Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
10.12.14 10:12

@NeKa Skoro jo. :mrgreen: Jedině pro hory! :palec: Miluju, když má člověk výhled, rozhled…sednu někam a kocham se a kocham se…a ne placka vysočina. :mrgreen: Přesně tak, stačí pár km a jinej svět.. :) I to máme stejný. :) U nás se říká, že jsme brána Šumav…a sama jako z okna vidím přes kopečky až do Německa. :) A je tam všude sníh.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.12.14 10:43

@Leni112 Urcite je u vas moc krasne. A kousek snehu z Nemec pospi i o nam. Klidne metrrrr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.12.14 11:05

@NeKa Jooooo, kdyby to šlo, posílám si ho k sobě pořád a ráda se i dělim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.12.14 11:22

@Leni112 Po ty minuly zime beru i dva metry.
Co teplota? Nejaka zmena? Do kdy mas Duphaston a kdy jakoze zacnes „novy“ cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.12.14 11:37

@NeKa :D Jako jak teď nedávno měli v Americe sněhovou nadílku…pro mě je to nádherný prostě. :)
Dneska jsem přesáhla 36.4, tak uvidíme jestli bude stoupat. Ale měla jsem dost hrozný sny, tak těžko říct jestli jsem si to nevytvořila zase stresově ve spánku. :) I když bych samozřejmě byla radši za stoupání a rádoby potvrzenou úterní ovu v grafu. :mrgreen:
Včera jsem dokonce viděla graf holčiny, když jsem hledala odpověď na nějakou otázku, která potvrzenou ovu taky neměla, teploty 37 taky nepřesahovaly a vedle toho byla těhu průkazka, takže malilililinkatá naděje je vždycky asi. :D
Duphaston mám do neděle a počítám s tím, že od dobrání jsem to dvakrát dostala pátý den, takže příští pátek čekám MS jako na koni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.12.14 11:54

@Leni112 Ja koukala vcera na grafy… a dala jsem si je schvalne na Celsiovou stupnici. A tak jeden z deseti tehotenskych byl nad 37, az jsem cucela, ze se tam pohybovaly teploty nejcastej kolem 36, 6.
Ja dnes merila v polospanku… zvoni budik, sahnu pro teplomer a merim…hledam budik a nemuzu ho vypnout… furt cekam na pipani…a nic. Jsem ho nezapla. :mrgreen: tak napodruhy uz se podarilo. :mrgreen: Ja tedy dnes namerila 37, 1 coz je poprvy, co mam novej teplomer co je teplota nad tech 37. Ale nedelam z toho zadny zavery. Pocitam, ze // zas nebudou. Ze si proste jestejakou dobu pockam. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.12.14 12:19

@NeKa Jj, vždycky píšou kolem 37 a když jsem pak viděla grafy, těhotenské grafy, tak bych naopak vždy řekla, že ty teploty nejsou ani vysoký a kolikrát ani nijak extrémně nevylejzaj nahoru, ba naopak..
Tak hlavní je, že jsi už v druhé půlce! :palec: Že ač na sebe nechala ovu čekat, dorazila…sice teda nechápu, co ti řekl tvůj dr, ale třeba u něj byla/brzo bude znamená i dva dny.. :mrgreen:
Ne že bych ti to samozřejmě nepřála, ale víš že musíme otěhotnět nastejno. :lol:
Já si kolikrát i zkusila změřit teplotu večer, po aktivitě, když chodím, něco dělám, nezastavim se a jen jednou jsem měla 37,1!! Jinak furt pod 37 i když dělam co dělam, takže u mě je 36,42 už vlastně hodně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.12.14 12:42

@Leni112 Tak on spis vychazel z kalendare. Ze ten minuly cyklus byla ten 17dc, plodny hlen byl a na UTZ poznas jen folikul, ten mohl prasknout pozdeji. No hlavne ze prisla :cert: A nasadila jsem si zas Nosifol, pac Inofolic zrovna nemeli. Ale krom ceny tam neni asi rozdil. :mrgreen: cena mi prisla v pohode, az doma jsem zjistila zr se toho berou dva sacky, tak je 2× drazsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.12.14 12:50

@NeKa Jo aha…no taky bych byla ráda, kdyby mi dr dělal takhle utz a já věděla zda tam vůbec něco bejvá. :cert:
Já jsem pila taky Nosifol, ale bylo to tenhle cyklus beztak úplně zbytečný, takže jako když peníze vyletěly oknem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.12.14 13:04

@Leni112 Ono to ani tim UTZ nepoznas 100%, folikul videt je, ale samotny vajicko uz ne. Ani v nem byt nemusi. No je to komplikovany. Ja si chci objednat Inofolic, nasla jsem ho celkem levne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.12.14 13:50

@NeKa Tak to jo, s tímhle nemám zkušenosti žádný..Takže jako folikul může být, praskne..tělo to teplotně zaznamená, ale vajíčko tam žádné být nemusí?
V naší rodině nikdy nikdo neměl problém otěhotnět, takže jsem ani nikdy o ničem neslyšela, o to víc mě rozčiluje můj stav. :zed:
Já pořád přemýšlim co si objednám na ten další cyklus..možná zůstanu jen u kontryhelovýho čaje a bude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.12.14 22:34

@Leni112 :mavam: konecne mam cas napsat… Teda uz jsem jednou psala a vse se mi vymazalo :cert:
Folikul nemusi obsahovat vajicko. Nekde jsem to četla. :nevim:
U nas to taky vzdy slo jak po masle… u vsech… az ja to ted nejak brzdim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.12.14 22:53

@NeKa Priroda je fakt nejmocnejsi…
Mne dnes zacal kremovej hlen, ktery mam vzdy po ovu, tak jsem zvedava jestli teplota pujde nahoru nebo ne. Kazdopadne mam porad pocit, jako kdyz tecu a je mi to neprijemny. :roll: Kazdopadne alespon nejaka zmena, protoze jsem doted mela bilkovej..plodna dva tydny asi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.12.14 06:46

@Leni112 Jsme to tak mely i na FF, 12dni plodnych. :mrgreen: Taky jsem zvedava, jak to budes mit.
Vcera jsme se s muzem domluvili, ze letos budem o vanocich doma. Me vyslo to volno blbe, teda jak se to vezme, dobre i blbe. :mrgreen: A muz se bude ucit na ty zaverecny zkousky, tak bude nervozni. :lol: Bude lepsi byt doma v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.12.14 08:35

@NeKa Teplota na chlup stejna jako vcera. :mrgreen:
Tak si uzijete Vanoce v klidu doma, bez nejakyho jezdeni a stresu a hlavne, ze budete spolu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí