Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
18.11.14 18:06

@VendulaM Ahoj :mavam: 4mesice? To uz bych visela nekde na hrusce. :cert: Vyzadala bych si injekci a kdyz by nechtela, zmenila bych dr. Neprijde mi normalni 4mes cekat na MS. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.11.14 18:20

No naštěstí jsem tak pracovně vytížená, že na to nemyslim, ale když jdu spát tak mi to šrotuje. Tak přemýšlím, jestli teda jí nemám zatajit, že jsem špinila a objednat se k ní na prosinec, aby mi dala injekci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.11.14 18:40

@VendulaM Nejsem dr, ale puldenni spineni urcite neznamena menstruaci. A 4mes bych proste necekala :zed: Taky jsem hodne pracovne vytizena, bohuzel hlava i tak premysli. Radim zmenu dr. Si vem, ted 4 mes cekas, pak budes zas 4 mes cekat? To mas za rok jen tri sance byt tehotna. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.11.14 19:51

@NeKa To ja bych tam vydrzela cely den. :mrgreen: Jednou at mi namasiruje zada, pak ruce nohy, hlavu…vsechno. :mrgreen:
Dneska jsem 28 DC, takze jsem zase napustila horkou vanu a privolavam MS, aby nabehlo to vanocni snazeni. :kytka: Vsechno te MS od soboty nasvedcuje a ona porad nikde! :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.11.14 19:53

@VendulaM Teda jako to jsem nikdy neslysela! Cekat 4 mesice! 8o A ze jsem si to zazila a po 14 dnech vzdy hned sla a nikdy na me dr nekoukala jakoze co tam delam. I sestricka mi vzdycky rekla, ze je dobre ze jsem prisla. Takze tvou situaci bych asi nejak resila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.11.14 20:17

@Leni112 Rano urcite dorazi :palec: ja ji taky citila dlouho dopredu. :cert:
Vid? Cekat na MS 4 mes… :nevim: fakt, visim nekde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.11.14 20:48

@NeKa Tak ja bych ani takhle necekala, proste bych tam porad chodila a chodila a otravovala. Bez debat.
No doufala jsem v ni uz vcera, abych mela na vikend zase „cisto“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.11.14 21:08

@Leni112 Ja cisto mit budu a bude mi to prd platny. Budu v praci a muz na kurzu :mrgreen: Dufam ze ve ctvrtek uz to bude dobry, pacmi z nedostatku vitaminu S docela houka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.11.14 22:26

@NeKa :lol: :lol: :lol: Smeju se moc. :lol: Kolik dni prosimte uz stradas?? :mrgreen: Ve ctvrtek to bude urcite dobry!!! Kdyby ne, zhasni. :mrgreen:
Ja budu urcite poslouchat kecy o ritiri s mecem a reznikovi a podobne.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.11.14 22:36

@Leni112 Uz celych pet dni nooo :zed: :mrgreen: Uz se těším… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.11.14 22:54

@NeKa :lol: :lol: :lol: Si rekni co mam ja, ja musim cekat vzdy na paty den. :mrgreen: Bych do toho sla i takhle. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
19.11.14 06:09

@Leni112 :mrgreen: Me to taky neva. :mrgreen: Jen kdyz jsem v praci, manzel uz spi, kdyz prijdu domu… a o vikendu jsem byla tak unavena, ze jsem usnula skoro driv, nez jsem lezela v posteli :mrgreen: Ale dneska by to slooo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.11.14 06:39

@NeKa Se mas!! Kadernice, sex s manzelem. Byla bych spokojena pro dnesni den. :mrgreen:
Teplota sletela na 36.15, takze snad uz je potvora na ceste. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
19.11.14 19:50

@Leni112 :mavam: Barva dopadla dobře, není ze mě blondíína :mrgreen: Jsem spokojená. Dokonce mi manžel koupil dárek k narozkám, teda vybrala jsem si, tak už se těším :pankac: :mrgreen:
Mě teplota taky dost klesla… na to, že mám třetí den MS.
Tobě už dorazila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.11.14 20:19

@NeKa Já si dnes koupila barvu a zkusila ji teď na „kouty“ a asi to nebude ono, ještě že jsem zkusila jen pramínečky. :) A zkusila jsem poprvé ten tuhý šampon, když jsem ho mydlila na vlasy, zdál se mi ok, ale po smytí…suchý suchý suchý! :cert: Takže už je v koši. :)
A copa ti teda vybral?? :) A kdy je máš? :kytka:
Nedorazila! Už jsem dle teploty myslela včera…nechápu. :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí