ovulaci nakonec i predbehla. U me byla v sobotu, ale jista si budu az v utery. :mrgreen: Ale teplota dnes stoupla hodne nad caru, tak uz to snad bylo ono. I me bolel spodek, jako bych to mela dostat, ale takovy uplne jiny bolesti nez minule to byly. :nevim:
Jsem zvedava na tvou ranni teplotu. :mrgreen: Uz jdes do prace, nebo bude jeste leharko doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí