Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
2.12.14 13:20

@NeKa No ve mě to škublo. :cert: :mrgreen: A ještě je pod tím paní s testem, jak naschvál. :mrgreen:
To já se to stále snažím házet na vinu HA a že se stále srovnávám, když říkají, že to trvá klidně rok..ale už mě nebaví čekat. :( :cert:
To ti řekl kdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.12.14 13:24

@Leni112 Horoskop rikal :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.12.14 13:44

@NeKa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Teď se směju já moc! :lol: :lol: Já se lekla, že je nějakej průšvih doma nebo v práci. : :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.12.14 13:47

@Leni112 Neeee :mrgreen: Ja jsem hodna :mrgreen: Ale hvezdy to maj asi naky nahnuty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.12.14 13:51

@NeKa To maj.. u mě se asi nedomluvily s bazální teplotou a testy a nemocí a prostě vůbec neví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.12.14 14:13

@Leni112 Zacinam se na zitra tesit. Sice si myslim, ze se nic extra nedozvim, ale i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.12.14 14:31

@NeKa I kdyby ti jen potvrdil, že jsi ok.. :hug: To já se začínám lehce bát..hlavně toho, abych na ní nebyla zlá až na mě zase začne s těma kecama, že na to nemam myslet a že jsem mladá a blablááá. :mrgreen:
V kolik jdeš? 8.30? Mám přijít mezi 8-10, to jsem ale ještě nevěděla, že budu na neschopence, takže půjdu jako ty, ať to máme taky stejný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.12.14 14:40

@Leni112 Ano, 8:30. Ale v kolik tam vlezu je ve hvezdach. Hned si pak napiseme. No me tvrzeni JSTE OK stacit nebude :cert: Pac moje rozhozeny cykly jsou dukaz ze neco OK zcela jiste neni. :cert: A na kecy typu NEMYSLETE NA TO… Doufam ze neprobehnou. Jinai uz asi taky budu zla. :roll: Me tam nesedi ta jeho sestra… Se zmenou ordinace je jakoze nova a nevi…to co vi dr a vzdy se me na to dost blbe zepta :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.12.14 14:55

@NeKa Tak já půjdu taky tak, neboť mam toto rozmezí, taky kdo ví kdy tam vlezu. Kdyby byla alespoň co proto a řekla mi, zda ovu teprv bude nebo ne, aby mě nějak uklidnila, ale ona ten utz takhle vůbec nedělá. :( Tobě ho dělá? Že by jsi třeba věděla…
Ale zase nejsi stroj, aby to vše bylo přesný. Cvak 14 a cvak 28. :mrgreen:
No mě naposledy docela vytočila jak tam seděla, usmívala se a nemyslete na to, jste mladá…pořád ji slyšim. :cert:
Kdybych na to nemyslela a neřešila, mohla bych taky čekat do nikdy. :zed:
Naštěstí teda sestřička je úžasná, už právě ví co prožívám, takže mě naopak napumpuje nadějí…
Už je ten výsledek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.12.14 07:00

@Leni112 Dobre rano. Tak uz sedim v autobusu, a ficim smer pan dr. Pocity mam smiseny, spis jdu s blbym pocitem, nez s dobrym.
Tak trochu jsem doufala ve vzestup teploty a misto toho na me koukalo cislo 36, 17 :mrgreen: Koukala jsem jako puk. :mrgreen: Doufam, ze mi udela UTZ, aby se kouknul zda tam neni nejaky problem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.12.14 07:57

@NeKa Dobre rano. :kytka: Tak treba prave dnes je ten ovu den a zitra uz to vyskoci. :P
Ja 36.29, takze si stale jedu skoro stejne teploty. :) Reknu ji to, ale je mi jasny, co mi na to rekne. :)
A zdalo se mi, ze si moje kamaradka myslela, ze je tehotna a ja ji dala test, mezitim se neco odehralo a kdyz jsem na to sla kouknout, byly tam //. A me se tam valelo xx ovu testu. :zed: Uz i ve snu me bude toto pronasledovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.12.14 08:06

@Leni112 Tak uz jsem v cekarne. Venku zima jak v rusky pohadce, tak si radsi posedim tady. :mrgreen:
Dobry sny…to me se nastesti nic takovyho ted nezda. Mam spis takovy desivy sny… Kde mi ujizdi vlak, nebo nevim kde jsem, nevim kolik je hodin…nemam u sebe ani telefon abych mohla o sobe dat vedet… hrozny… ten blbej oocit kdyz se probudis.
Ovu treba ceka a treba prijde az ten 27dc :mrgreen: Ja pro jistotu v noci vzbudila muze :hug: tento mesic jsem si rekla, ze prdim na jeho potreby a sex bude jako kdyz jsme vyrabeli holky, co 48hod maximalne :mrgreen: pak nemusim stresovat, jestli jsem to trefila. :mrgreen: Holt zas muze rikat…ze holky jsou kdyz se ti nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.12.14 08:27

@NeKa Ja vzbudit v noci muze, tak se nedockam teda niceho. :mrgreen: Ten je rad, kdyz to moc nechci. :evil: Jemu naopak ty 4 dny bez sexu v tydnu vyhovuji. :mrgreen: :cert: Takze ja se miminka tezko dockam, kdyz porad cekam kdy to vubec vyjde alespon na spravny den. A i kdyby byl problem u nej, tak ja bych na to zatim ani neprisla kdyz to nejde tak, abych mohla 100% sexovat ve 100% ovulaci.
Uz tady taky sedim a zacinam upadat do deprese. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.12.14 08:37

@Leni112 Taky stale cekam… a jsem nervni. Nemam tuhle ordinaci proste rada. Ma to tu jinak. Nikdy nevim jestli z kabinky uz mam byt pripravena na prohlidku, nebo jeste ne :zed: V ty minuly mel paravan primo u sebe a sestra byla v recepci. Tady sedi sestra hned vedle a svlikas se uplne mimo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.12.14 08:56

@NeKa Tak to tady nastesti ne, ale ta chvile kdy stojim bez kalhotek a cekam az mi rekne Daaaale. Je nekonecna.
A uz jsem venku. :) Vysledky cyt budou pristi ctvrtek, Duphaston mi napsala rovnou 2×, rekla jsem si o nej abych tam furt nemusela chodit. Koukla na muj kalendar a rekla mi, ze mi nemusi ani radit, ze kouka, ze v tom mam jasno. :mrgreen: S tim ze teda zda mam vysledovanou ovulaci BT. A ja ze jo, ale ze ted beru atb a ona mavla rukou, ze merit ted ani nemusim a at se nesnazime kdyz je beru. 8o Takze jsem z toho mimo. 8o
A jako darek a pry adeptka, co je urcite vyuzije jsem dostala ovulacni testy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí