Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
5.11.14 21:15

@NeKa Jojo, mam to v planu pristi ctvrtek/patek. To je jeste kus cesty zas. :mrgreen: A vuci vsem tem priznakum co mam/nemam budu na :zed: dost brzo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.11.14 21:20

@Leni112 Verim…ja jsem zatim v klidu. Jen jsem ted pocitala, ze kdyby to nahodou vyslo…tak jsem se objednala moc brzo :zed: A pokud nevyjde, tak se to aspon bude driv resit. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.11.14 06:37

@NeKa Preobjednat se muzes vzdycky!!! A kvuli tomu by jsi se preobjednala velice rada!! :hug: Jinak dobre rano. :hug: Dneska teplota z 36.57 na 36.58°. :lol: Zadny velky skok, ale snad staci, ze neklesa. :) A od zitra uz tam bude hrat roli ten Duphaston, takze to bude takovy „mereni nemereni“… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.11.14 07:19

@Leni112 Dobre rano. :hug: hlavne ze stoupaji. :dance: Ja z 36, 68 na 36, 81. Ale schvalne jsem zkusila jen lezet a za 30 minut byla 36, 66 pak jsem vstala, sla zkontrolovat holky do pokoje, lehla a po 10 minutach lezeni 36, 70. :mrgreen: Takze to popira mou vcera popsanou vzestupnou teorii :mrgreen:
Takze Duphaston zacinas dnes? :andel:
Jo, kdyby nahodou, tak se preobjednam. Ale treba to nebude nutny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.11.14 08:19

@NeKa Presne. :dance: Ac me by se ted mely drzet nahore vuci tomu progesteronu, takze zadny propad by me ani cekat nemel…takze od ted opravdu cekat tyden. :andel: Vidis to, jsem rada, ze to tak nemam sama. :mrgreen: Ze je divny kdyz teplota klesne. :roll: Proto kdyz rikaj co hodina 0,1, tak tomu vubec neverim a nespoleham se na to. :)
Jojo, vzala jsem si dnes prvni a jestli tam neco je, tak to snad udrzi. :srdce:
To ja bych naopak asi musela hned, protoze jestli mam malo toho progesteronu, tak resit to udrzeni…ale to predbiham. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.11.14 08:43

@Leni112 No me to tak zatim fungovalo. Ze cim dyl jsem lezela, tim byla vyssi. Nebo kdyz jsem si zmerila kdyz muz vstaval zmerila jsem v 5 v 6 byla o tu desetinku vyssi. :think: Zkusim to jeste zitra.
Vcera jsem se flakala a dnes jsem akcni. Uz jsem vycistila koupelnu, vyluxovala cely byt a mam v planu umyt okna. :mrgreen:
Urcite udrzi :srdce: krasnej darek k vanocum to bude. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.11.14 09:16

@NeKa Zkus..ja to namatkove zkusila parkrat a vzdycky nizsi. Zrovna zitra budu vstavat o pul hodinky driv, tak jsem zvedava. :)
Jo, to teda jsi. :mrgreen: Je teprv 9! :mrgreen: Ale zavidim ti vecerni kino, v ten cas zacnu s uklidem ja. :mrgreen:
Ja jedu ted dopoledne do mesta, poresit neco s vedouci a kdyztak spolecne vyhlasit valku jine skupine. :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.11.14 09:24

@Leni112 Tak okna nebudou asi, pac tam prsi :cert:
Valka v praci. Oooo to ja rada, kdyz se cisti vzduch :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.11.14 12:26

@NeKa :cert: Tady taky posprchlo, takze jsem zanadavala hned jak jsem to videla. :mrgreen:
Vedouci teda nastesti stala pri me, tak uvidime co bude dal… :) Ale granaty v kapse mam pripraveny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.11.14 14:06

@Leni112 Tak to jsem ráda, že máš v zádech podporu. :palec: Já tedy chodím do boje i sama samotná, páč když mi něco vadí, tak to neumím držet v sobě. :cert:
Tady už je zas normálně, ale na okna nakonec nedošlo.
Koupila jsem si tuhý šampon, pěli na něj na jednom webu ódy… Jak jsou pak super vlasy… A dnes mi přišel, říkám si super, vyzkouším…Jedu do velkoměsta, budu krásná :pankac: A po umytí vlasy jak dikobraz a ani to nešlo rozčesat :cert: tak jsem to po půlhodině snahy vzdala a umyla klasickým šamponem, no a pořád je mám jako hřebíky, ale už aspon šly trochu učesat a vysušit :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.11.14 14:17

@NeKa No nebat moje vedouci taky nesnasi tamtu, bylo to jednodussi a hlavne jsem ji nechtela obchazet a nejdriv ji to rict. A hlavne jsem cekala jak to bude s mou smlouvou, jestli mi ji daj na neurcito nebo ne. A nebot ji dostanu, nenecham si tady kakat na hlavu a pujdu po ni. :) :cert:
Juuuuuu. :lol: Posli odkaz co to je za zazrak. :mrgreen:
To je stejny jako kdyz jsem si ja koupila v drogerce narovnavac…az na to, ze ja si myslela, ze pujdu dohola. :evil: Ty vlasy byly jako deka! 8o Utratila jsem pak moooooc penizku za masky a sera a oleje… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.11.14 06:35

@Leni112 Dobre rano :hug: Odkaz na tuhy sampon poslu hned jak to najdu v historii. Ale jako zklamani uplne obrovsky z toho :cert:
Vcera to bylo super, nakoupila jsem si par hadriku, daly jsme si jedno ruzovy… A film byl dobrej, jen jsem cekala to trochu jiny. Machacek = komedie a tohle bylo spis psychologicky drama. Kazdopadne pro pochopeni vsech souvislosti bych to chtela videt jeste minimalne jednou.
Jo a FF mi posunul ovu na utery :cert: tak jsem dala uterni teplotu pryc a vratil mi ji na nedeli. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.11.14 06:49

@Leni112 Jo a Leni, jeste mas toho novyho Calvina Kleina? Jak se jmenoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.14 07:01

@NeKa Dobre ranko. :hug: :mavam: Ok, zajima me a abych ho nahodou jednou v nadeji na krasne vlasy nekoupila taky. :mrgreen:
Tak az bude moznost stazeni, tak se na nej kouknem „spolu“. :D Ja kdyz jsem jela naposledy vlakem, tak jsem si stahla ceskej film Zakazane uvolneni. Nic, ale nic horsiho jsem nikdy nevidela!! :pocitac: :pocitac: :poblion: Samo o sobe si myslim, ze cesky filmy stoji za H!, ale tento to prekonal. :mrgreen:
Hmmm, to je blby, taky me minule rozcilovalo jak mi ji ukazoval neukazoval.. :roll: :cert: Ja dnes 36.59. Takze mi to jde za sebou 36.57, 36.58 a dnes 59°. :mrgreen: Fakt k smichu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.14 07:07

@NeKa Eternity. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie