Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa Jojo, mam to v planu pristi ctvrtek/patek. To je jeste kus cesty zas.
A vuci vsem tem priznakum co mam/nemam budu na
dost brzo. ![]()
@Leni112 Verim…ja jsem zatim v klidu. Jen jsem ted pocitala, ze kdyby to nahodou vyslo…tak jsem se objednala moc brzo
A pokud nevyjde, tak se to aspon bude driv resit. ![]()
@NeKa Preobjednat se muzes vzdycky!!! A kvuli tomu by jsi se preobjednala velice rada!!
Jinak dobre rano.
Dneska teplota z 36.57 na 36.58°.
Zadny velky skok, ale snad staci, ze neklesa.
A od zitra uz tam bude hrat roli ten Duphaston, takze to bude takovy „mereni nemereni“… ![]()
@Leni112 Dobre rano.
hlavne ze stoupaji.
Ja z 36, 68 na 36, 81. Ale schvalne jsem zkusila jen lezet a za 30 minut byla 36, 66 pak jsem vstala, sla zkontrolovat holky do pokoje, lehla a po 10 minutach lezeni 36, 70.
Takze to popira mou vcera popsanou vzestupnou teorii ![]()
Takze Duphaston zacinas dnes? ![]()
Jo, kdyby nahodou, tak se preobjednam. Ale treba to nebude nutny.
@NeKa Presne.
Ac me by se ted mely drzet nahore vuci tomu progesteronu, takze zadny propad by me ani cekat nemel…takze od ted opravdu cekat tyden.
Vidis to, jsem rada, ze to tak nemam sama.
Ze je divny kdyz teplota klesne.
Proto kdyz rikaj co hodina 0,1, tak tomu vubec neverim a nespoleham se na to. ![]()
Jojo, vzala jsem si dnes prvni a jestli tam neco je, tak to snad udrzi. ![]()
To ja bych naopak asi musela hned, protoze jestli mam malo toho progesteronu, tak resit to udrzeni…ale to predbiham. ![]()
@Leni112 No me to tak zatim fungovalo. Ze cim dyl jsem lezela, tim byla vyssi. Nebo kdyz jsem si zmerila kdyz muz vstaval zmerila jsem v 5 v 6 byla o tu desetinku vyssi.
Zkusim to jeste zitra.
Vcera jsem se flakala a dnes jsem akcni. Uz jsem vycistila koupelnu, vyluxovala cely byt a mam v planu umyt okna. ![]()
Urcite udrzi
krasnej darek k vanocum to bude. ![]()
@NeKa Zkus..ja to namatkove zkusila parkrat a vzdycky nizsi. Zrovna zitra budu vstavat o pul hodinky driv, tak jsem zvedava. ![]()
Jo, to teda jsi.
Je teprv 9!
Ale zavidim ti vecerni kino, v ten cas zacnu s uklidem ja. ![]()
Ja jedu ted dopoledne do mesta, poresit neco s vedouci a kdyztak spolecne vyhlasit valku jine skupine.
![]()
@Leni112 Tak okna nebudou asi, pac tam prsi ![]()
Valka v praci. Oooo to ja rada, kdyz se cisti vzduch
![]()
@NeKa
Tady taky posprchlo, takze jsem zanadavala hned jak jsem to videla. ![]()
Vedouci teda nastesti stala pri me, tak uvidime co bude dal…
Ale granaty v kapse mam pripraveny.
@Leni112 Tak to jsem ráda, že máš v zádech podporu.
Já tedy chodím do boje i sama samotná, páč když mi něco vadí, tak to neumím držet v sobě. ![]()
Tady už je zas normálně, ale na okna nakonec nedošlo.
Koupila jsem si tuhý šampon, pěli na něj na jednom webu ódy… Jak jsou pak super vlasy… A dnes mi přišel, říkám si super, vyzkouším…Jedu do velkoměsta, budu krásná
A po umytí vlasy jak dikobraz a ani to nešlo rozčesat
tak jsem to po půlhodině snahy vzdala a umyla klasickým šamponem, no a pořád je mám jako hřebíky, ale už aspon šly trochu učesat a vysušit
![]()
@NeKa No nebat moje vedouci taky nesnasi tamtu, bylo to jednodussi a hlavne jsem ji nechtela obchazet a nejdriv ji to rict. A hlavne jsem cekala jak to bude s mou smlouvou, jestli mi ji daj na neurcito nebo ne. A nebot ji dostanu, nenecham si tady kakat na hlavu a pujdu po ni.
![]()
Juuuuuu.
Posli odkaz co to je za zazrak. ![]()
To je stejny jako kdyz jsem si ja koupila v drogerce narovnavac…az na to, ze ja si myslela, ze pujdu dohola.
Ty vlasy byly jako deka!
Utratila jsem pak moooooc penizku za masky a sera a oleje… ![]()
@Leni112 Dobre rano
Odkaz na tuhy sampon poslu hned jak to najdu v historii. Ale jako zklamani uplne obrovsky z toho ![]()
Vcera to bylo super, nakoupila jsem si par hadriku, daly jsme si jedno ruzovy… A film byl dobrej, jen jsem cekala to trochu jiny. Machacek = komedie a tohle bylo spis psychologicky drama. Kazdopadne pro pochopeni vsech souvislosti bych to chtela videt jeste minimalne jednou.
Jo a FF mi posunul ovu na utery
tak jsem dala uterni teplotu pryc a vratil mi ji na nedeli. ![]()
@Leni112 Jo a Leni, jeste mas toho novyho Calvina Kleina? Jak se jmenoval?
@NeKa Dobre ranko.
Ok, zajima me a abych ho nahodou jednou v nadeji na krasne vlasy nekoupila taky. ![]()
Tak az bude moznost stazeni, tak se na nej kouknem „spolu“.
Ja kdyz jsem jela naposledy vlakem, tak jsem si stahla ceskej film Zakazane uvolneni. Nic, ale nic horsiho jsem nikdy nevidela!!
Samo o sobe si myslim, ze cesky filmy stoji za H!, ale tento to prekonal. ![]()
Hmmm, to je blby, taky me minule rozcilovalo jak mi ji ukazoval neukazoval..
Ja dnes 36.59. Takze mi to jde za sebou 36.57, 36.58 a dnes 59°.
Fakt k smichu. ![]()