Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
24.11.14 07:10

@Leni112 Tak vidis… a je brzy i na ovulaci :hug: teploty se jeste uklidni. :palec:
Jo, na haku ani tak ne… jen je po ranu trochu zabrzdena :mrgreen: snidani si vzala jako svacinu do skoly :mrgreen: no a pak to nema vypadat jak z koncentraku, kdyz to nic neji a hlavne nema cas na jidlo :cert: :mrgreen: Asi uz trenuje na karieru modelky :mrgreen: ji vzdycky rikam, ze ji prodam do časopisu, tak mi vzdy rika, ze modelku NIKDY DELAT NEBUDE :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.11.14 11:15

@NeKa No nebot jdu prave od dr a nesu si antibiotika, mam strach, aby vubec byla a ja si to cely nepo… :( Rozmyslim se zda je vubec zacnu brat. :nevim:
Jo, muj muz je tak linej, ze kdyz mu jidlo neprinesu, tak by klidne ani nejedl. A pri vysce 190 cm a 72 kg je taky jak z koncentraku! Coz je o dost horsi. :mrgreen:
Holcicky jsou hubeny po tobe, muzou delat modelky z fleku. Ale jist by samozrejme mely, chtej nechtej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
24.11.14 11:29

@Leni112 Leni, neblázni, já bych je klidně brala, jen si tím ublížíš… Víš jak to je… člověk si furt říká, co by kdyby… ale důležitější je být fit, než riskovat. Navíc jestli se to má podařit, podaří se i tak!! :hug: :andel:
Můj muž má 196 a něco kolem 80kg, takže vím o čem mluvíš… Navíc mu na břichu roste miniaturní špíček a má z něj trauma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak jsi mi připomněla 5.letou prohlídku, kdy dr. říká, určitě jí všechno… Noo… vlastně :think: ONA NEJÍ SKORO NIC :cert: :mrgreen: Ale tak má to po kom mít :pankac: já taky nic nejedla, a ani teď toho moc nejím :mrgreen: jen to co mám ráda, zato na kila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.11.14 17:42

@NeKa Tak jo…mam je po 12 hodinách, snad se mi to celé nerozhodí. :( A když, tak ne o moc. Ale víš jak, minulý cyklus mě nahlodal s tou ovu 9 DC a teď budu šílet, když tak nebude a zase budu na nervy. :zed: Ani nevím zda mi zvednou ty ATB teplotu či ne…protože jinak jako horečku nemam. No mám zase co hledat. 8) Tohle snažení je prostě hon za poznáním těla se všemi možnostmi. :mrgreen:
Já to znám, naše malá kočička taky nejí. Ale jako opravdu nejí. Do teď - 5 let dostává Nutrilon, protože to je jediný, na čem si pochutná a co sama od sebe chce. Jinak max Kinder sušenky a samotnej párek.
Ale co mám říkat, moje dítě to neni, ať si s tím rodiče dělaj co chtěj. :mrgreen: Ale se mnou musí jinak. :mrgreen:
Ať jíš co jíš na kila, není to vidět. ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
24.11.14 20:27

@Leni112 :hug: :hug: Bude to dobrý, uvidíš. A 9DC není zas tak super, pro ovulaci, stejně pak musíš čekat :hug: aby byl cyklus aspon 28. Já se taky bojím…co když nebude ovu tak jak minule, ale zase si říkám, že prostě někdy přijde, že čím míň ji budu vyhlížet, tím líp… Říkám si, jak by nám bylo v nevědomosti… :andel: Nic by nás netrápilo… nic bysme nečekaly, nepočítaly, nenervily… :mrgreen:
My vyráběly s holkama flícový ozdoby na vánoční jarmark do školy, no, a zítra něco vytvoříme i na doma :pankac: páč to vypadalo moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.11.14 21:26

@NeKa Ty máš jistotu, že ovu opravdu chodí a pak přijde i MS. U tebe je to alespoň nějak spolehlivý, i když nevíš datum, víš, že to fakt bude a je. :hug: Já to mam pořád přeci jen hormonama vytuněný. :mrgreen: Takže plašim a plašim a plašit teprv pořádně budu. :mrgreen:
A nevědět, že mam akorát po MS, tak bych zase plašila, protože mě šíleně bolí prsa, jsou velký, v kříži stále bolí…opravdu na vyndání mozku. :lol:
Lehce přemýšlím o tom, že si koupím psa, abych obalamutila tu mysl. :) A měla komu dávat tu lásku, který v sobě tolik mám. :)
To je pěkný. Pošli potom foto co jste vytvořily. :palec: Já loni taky vyráběla kamarádky malému vánoční dekorace na školní jarmark a když jsem to pak viděla, bylo mi to úplně líto tam dát, protože to bylo fakt hezký. :mrgreen: :lol: Ale prý si to hned někdo koupil, tak to snad opravdu někomu dělalo radost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
24.11.14 21:43

@Leni112 Já vím… :hug: :hug: Doufám ale, žes začala brát ATB :cert: :hug:
Koupila jsem si dnes to tvoje čůčo, a dobrý to je, jen mi to furt stydne :D a nechce se mi to chodit ohřívat :mrgreen: :mrgreen:
Jenom něco málo, zase jsem nechala v papíráku plno peněz, tak ať mě to zas tolik nebolí, stačí trochu snahy :mrgreen: Zbytek budem mít doma, až se do toho teda pustíme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.11.14 22:41

@NeKa Jo, zacala..vycetla jsem, ze antibiotika maji minimalni vliv na ovulaci, leda diky nim muze, ale nemusi ridnout hlen…Takze to bude snad ok. :)
Stejnak bych s tim asi uz nic sama nesvedla, zanet prudusnice jen tak nezmizi a po dnu v praci jsem uz vicemene uplne prestala mluvit. :)
Taky jsem ho sehnala, mam ho pripravene na prvni adventni vikend. :mrgreen:
Je to moc pekny! Opravdu! Vidim to jako ozdoby na stromecek do takove te chaloupky, jeste pernicky a snih a pohadka jak vysita. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
24.11.14 22:59

@Leni112 :kytka: dekujeme

No jsem rada, ze jsi nevycetla nic hroznyho :hug: se tady v takovych vecech ridim selskym rozumem. Musis uzdravit telo, aby mohlo fungovat jak ma :palec: a ne kvuli jedny ovulaci riskovat zdravi na delsi dobu. :hug: Jsem rada, ze se uzdravis a pak to zase bude dobry. A pejska si klidne porid :palec: kdyz to nebude velka obluda, co sezere vic jak dospelej chlap… tak to bude jen dobre. A i s mimi je to pak fajn, mit pejska. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.11.14 11:16

@NeKa Ahojky, dneska jsem si po měření další 3 hodinky pospala. :mavam: :oops:
Naštěstí jsem nic zlého nevyčetla, až mě to překvapilo. :) Někdo kolikrát i naopak otěhotní v nemoci, když to právě nečekají, takže jsem to zase na chvíli hodila za hlavu. :palec:
Ale ode dneška začnu zkoušet ovu testy, koupila jsem si je jen tak ze srandy, neboť na ně nějak moc nevěřím a ani tu soulož nejsem já schopná vůči nim naplánovat, ale alespoň se nějak zabavím a alespoň někde budu mít dvě čárky. :mrgreen:
No už jsem na ně o víkendu koukala, jak jsem právě byla nešťastná z MS, protivná z nemoci a celkově takový to že nic nemam. :lol: Tak si třeba říkám, že to muže trkne a na Vánoce překvapí. ( ač tomu moc nevěřím ) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.11.14 12:31

@Leni112 :mavam: Dobré ráno, já taky ještě usnula a vstávala jsem až v 9, tedy nedobrovolně, páč mě vzbudila pošťačka :cert: :mrgreen: A něco hezkýho se mi zdálo…jen jsem to hned zapomněla :mrgreen:
Já bych chtěla domů britskou kočku, jen to mi asi neprojde, páč kocour co jsme měli, tak se dobrovolně adoptoval k tetě vedle, tak mi manžel už nic nedovolí… Leda by dotáhl domů něco on :mrgreen:
Jsem ráda, že to na cyklus nemá vliv :hug: Já teď nechci ani ovu testovat :nevim: ale znáš mě, nakonec mě to popadne a testuju. Nějaký zbytky ovu testů tam jsou, tak je možná použiju, ale pak už nechci ani kupovat. :mrgreen: Ale třeba mě to překvapí a bude tak jak má a já se nebudu muset nervovat, kde se jako fláká. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.11.14 13:05

@NeKa Mně se toho zdá… :) A dokonce si toho i dost pamatuju a pak vyhledávám ve snáři. Sny jsou sice hezká věc, ale značí to, že člověk nespí 100% a mozek pořád jede. :) Takže skoro nikdy nespím. :mrgreen: Mám i v telefonu takovou aplikaci, která mě v noci nahrává a stále jsem v mínusu. :D
Kočku si nekupuj, známej veterinář mi kdysi říkal, že dokud ženská chce děti, nemá mít kočku, neboť ona něco „dělá“ a souvisí to s ženou. Ale přesně ti to neřeknu. :)
Už jsem test zkusila a je tam pěkná čárka.
Když jsem to srovnala s červencovou a to jsem začala se snažením, tak jsem takovou čárku snad ani neměla a nejvíce se přiblížila k tenkrát 11 DC, takže předpokládám, že pokud ovu dojde, dorazí zase brzo..Tak uvidím jestli bude sílit, až budu mít srovnání a snad to vyjde na víkend. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.11.14 13:45

@Leni112 Tak to je super :dance: to je asi opravdu na spadnutí :dance:
Od kočky můžeš dostat toxoplazmozu, ale jinak o ničem nevím, a spousta mých těhotných kamarádek doma kočku maj a měly. :mrgreen: Já si ji nekupuju, jen bych jí chtěla, to je rozdíl :mrgreen:
Aplikace na spánek? Co to?
Mě se zdaj taky hodně, a pamatuju si je, většinou a pak taky sjíždím snář, ale teď jak mě vyrušila, tak jsem to hned zapomněla. Jinak já mám pocit, že sny se zdají vždy, jen právě záleží na kvalitě spánku, zda si je pamatuješ, když spíš tvrdě, nepamatuješ si, když spíš špatně, tak si něco zapamatuješ. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.11.14 14:20

@NeKa Jj, vypadá pěkně, víkend 9, 10, 11 DC, tak by to bylo docela fajn. :)
Tak je to určitě individuální, ale každej se tím vyřčením třeba jako chrání, že to říkal.. :mrgreen: Já jsem teda na pejsky. A neboť nemam ani toho, mam králíka. :mrgreen:
Aplikace tě poslouchá…ale dle toho vyhodnotí spánek, ukáže ti kdy a v kolik jsi se převalovala, budila, kašlala, mluvila, kdy spíš tvrdě a kdy méně, kdy sníš…je to zajímavý. Jen jsem měla poprvé strach, abych tam náhodou neslyšela nějaký hlas jako od ducha…to bych se asi po.. :lol:
A nebo tak jak říkáš to říct, sny se zdaj vždy, ale to kdo má tvrdý spánek celou noc, neví o tom. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
25.11.14 16:18

Ahoj :) chci se zeptat jestli nemáte zkušenosti s bylinkama na nepravidelnou MS, jak fungují, konkrétně jsem našla Drmek neboli Mnišský pepř. Na vyvolávací injekci jsem objednaná až v polovině prosince, tak bych do tý doby chtěla něco přirozenějšího zkusit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí