Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VendulaM Ahoj
4mesice? To uz bych visela nekde na hrusce.
Vyzadala bych si injekci a kdyz by nechtela, zmenila bych dr. Neprijde mi normalni 4mes cekat na MS. ![]()
No naštěstí jsem tak pracovně vytížená, že na to nemyslim, ale když jdu spát tak mi to šrotuje. Tak přemýšlím, jestli teda jí nemám zatajit, že jsem špinila a objednat se k ní na prosinec, aby mi dala injekci ![]()
@VendulaM Nejsem dr, ale puldenni spineni urcite neznamena menstruaci. A 4mes bych proste necekala
Taky jsem hodne pracovne vytizena, bohuzel hlava i tak premysli. Radim zmenu dr. Si vem, ted 4 mes cekas, pak budes zas 4 mes cekat? To mas za rok jen tri sance byt tehotna. ![]()
@NeKa To ja bych tam vydrzela cely den.
Jednou at mi namasiruje zada, pak ruce nohy, hlavu…vsechno. ![]()
Dneska jsem 28 DC, takze jsem zase napustila horkou vanu a privolavam MS, aby nabehlo to vanocni snazeni.
Vsechno te MS od soboty nasvedcuje a ona porad nikde!
![]()
@VendulaM Teda jako to jsem nikdy neslysela! Cekat 4 mesice!
A ze jsem si to zazila a po 14 dnech vzdy hned sla a nikdy na me dr nekoukala jakoze co tam delam. I sestricka mi vzdycky rekla, ze je dobre ze jsem prisla. Takze tvou situaci bych asi nejak resila…
@Leni112 Rano urcite dorazi
ja ji taky citila dlouho dopredu. ![]()
Vid? Cekat na MS 4 mes…
fakt, visim nekde ![]()
@NeKa Tak ja bych ani takhle necekala, proste bych tam porad chodila a chodila a otravovala. Bez debat.
No doufala jsem v ni uz vcera, abych mela na vikend zase „cisto“… ![]()
@Leni112 Ja cisto mit budu a bude mi to prd platny. Budu v praci a muz na kurzu
Dufam ze ve ctvrtek uz to bude dobry, pacmi z nedostatku vitaminu S docela houka. ![]()
@NeKa
Smeju se moc.
Kolik dni prosimte uz stradas??
Ve ctvrtek to bude urcite dobry!!! Kdyby ne, zhasni. ![]()
Ja budu urcite poslouchat kecy o ritiri s mecem a reznikovi a podobne.. ![]()
@NeKa
Si rekni co mam ja, ja musim cekat vzdy na paty den.
Bych do toho sla i takhle. ![]()
@Leni112
Me to taky neva.
Jen kdyz jsem v praci, manzel uz spi, kdyz prijdu domu… a o vikendu jsem byla tak unavena, ze jsem usnula skoro driv, nez jsem lezela v posteli
Ale dneska by to slooo ![]()
@NeKa Se mas!! Kadernice, sex s manzelem. Byla bych spokojena pro dnesni den. ![]()
Teplota sletela na 36.15, takze snad uz je potvora na ceste. ![]()
@Leni112
Barva dopadla dobře, není ze mě blondíína
Jsem spokojená. Dokonce mi manžel koupil dárek k narozkám, teda vybrala jsem si, tak už se těším
![]()
Mě teplota taky dost klesla… na to, že mám třetí den MS.
Tobě už dorazila??
@NeKa Já si dnes koupila barvu a zkusila ji teď na „kouty“ a asi to nebude ono, ještě že jsem zkusila jen pramínečky.
A zkusila jsem poprvé ten tuhý šampon, když jsem ho mydlila na vlasy, zdál se mi ok, ale po smytí…suchý suchý suchý!
Takže už je v koši. ![]()
A copa ti teda vybral??
A kdy je máš? ![]()
Nedorazila! Už jsem dle teploty myslela včera…nechápu.
![]()