Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
17.11.14 21:42

@Leni112 Na me treba spatne působil kontryhel. Taky mi cyklus spis rozhodil. S gynexem jsem spokojena hned od prvniho dne.
No uvidime. Ja kravka si opravdu myslela, ze tam pujdu daleko driv uz s // na tt, a ne na prevenci. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.11.14 22:01

@NeKa To i jam :cert: Tento cyklus budu verit, ze vsechny prani se na Vanoce vyplni a ze to opravdu klapne. Protoze ja a Vanoce.. :srdce: Jestli ne, zacnu na tom bejt hodne spatne.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.11.14 07:04

@Leni112 Dobre rano :mavam: Vubec se mi nechce ven z vyhraty postele. A uz vubec do prace :zed: :mrgreen: Vcera bylo takovy spaci pocasi, tak snad bude dnes lip a nebudeme usinat za pochodu. :mrgreen:
Dnes musim skocit do zeleny lekarny pro ten Gynex, doufam, ze ho tam pani bude mit. Minule prave nemela, tak jsem objednavala z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.11.14 10:05

@NeKa Dobre rano. :andel: To mi povidej, tady leje od sameho rana a hned v posteli jsem si rikala neeeee. :zed: Jen cestou na bus jsem byla zlita. :cert: Vcera jsme my teda cely den opravdu prolezeli, po trech dnech volna to bude zas tezky. :) Jesteze mam kratky tyden, nebot mam v patek dovolenou, takze ted jen 3 dny v praci. :D
Ja teda objednavam pres net vsechno, protoze tady nic nemaj. :roll: I kdyz je fakt, ze je tady nejaka Sedmikraska ci co, tak by tam mohli mit ledascos, ale zatim jsem tam nebyla. Uvidime co mi da/neda pristi stredu dr a treba se tam taky zajdu poradit.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.11.14 10:18

@Leni112 Tady uz taky leje :cert: A Gynex mam a za 439,– to nejlevnejsi na netu s postovnym me vysel minule vic. :mrgreen: Tak jsem rada.
Spala bych hned… ale ani zitra si nepospim :cert: pac hned rano jdu na barvu ke kadernici a pak uklizet na diskoteku, pac jsem na to v nedeli hodila bobek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.11.14 10:59

@NeKa To jsou stejne penize…za to, co ma v tele fungovat normalne. :mrgreen:
To ti zavidim…ja bych sla na vlasy hned, ale za prve je ma kadernice stale na matersky… :? a opravdu stale drzim, ze nebarvim…ale je to hrozny! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.11.14 14:13

@Leni112 Ja se tesim, ale i bojim. Takovou jsem jeste nemela, dela mi vetsinou jen melir. Jinak na vlasy jim ted Biosil a prestaly se mi lamat, takze super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.11.14 14:36

@NeKa A co mas v planu? Biosil jsem si taky koupila, ale nezacala jsem ho brat, protoze si myslim, ze jsem vycetla, ze se nema brat v tehotenstvi, tak jsem ho nechala byt ac stale po pul roce kde nic tu nic. :mrgreen:
Ja bych potrebovala pripravek, diky kteremu se okamzite vrati puvodni barva. Vypadam jako kdyz je mam mastny ac nejsou..ceka me kriticke vlasove obdobi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.11.14 15:44

@Leni112 Tehotna nejsem, muzu to jist na kila. :pankac: Bude blond, ale takova barva v barve. Ne jednolita. Tak jsem zvědavá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.11.14 16:17

BIOSIL V TĚHOTENSTVÍ

ZASLAT DOTAZ28. 7. 2010otázkaDobrý večer paní doktorko, chtěla bych se zeptat, jestli můžu v době těhotenství brát Biosil. V příbalovém letáku o tom není zmínka. Mám celkově problémy s padáním vlasů a tento přípravek mi docela pomáhá, tak bych se ho nerada vzdávala (samozařejmě, že pro mimčo ho klidně oželím :-) ) Ještě by mě zajímal váš názor, užívat preventivně během prvního trimestru Ascorutin. Při prvním těhotenství jsem kolem 7.- 9. tt špinila a byla jsem z toho dost znepokojená, nerada bych aby se to opakovalo. Moc děkuji za vaši odpověď. Katka
Odpověď
Biosil užívat můžete, ačkoliv stimulaci k růstu vlasů během těhotenství lze očekávat spíše vlivem hormonů (po porodu naopak dochází k jejich zvýšenému vypadávání). Preventivním užíváním Ascorutinu nezabráníte možnému špinění či krvácení, tj. nevidím přínos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.11.14 16:28

@NeKa To jsem taky zvedava!! ;) Fakt ti to zavidim, mam to rada, po muzi vyzaduji alespon cesani. :mrgreen:
Tak parada, musim ho doma najit a uvidime co udela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.11.14 16:31

@Leni112 To ja zase nesnasim, kdyz na me nekdo saha :mrgreen: jako od muže mi to neva, tam to obcas vyzaduju, ale kadernice, kosmetika nedej boze masaz…mi zadny uspokojeni neprinasi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.11.14 17:05

@NeKa Takze welness pobyt by byl zlo. :lol: To ja to muzu, vlasy a masaze, no chodila bych denne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.11.14 17:32

@Leni112 Jako asi bych to prezila. Prece jen nejsi cely den na masazi… :mrgreen: Ale nevyhledavam to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.11.14 17:50

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, tak ani nevím jak to s váma vypadá :) Jinak abych uvedla aspon sebe, tak od 6. září jsem to nedostala (připomínám že v červenci jsem přestala brát HA, dvakrát se MS dostavila pak už ne) tak jsem to nechala až do 3. listopadu být. Toho 3. jsem šla k pani doktorce a říkala jí to (nejenže jsme se dobře pobavily, protože jsem to asi vyložila tak, že du s tím, že jsem těhotná) ale když mě pochopila, že jdu s nedostavenou menstruací, tak mi řekla, že se čeká alespoň 4 měsíce, což u mě je do prosince a že mám i špinění brát za MS. To se taky stalo, ve čtvrtek jsem začla špinit. A skončilo to dřív než to začlo, špinila jsem dopoledne a odpo už zase nic a od tý doby mě bolí pobřišek jako kdyby se to každou chvíli mělo spustit, ale nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí