Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale aby nebylo nic a ja pak netestovala jako pitoma den co den. Znam se.
Jestli rano teplota stoupne, udelam ho po prijezdu do prace, coz bude teda uz druha moc.. ![]()
Dneska rano, kdyz jsme se vzbudili, tak mi muz rika dobre rano, mamco.
Bylo to hezky.
A jak ti pak sla napsat a pta se mi, komu pisu a nakoukl mi sem a rika, tak ty sis tam nasla kamaradku, jejej. ![]()
@Leni112 Dobre rano.
Ja mela vecer hroznej fofr v praci
Doma jsem byla az o pul 12 a to je zaviracka v deset ![]()
Zas mi klesla teplota.
Tak myslim, ze tento mesic zase nic. ![]()
Budu se tesit na tvuj dnesni testiiiik ![]()
@NeKa Dobre rano.
Tohle ja nevyhoda vsech takovych zarizeni. A lidem je fuk kolik je. I ja mam zavirat ve 4 a jit delat uzaverku a jsou nadhery, co prijdou vzdy za minutu 4 a to muzou prijit kdykoliv behem dne. ![]()
Tak u tebe to treba muze byt zahnizdovani, jeste je brzo na tyhle zavery.
Mne zase stoupla, takze ho asi zkusim..i kdyz vim, ze je brzo. ![]()
@Leni112 Noo, jako v deset už tam nikdo nebyl, ale než jsem to vše uklidila, spočítala inventuru…
![]()
Možná zahnízdění, možná ne.
Uvidíme, zase možná lepší takhle, než kdyby se držely teploty pořád u 37 a pak bych měla asi větší naděje a ten pád by byl o to horší
![]()
Jsem ráda, že tobě to stouplo ![]()
Jo a mám super díte, dnes nespala doma, ráno jede hned do školy a trdlo si zapomněla doma češtinu, takže místo abych si mohla polenošit, tak běžím na bus. Páč rozkaz zněl jasně MAMI, 8:50 U ZADNÍHO VCHODU GYMPLU
No co bych pro svý děti neudělala, viď
![]()
@NeKa Tak jsem zkusila test, ale samozrejme bilo, pi natoceni se mi sice zdalo zdalo, ze carku vidim, ale zatim teda proste bilo.
Nadeji snad jeste mam. ![]()
Holcicka je sikovna a maminka jeste vic. ![]()
@Leni112 Tak pokud je tam naznak neceho je to dobry znameni ![]()
Ja uz cekam u zadniho vchodu. ![]()
Jo a od vcera me picha v pravo nad stydkou kosti
takze sugesce uz vypukla i u me ![]()
@NeKa Tohle bude tyden sugesci.
Nejhorsi je, jak vsude radi, ze se ma teatovat az po zpozdene MS, ale to je tezky, kdyz ja vubec netusim kdy ma byt.
Ale jsem rada, ze jsem ten test zkusila a vyvratila si, ze by mi minuly mesic udelal carku Duphaston.Ale zase proc tam byla a stejnak to nedopadlo..no aaaach jo.
Dalsi zkusim ve stredu z ranni moci.
A dle FF mam testovat az v nedeli! ![]()
@Leni112 V nedeli? Tak v tom pripade me bude psat az pristi stredu ![]()
Vis co, ale je to fakt na prd… kdyz jsem cekala holky, byvaly testy myslim 50, a rikalo se test driv jak v den po vynechNi MS je zbytecny. A proste jsem testovala az to melo prijit. Nebo kdyz neprisla. Ted je to pokuseni fakt velky.
Navic jestli jsem mela treba tu ovu az 19dc tak se mi to taky cely posune.
Jeste tyden a bud prijede MS nebo ne
to bude dlouhy tyden. ![]()
@NeKa Jj, tobe ta aplikace neukazuje bily test den?? Duphaston mam do soboty a hned jak mi naskocila ovu, ukazala se nedele jako bud na prichod MS ci test..V tom pripade testuju extremne brzo.
A u tebe to bude ta streda, kdyz to mas o tri dny. ![]()
50.
Ale mel by clovek klid a opravdu driv netestoval. Zenska zvedavost je zla. ![]()
@Leni112 To ano, celkově je to všechno zrychleny. Neni jak nasim maminkam a babickam. Nic skoro netusily, dokud to nebylo videt. ![]()
@NeKa Dokonce.
Ale asi to tak ma byt, proste ta app ceka na spozdeni a az pak radi testovat. Ja si v praci pretocila kalendar a vidim, ze jsem si tam nekdy pred tim napsala u patku velke T.
Takze cekam do patka. ![]()
Jo a dopoledne mi zacalo pichat vlevo nad stydkou kosti, takze…hu hu hu hu, uz si pro me jedou. ![]()
@Leni112 Velký T znamená?
Jakože test, jooo?! Tak jsem zvědavá, zda to vydržíš. Mě to dnes pobolívalo míň, ale možná jsem neměla čas se tolik sledovat ![]()
Dneska mě naštvali v práci
tak jsem z toho tak trochu mimo. ![]()
@NeKa Jako test.
No ráda bych…Jako díky dnešnímu negativnímu jsem lehce spadla na zem, takže jsem se přestala lehce vnímat a je mi i psychicky líp.
A hlavně díky práci, protože jsem měla fofry celý den.
Jakto? Co ti provedli? ![]()
@Leni112 Mě je teď psychicky taky celkem dobře, ale myslím, že s přibývajícím datem, to bude masakrrrr
![]()