Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
12.11.14 11:28

@Leni112 Lenisku :hug: :hug: Nehazej flintu do zita :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.11.14 12:14

@NeKa Nedokazu zatim nejak prepnout a nevim co by se muselo stat, abych prehodnotila… :( Za tyden bude jasno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.11.14 13:18

Ahoj :mavam: Tak jak pokračuje snažení? Dneska už je to skoro 4 týdny po SP. S mým původníma 5-6 týdeníma cyklama si říkám, že bych se mohla příští týden testnout :-) Tělo by prý mělo být jak pohnojený, tak uvidíme :oops: Zatím mám spíš ale pocit, že můj cyklus je teď jeden velký chaos :cert: Vždycky jsem si poznala ovulaci podle hlenu, ale prakticky od doby co jsem přestala krvácet mám ten plodný hlen co 3 dny-po celý dva týdny…tak nevím no.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.11.14 13:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.11.14 13:26

@VikiRiki :mavam: Ahoooj. Ja jsem ve fazi cekani, jsem 10DPO, puvodne jsem chtela testovat az v pondeli… podle toho zda dorazi MS…ale zvedavost je silnejsi :mrgreen: zkusim to v patek asi :dance:
Nemam zadny priznaky, tak jsem i rada, ze se nestresuju. Sem tam me pichlo nad stydkou kosti, ale vcera a dnes nic. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.11.14 13:42

@NeKa
Klidně to zkus :-) V nejhorším zkusíš další ještě v pondělí :-) A nebo to klidně může být tak jak jsem to měla já - až 16DPO 8) Jinak ti ten klid zavidím..já vůbec nevím na čem teď jsem-jestli proběhla ovulace, kdy by měla přijít, kdy má přijít ms…i když podle příznaků už asi proběhla…pomalu mi naskakuje akné a dneska trochu pobolívají prsa, takže asi začíná PMS popř. těhu…no zkátka a jednoduše jsem napnutá jak rybářský prut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.11.14 14:04

@VikiRiki Ja merim teplotu, tak ovu poznavam z grafu. Ale ja silim prave pred ovu… to cekani na ni je pro me nejhorsi :zed: Takze navic nevedet kdy byla, jsem jasna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.11.14 15:14

@NeKa
No ja prave nikdy moc merit nemusela, pac jsem mela krasny priznaky ovulace…ale tento mesic je fakt mazec :pocitac: mam pocit, ze snad mam ovulaci uz snad cely dva tydny :cert: teda az do vcerejska…uz to mam doufam za sebou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.11.14 16:00

@VikiRiki Ja driv ovu podle bolesti poznala, ted nemam sanci. Taky bych ji mela tak tyden i dva :mrgreen: Tak uvidis… to bys mhla za 14dni zkusit test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.11.14 16:44

@NeKa Na odstrel jsem dneska, fakt. :pocitac: Jesteze se mnou muz neni, by trpel. :mrgreen: Jinak akorat mi pipla sms, ze zitra testy dorazi. Nevim co chci testovat, ale budu je mit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.11.14 16:53

@Leni112 Ja bych je v klidu pouzivala :cert: Nes*r me, Blazeno :cert: :mrgreen: :mrgreen: Jedna hodnota v grafu. Skoda ze nejsem na pc, hodila bych ti sem 50 grafu tehulek se splasenou teplotou. :cert:
Me zadna sms neprisla, takze testy dorazi asi pozdej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.11.14 21:23

@Leni112 Leniskuuu :kytka: Doufam, ze jsem te neurazila :think: To jsem nechtela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.11.14 06:37

@NeKa Ahojky! :hug: Kdepak, neurazila! :) Ale koukala jsem vcera vecer x krat, jeste i v 10 a zadnou zpravu jsem tady od tebe nemela. :nevim: Takze jsem to mela cely nejaky asi zasekly. :pocitac:
Jo, uz jsem se dneska probudila s lepsi naladou, nevim co mi ty dva dny bylo..tu naladu jsem mela uz v utery a to jsem s teplotou nestresovala. :)
Jinak teplota sice vyskocila az do nebes na 36.81, coz je u me nejvic co muze byt, ale test bily jak prvni snih. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.11.14 06:49

@Leni112 Ahoooj, to jsem rada, ze ti je dnes lip :hug: teplota super :dance: a test na sebe asi jeste necha cekat. :palec:
Me se dnes vubec nechce. Vcera jsem byla plna energie, dnes jako by me prejel parni valec :zed: To zas bude den. :mrgreen:
Si to hezky stridame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.11.14 06:58

@NeKa No to doufam, ze necha! :mrgreen: :cert: Ac ale 14 DPO..to uz bych neco cekala… :roll: Zitra mu dam posledni sanci, domu si dalsi nepovezu a behem tech tri dnu volna dej se vule bozi. :D A beda mu v utery, jestli mezi tim nedorazi MS a carky nebudou! :mrgreen:
Snad na tom budes alespon ty, zitra, lip. :hug:
A dneska taky!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí