Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa Tak ja to na sobe citim z duvodu, ze to je vlastne poprve, do 25 jsem neznala bolest vajecniku ani MS. A ted kdyz zakaslu, tak to boli. Takze poznam z jakeho to pujde. Ale to je vse. Kdyz ctu jak jiny holky to uplne boli, i sex nebo krvaci.
Jo, na utz mi to v lete rikala, ale vic to neresila, tak snad to porad neni nejak moc a vajicko je schopny se prorvat ven. ![]()
@Leni112 Ja poznam bolest vajecniku pri dosedani na zidli, ale nedokazu urcit stranu.
A boli to pri sexu, nebo neboli, jen je to jiny. ![]()
Udelala jsem si tunakovou pomazanku, tak se jdu naveceret. ![]()
@NeKa No tak alespoň nějak.
Já doteď žehlila a nemohla jsem skoro stát, jak to bolelo. Vždycky mě bolí tak 3-5 dní a najednou pak cvak a nic. Ale proběhne jiný cvak - v hlavě a to je teprv.. ![]()
Taky jsem si udělala tuňáka s těstovinama.
![]()
@Leni112 Takze je to na spadnuti
ja doufam, že i me dorazi… dejme tomu driv nez 26dc ![]()
Pomazanka je super. Rano jsem si koupila zitny chleba, tak uz je skoro pulka pryc. Jako neni nijak velky, ale hrozne dobry. ![]()
@NeKa Zdá se že jo, ale opravdu by mohla ještě počkat…fakt hrozný toto, když nemůžu mít sex i v týdnu a musim furt přemýšlet a počítat a doufat.
A celkově bych byla raději, kdyby byla pozdějc, třeba 11, 12…a ne takhle moc brzo. Je to těžký. ![]()
Tak u tebe to byl tenkrát nějaký omyl.
Už ti to zase pěkně jde, byť třeba po tom Gynexu…ty jsi teda 10 DC?, takže už taky skoro vyhlížej.
![]()
To já miluju lněný chléb. A když ho koupím ještě teplý, snědla bych ho na posezení. A samotnej. ![]()
@Leni112 Jeste mam tak tyden, jj, jsem 10 DC. Bych si i ten test udelala, jen se nema delat z ranni a pak uz jsem v praci.
Tak to zkusim treba v patek, jestli budu pres den trochu doma. ![]()
Gynex piju
vkladam v nej velke nadeje. Jeste jeden cyklus a melo by to vyjit ![]()
Lneny mam taky rada. A pak takovy ten seminkovy ve tvaru kostky, maji ho v Lidlu, ale podobny i v Penny. Tak ten je taky samožrací. ![]()
@NeKa Tak teplota je stejne nejvic rozhodujici.
Delam testy jen tak, jako vzdelavani.
Az jednou bude chtit otehotnet kamaradka a bude mit nejake otazky, odpovim ji snad na vse. ![]()
Jak jako jeste jeden cyklus? Jsi vycetla, ze po 3 cyklech brani ho otehotnis? ![]()
Zadny takovy, uz ted proste! Na Vanoce! A obe! ![]()
@Leni112 Dobre rano. ![]()
Bylinky pry potrebuji cas…idealni vysledek je za tri mesice uzivani. Takze pokud tento cyklus nevyjde a ja nebudu moct dat test se // jako darek pod stromek, tak to cekam v lednu jako tutovku. ![]()
Nee…to vis, ze bych byla happy, kdyby to vyslo uz ted… stejne tak kdyz to nevyjde ani pristi cyklus… nebudu se snad z toho hroutit ![]()
@NeKa Dobré ráno. ![]()
Tak nevím, jestli je úplně dobré se k tomuto takto upnout…ale zase tě chápu, snažíme se věřit všemu a vkládat naděje do čehokoliv. ![]()
Mně dneska vylezla teplotka jen na 36.15, takže ovu zatím ještě nebyla, tak jsem jakože ráda a snažím se věřit tomu, že to klapne.
Alespoň toto. ![]()
@Leni112 Ja se na to prave neupinam… prave si rikam, ze driv jak za tri mesice nemuzu cekat zazraky. A pak uz snad bude i doba na reseni jinou cestou spolu s dr… Uvidime, nejak to dopadnout musi. ![]()
@NeKa Tak nějak to dopadne určitě.
Jsem na tebe příští týden zvědavá, co ti řekne a poradí. ![]()
@Leni112 Prave jsem dorazila domu z prace. Nejak jsem moc probrana, ani spat se mi nechce.
Co tvuj hlas Leni, uz je to lepsi? Jinak doufam, ze teplota jeste rano vydrzi dole, aby v sobotu mohla vyskocit a potvrdit ovulaci.
Ja jsem na ranni mereni taky docela zvedava. ![]()
Preju dobrou noc a krasny sny ![]()
@NeKa Dneska jsi mela asi perny den.
Ja taky jeste koukam na telku, protoze mi to spani nejde.
Ja to sama vubec neumim. ![]()
Jako uz jen sem tam lehce zamutuju, ale hlas je lepsi.
Ale jako prudusky jeste pobolivaj. Ale mozna, ze kdybych marodila jak mam, tzn. ze lezela a nic nedelala, tak mam davno po nemoci. ![]()
Taky uz ji vidis nadejne blizko???
Muj test byl dnes stejny jak dny predesle, takze zitra snad jeste nizka teplota a pozitivni testik. ![]()
Dobrou noc a pozitivni mereni.
![]()
@Leni112 Dobry ranko marode. Jsem rada, ze ti je lip. Ja kdyz ztratim hlas, tak proste tyden nemluvim.
Nejvetsi srandu z toho maji doma.
Tak je dobre, ze tobe to ustupuje. Snad i prudusky budou brzy cisty.
Co teplota? Jeste ovu ceka? Ja jsem zatim ve stavu cekani, jeste tak tri dny a melo by to prijit. Teplota je stabilni, zadny vykyvy ![]()
@NeKa Cauky!
Presne tak, prestala jsem mluvit ve ctvrtek a teprv vcera, po tydnu, se to zaclo lamat, tak snad uz to bude jen lepsi. ![]()
Ano, jeste ceka.
Vcera 36.15, dneska 36.14, takze jako kdyby opravdu cekala a ja ji uz rikam start! ![]()
To je skvely i u tebe!
Muz se ti vrati z vikendu a bude nastartovanej!
![]()