Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
15.12.14 06:20

@Leni112 Doufam, ze uz ti nejaky i vybral. :mrgreen: Graf moc hezkej :andel: Ovulace 20DC jako ja. :hug: A „zásobování“ je myslim taky v klidu. Treba zrovna dr. Jonas to takhle doporucuje. :palec: Takze to proste vyjde :pankac: Jsme si to slibily, ze na vanoce budem, tak budem. :hug:
Ja mela divoky sny :roll: zdalo se mi ze merim a krvacim :cert: Nastesti se ve skutecnosti nic takovyho zatim nedeje. :andel: Teplota dnes dokonce 37, 14 jsem na to valila oci…jestli vidim 37 nebo 31 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.12.14 06:33

@NeKa Tak bylo by to skvely, to bez debat. :mrgreen: Zasobe verim tak lehce…50/50. :) Dnesni teplota 36.58, ale bojim se, ze uz jsem bez Duphastonu a teplota pujde automaticky dolu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.12.14 06:34

@NeKa Taky bych chtela zazit 37. :mrgreen: Vcera vecer po sprse a uklidu veci a darku jsem lehla, merila a 37.07, fakt divna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.12.14 06:38

@NeKa Jo a jeste co se tyce snu, mne se zdalo, ze jsem videla dite v ohrade!! Jak v zoo a ono se na me smalo a slo ke mne a nesla mu prelezt zed a nakonec to zvladlo a bylo moje.
Huhuhuhuuuhu…uz si pro me jedou. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.12.14 06:48

@Leni112 Do zoo pro dite :mrgreen: tak hlavni je, ze uz pak bylo tvoje. :hug:
Ja uz mam taky vsechny dary :pankac: vcera jsme dokonce sehnali panenku Lociku, kterou jsem za 999 opravdu brat nechtela…jen za 419 :dance: tak jsem byla uplne happy. :mrgreen:
Ve stredu uz to jen zabalim a muzu cekat na Ježíška :andel:
Ja 37 mam, ale ani tak to nemusi byt… Za tyden se uvidi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.12.14 06:59

@NeKa No jsem cvok. :mrgreen: Jo, ja vim ze je to s tema teplotama pak uplne jinak, ale lip by se mi pak doufalo. :) Na druhou stranu je to mozna lepsi, nez abych mela porad pres 37 a najednou sup dolu. 8o Mne to na grafu dneska udelalo jakoby M..a vecer jsem si rikala, jestli to tak bude, tak se mi urcite narodi chlapecek. :andel: No vymyslim… :mrgreen:
Ty jo, 500 je na panence dost znat, za 500 je dalsi darek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.12.14 07:21

@Leni112 Jsem ráda, aspoň tam má i nějakou hračku. :andel:
Ano, i já si vymýšlím hypotézy…co jak bude a mohlo by být :mrgreen: To máme asi podobný. A jako proč M jako kluk a ne M jako holka? :mrgreen: :mrgreen:
Mě začíná dlouhý týden, a už teď se obávám toho vánočního šílenství :zed: :zed: Navíc nám vybouchla brigádnice, tak jsem z toho ještě víc nervozní, jak to všechno zvládnu :nevim: A aby toho nebylo málo, hrozně se mi zvětšuje ekzém na předloktí obou ruk :cert: Už jsem to namazala vším co doma na ekzém máme a zatím je to horší a horší a kortikoidy vzhledem k možnýmu zadaření se…si na to plácat nechci :nevim: Dnes to extrémě svědí a zas to víc vystouplo a zvětšilo se. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.12.14 09:47

@NeKa M jako men. :mrgreen: Kdyby byly teploty obracene, tak by to bylo W jako woman. :mrgreen: No blbnu no. :)
Tak s tim ekzemem by jsi si mela nekam dojit! Zvlast mozna kdyz delas u jidla, aby ti nekdo neco nerekl…
Tve obavy chapu, ale na druhou stranu, pristi tyden bude o dost hezci!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.12.14 10:41

@Leni112 Ve stredu si skocm na kozni. Jestli me vezme bez papiru od obvodacky. Je to fakt skaredy a ano, i sama s tim mam problem chodit mezi lidi. :|
Jo takhleeee… no ale drzaci jsou holcici spermie :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.12.14 13:18

@NeKa Tak snad te vezme, kdyz je ro jakoby akutni…hlavne nebrat ty kortikoidy..
Ja vim. U me musi zvitezit leda holcici, kdyz se do ovu nikdy netrefim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.12.14 14:29

@Leni112 Zkusim to, je to fakt neprijemny. :zed: Navic je to urcit nejaka alergie, ale tam jsem na testy objednana a na konec unora.
Holcicka a bude krasna po tobe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.12.14 18:21

@NeKa A máš tucha z čeho by to mohlo být?
Já si jednou koupila nějaký gel na holení, oholila se a o dvě hodiny později, když jsem sundala tepláky, tak jsem měla po nohou tmavý fleky a doslova rostly…šílenou rychlostí se to rozrůstalo, takže mě druhý den taky akutně vzali. Ale nepotvrdili mi teda, že by to mělo být z toho gelu, prostě netušil. :) Každopádně jsem ho již nekoupila už z principu. :)
Jeeee, děkuju. :hug: Kéž by už, ale obdivuji tu psychiku, když jsem si hned řekla, že tento cyklus nic nebude a opravdu mi ani nic neni. Nic nevnínám. Jindy je to samý píchání, bolesti a kdesi cosi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.12.14 18:43

@Leni112 Uz jsem myslela snad na vse a nic konkretniho me nenapadlo. Jediny, ze to mam z toho uklízení, savo, rukavice a tak… A jeste me napadla alergie na zito. Pac jak jsem vysadila to bily pecivo. A jim jen zitny chleb. :nevim: :think:
Me taky nikde nepicha, ani nic podobnyho. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.12.14 18:47

@NeKa Ty jo, jako možný je všechno…ale jsem zvědavá, co ti na to řekne. :)
To je dobře, uvidíme, jestli nás ten Ježíšek překvapí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.12.14 18:59

@Leni112 Ty budes mit vlastne uplny vanocni prekvapko :mrgreen: Ja jen doufam…ze pokud najdu // tak to vydrzim nerict. :mrgreen: a dostane to az pod stromecek. :P
Jen tomu verim cim dal vic…a ona bude sranda, az to zas nevyjde jako mesic predtim a predtim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí