Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa No ve mě to škublo.
A ještě je pod tím paní s testem, jak naschvál. ![]()
To já se to stále snažím házet na vinu HA a že se stále srovnávám, když říkají, že to trvá klidně rok..ale už mě nebaví čekat.
![]()
To ti řekl kdo???
@NeKa
Teď se směju já moc!
Já se lekla, že je nějakej průšvih doma nebo v práci. : ![]()
@Leni112 Neeee
Ja jsem hodna
Ale hvezdy to maj asi naky nahnuty. ![]()
@NeKa To maj.. u mě se asi nedomluvily s bazální teplotou a testy a nemocí a prostě vůbec neví. ![]()
@Leni112 Zacinam se na zitra tesit. Sice si myslim, ze se nic extra nedozvim, ale i tak.
@NeKa I kdyby ti jen potvrdil, že jsi ok..
To já se začínám lehce bát..hlavně toho, abych na ní nebyla zlá až na mě zase začne s těma kecama, že na to nemam myslet a že jsem mladá a blablááá. ![]()
V kolik jdeš? 8.30? Mám přijít mezi 8-10, to jsem ale ještě nevěděla, že budu na neschopence, takže půjdu jako ty, ať to máme taky stejný. ![]()
@Leni112 Ano, 8:30. Ale v kolik tam vlezu je ve hvezdach. Hned si pak napiseme. No me tvrzeni JSTE OK stacit nebude
Pac moje rozhozeny cykly jsou dukaz ze neco OK zcela jiste neni.
A na kecy typu NEMYSLETE NA TO… Doufam ze neprobehnou. Jinai uz asi taky budu zla.
Me tam nesedi ta jeho sestra… Se zmenou ordinace je jakoze nova a nevi…to co vi dr a vzdy se me na to dost blbe zepta ![]()
@NeKa Tak já půjdu taky tak, neboť mam toto rozmezí, taky kdo ví kdy tam vlezu. Kdyby byla alespoň co proto a řekla mi, zda ovu teprv bude nebo ne, aby mě nějak uklidnila, ale ona ten utz takhle vůbec nedělá.
Tobě ho dělá? Že by jsi třeba věděla…
Ale zase nejsi stroj, aby to vše bylo přesný. Cvak 14 a cvak 28. ![]()
No mě naposledy docela vytočila jak tam seděla, usmívala se a nemyslete na to, jste mladá…pořád ji slyšim. ![]()
Kdybych na to nemyslela a neřešila, mohla bych taky čekat do nikdy. ![]()
Naštěstí teda sestřička je úžasná, už právě ví co prožívám, takže mě naopak napumpuje nadějí…
Už je ten výsledek. ![]()
@Leni112 Dobre rano. Tak uz sedim v autobusu, a ficim smer pan dr. Pocity mam smiseny, spis jdu s blbym pocitem, nez s dobrym.
Tak trochu jsem doufala ve vzestup teploty a misto toho na me koukalo cislo 36, 17
Koukala jsem jako puk.
Doufam, ze mi udela UTZ, aby se kouknul zda tam neni nejaky problem. ![]()
@NeKa Dobre rano.
Tak treba prave dnes je ten ovu den a zitra uz to vyskoci. ![]()
Ja 36.29, takze si stale jedu skoro stejne teploty.
Reknu ji to, ale je mi jasny, co mi na to rekne. ![]()
A zdalo se mi, ze si moje kamaradka myslela, ze je tehotna a ja ji dala test, mezitim se neco odehralo a kdyz jsem na to sla kouknout, byly tam //. A me se tam valelo xx ovu testu.
Uz i ve snu me bude toto pronasledovat. ![]()
@Leni112 Tak uz jsem v cekarne. Venku zima jak v rusky pohadce, tak si radsi posedim tady. ![]()
Dobry sny…to me se nastesti nic takovyho ted nezda. Mam spis takovy desivy sny… Kde mi ujizdi vlak, nebo nevim kde jsem, nevim kolik je hodin…nemam u sebe ani telefon abych mohla o sobe dat vedet… hrozny… ten blbej oocit kdyz se probudis.
Ovu treba ceka a treba prijde az ten 27dc
Ja pro jistotu v noci vzbudila muze
tento mesic jsem si rekla, ze prdim na jeho potreby a sex bude jako kdyz jsme vyrabeli holky, co 48hod maximalne
pak nemusim stresovat, jestli jsem to trefila.
Holt zas muze rikat…ze holky jsou kdyz se ti nechce ![]()
@NeKa Ja vzbudit v noci muze, tak se nedockam teda niceho.
Ten je rad, kdyz to moc nechci.
Jemu naopak ty 4 dny bez sexu v tydnu vyhovuji.
Takze ja se miminka tezko dockam, kdyz porad cekam kdy to vubec vyjde alespon na spravny den. A i kdyby byl problem u nej, tak ja bych na to zatim ani neprisla kdyz to nejde tak, abych mohla 100% sexovat ve 100% ovulaci.
Uz tady taky sedim a zacinam upadat do deprese. ![]()
@Leni112 Taky stale cekam… a jsem nervni. Nemam tuhle ordinaci proste rada. Ma to tu jinak. Nikdy nevim jestli z kabinky uz mam byt pripravena na prohlidku, nebo jeste ne
V ty minuly mel paravan primo u sebe a sestra byla v recepci. Tady sedi sestra hned vedle a svlikas se uplne mimo. ![]()
@NeKa Tak to tady nastesti ne, ale ta chvile kdy stojim bez kalhotek a cekam az mi rekne Daaaale. Je nekonecna.
A uz jsem venku.
Vysledky cyt budou pristi ctvrtek, Duphaston mi napsala rovnou 2×, rekla jsem si o nej abych tam furt nemusela chodit. Koukla na muj kalendar a rekla mi, ze mi nemusi ani radit, ze kouka, ze v tom mam jasno.
S tim ze teda zda mam vysledovanou ovulaci BT. A ja ze jo, ale ze ted beru atb a ona mavla rukou, ze merit ted ani nemusim a at se nesnazime kdyz je beru.
Takze jsem z toho mimo. ![]()
A jako darek a pry adeptka, co je urcite vyuzije jsem dostala ovulacni testy. ![]()