Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
9.11.14 18:37

Ale aby nebylo nic a ja pak netestovala jako pitoma den co den. Znam se. :mrgreen: Jestli rano teplota stoupne, udelam ho po prijezdu do prace, coz bude teda uz druha moc.. :think:
Dneska rano, kdyz jsme se vzbudili, tak mi muz rika dobre rano, mamco. :mrgreen: Bylo to hezky. :) A jak ti pak sla napsat a pta se mi, komu pisu a nakoukl mi sem a rika, tak ty sis tam nasla kamaradku, jejej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.11.14 06:13

@Leni112 Dobre rano. :mavam: Ja mela vecer hroznej fofr v praci :cert: Doma jsem byla az o pul 12 a to je zaviracka v deset :zed:
Zas mi klesla teplota. :think: Tak myslim, ze tento mesic zase nic. :roll:
Budu se tesit na tvuj dnesni testiiiik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.11.14 06:33

@NeKa Dobre rano. :mavam: Tohle ja nevyhoda vsech takovych zarizeni. A lidem je fuk kolik je. I ja mam zavirat ve 4 a jit delat uzaverku a jsou nadhery, co prijdou vzdy za minutu 4 a to muzou prijit kdykoliv behem dne. :pocitac:
Tak u tebe to treba muze byt zahnizdovani, jeste je brzo na tyhle zavery. ;) Mne zase stoupla, takze ho asi zkusim..i kdyz vim, ze je brzo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.11.14 07:08

@Leni112 Noo, jako v deset už tam nikdo nebyl, ale než jsem to vše uklidila, spočítala inventuru… :pocitac: :mrgreen:
Možná zahnízdění, možná ne. :andel: Uvidíme, zase možná lepší takhle, než kdyby se držely teploty pořád u 37 a pak bych měla asi větší naděje a ten pád by byl o to horší :zed: :mrgreen:
Jsem ráda, že tobě to stouplo :potlesk:
Jo a mám super díte, dnes nespala doma, ráno jede hned do školy a trdlo si zapomněla doma češtinu, takže místo abych si mohla polenošit, tak běžím na bus. Páč rozkaz zněl jasně MAMI, 8:50 U ZADNÍHO VCHODU GYMPLU :mrgreen: No co bych pro svý děti neudělala, viď :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.11.14 08:35

@NeKa Tak jsem zkusila test, ale samozrejme bilo, pi natoceni se mi sice zdalo zdalo, ze carku vidim, ale zatim teda proste bilo. :) Nadeji snad jeste mam. :)
Holcicka je sikovna a maminka jeste vic. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.11.14 08:47

@Leni112 Tak pokud je tam naznak neceho je to dobry znameni :andel:
Ja uz cekam u zadniho vchodu. :mrgreen:
Jo a od vcera me picha v pravo nad stydkou kosti :zed: takze sugesce uz vypukla i u me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.11.14 09:16

@NeKa Tohle bude tyden sugesci. :mrgreen: Nejhorsi je, jak vsude radi, ze se ma teatovat az po zpozdene MS, ale to je tezky, kdyz ja vubec netusim kdy ma byt. :nevim: Ale jsem rada, ze jsem ten test zkusila a vyvratila si, ze by mi minuly mesic udelal carku Duphaston.Ale zase proc tam byla a stejnak to nedopadlo..no aaaach jo. :( Dalsi zkusim ve stredu z ranni moci. :) A dle FF mam testovat az v nedeli! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.11.14 10:15

@Leni112 V nedeli? Tak v tom pripade me bude psat az pristi stredu :mrgreen:
Vis co, ale je to fakt na prd… kdyz jsem cekala holky, byvaly testy myslim 50, a rikalo se test driv jak v den po vynechNi MS je zbytecny. A proste jsem testovala az to melo prijit. Nebo kdyz neprisla. Ted je to pokuseni fakt velky. :zed: Navic jestli jsem mela treba tu ovu az 19dc tak se mi to taky cely posune.
Jeste tyden a bud prijede MS nebo ne :nevim: to bude dlouhy tyden. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.11.14 10:33

@NeKa Jj, tobe ta aplikace neukazuje bily test den?? Duphaston mam do soboty a hned jak mi naskocila ovu, ukazala se nedele jako bud na prichod MS ci test..V tom pripade testuju extremne brzo. :mrgreen: A u tebe to bude ta streda, kdyz to mas o tri dny. ;)
50. 8o Ale mel by clovek klid a opravdu driv netestoval. Zenska zvedavost je zla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.11.14 13:48

@Leni112 To ano, celkově je to všechno zrychleny. Neni jak nasim maminkam a babickam. Nic skoro netusily, dokud to nebylo videt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.11.14 14:03

@Leni112 Tak muj RECOMMENDED TEST DAY je az 21.11. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.11.14 16:46

@NeKa Dokonce. :mrgreen: Ale asi to tak ma byt, proste ta app ceka na spozdeni a az pak radi testovat. Ja si v praci pretocila kalendar a vidim, ze jsem si tam nekdy pred tim napsala u patku velke T. :mrgreen: Takze cekam do patka. :mrgreen:
Jo a dopoledne mi zacalo pichat vlevo nad stydkou kosti, takze…hu hu hu hu, uz si pro me jedou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.11.14 18:45

@Leni112 Velký T znamená? 8o :mrgreen: Jakože test, jooo?! Tak jsem zvědavá, zda to vydržíš. Mě to dnes pobolívalo míň, ale možná jsem neměla čas se tolik sledovat :potlesk:
Dneska mě naštvali v práci :cert: tak jsem z toho tak trochu mimo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.11.14 20:09

@NeKa Jako test. :mrgreen: No ráda bych…Jako díky dnešnímu negativnímu jsem lehce spadla na zem, takže jsem se přestala lehce vnímat a je mi i psychicky líp. :mrgreen: A hlavně díky práci, protože jsem měla fofry celý den. :) Jakto? Co ti provedli? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.11.14 21:34

@Leni112 Mě je teď psychicky taky celkem dobře, ale myslím, že s přibývajícím datem, to bude masakrrrr :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí