Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VikiRiki My jsme žhaví vetsinou oba. Jen z prace se vracim dost pozde a manzel uz spi, rano brzy vstava. Ale vcera to slo, ho vzbudit.
Ale zas i svadeni muze byt dobry, jee…uplne se vidim v obchode s krasnym pradlem. ![]()
@Leni112 Ja se radeji nepozoruju, ale bricho urcite neboli jak vcera. Zkusim pak ovu test. No a ranni teplota to rozsekne.
Jo a ode dneska jsem najel na pravidelnou ZDRAVOU stravu, pac tech mych skoro pet rohliku na snídani a kila cokolady mi zacinaj delat bricho… furt jsem si rikala, nevadi…v tehu to shori a uz bych mela prestat.
Manzel sice rikal, ze mam aspon konecne zadek, ze si ma na co sahnout, ale ja se uz necitim a tech 5kg proste pujde dolu.
![]()
@NeKa To te obdivuju, ja na tohle vubec nemam pevnou vuli.
Muj muz si rad sahne na zadek, nikdy mi zadny kilo navic nevycetl, ale sam je hubenej jak triska. A muze snist kdykoliv cokoliv. Ja se tak nejak hlidam, ale neodepru si vsechno a stejne… ![]()
Tak ja mam ted opacnej problem..potrebovala bych ted alespon ty 3-5kg pribrat
Trochu jsem se poslednich par tydnu natrapila, nikam jsem nechodila, moc nejedla a oops-najednou jsem mela na vaze 49kg!!! Pritel ted za mnou dojel a rve do me jidlo horem spodem ![]()
Jinak akorat mi volali, ze se mi ted narodil bratranec
, Tobiasek - pres 4,5 kg
a 51 cm, takze dalsi miminko do rodiny a opravdu jsem uz na rade ja. Tak doufam!! ![]()
@Leni112 No me to taky dloho nevydrzi, jidlo miluju, ale uz mam tendenci nosit volny trika a to neni dobre. A me hlavne staci opravdu jist pravidelne a je to dobry no a vynechat to moje ranni obzerstvi. A nahradit necim kvalitnim.
@VikiRiki Rada ti tech svych 5 daruju
to me to pak taky leti dolu, kdyz mam starosti a trapeni. No a ted je videt, ze se mam dobre.
Jako neni to nic hroznyho, ale uz se necitim a to mi vadi.
@Leni112 Juuuu Tobias
krasny jmeno, super vaha
At jsou zdravi
A ted tedy ty ![]()
@NeKa Ja se taky vzdycky naladuju v pul 8 rano, pak ve 12 obed a v 5-6 vecere. Takze pravidelna strava a stejne se me to drzi.
Zatim budu rada, kdyz vydrzim alespon v tom nebarveni vlasu. ![]()
Hned mi posilal i mms a je to fakt macek.
Takze ted uz ja ja ja ja jaaaaa.
![]()
@Leni112 Tak ja budu doufat, ze me to opustí, ikdyz i tim vekem to jde hur a hur
Zatim mi to dnes celkem. ![]()
@NeKa Ver mi, ze dle me nepotrebujes sundat ani deko!! ![]()
Ja dneska zase utekla z prace driv.
A zase me pobolivaj prsa a dneska picha v podbrisku. Zlate kdyz jsem si minuly cyklus rekla, ze to nebude a nevnimala jsem se. ![]()
Jsi hodna. Zatim to jde moc dobre. Kdyz vydrzim mesic bez peciva, budu na sebe hrda. ![]()
Uz je asi pozde si rict, ze se nemas koumat.
znam to, je to mnohem snazsi byt bez priznaku.
Me dnes docela fest boli kost po osmicce, musela jsem si vzit i prasek a to uz je to venku 4tydny
Zatim tedy ani nezabral ![]()
Kolik jsi DPO? Zacinas zitra s tim duphastonem?
@NeKa Vysadit pečivo jo?? Že bych to zkusila? ![]()
Je pozdě.
Ale je hustý, jestli si člověk dokáže vsugerovat bolesti!
Za týden na tom snad nebudeš jak já. ![]()
Mně tenkrát zub bolel 2 měsíce!! Kupovala jsem a zkoušela co se dalo, no nezabralo samozřejmě nic a musela jsem prostě čekat až se to ustálí. Ale nemohla jsem se ani napít. ![]()
DPO…to je otázka…buď 7 nebo 5.
Uvidím ráno, jestli bude teplota nahoře..tak počkam do toho čtvrtka jak mám, když klesne, tak nasadím. Hlavně se to zase snažim vypočítat kdyžtak na další cyklus snažení, ale kdo ví, když nemam pravidelně ani ovulaci. ![]()
@Leni112 Zkus to, lepek je hrozny svinstvo.
Ale ja teda pecivo miluju hlavne to bily ![]()
Tak 6DPO bude prumer. Nepocitej a neplanuj, stejne nam to pak nevychazi.
![]()
Vzala jsem si dalsi prasek a furt nic
me na to pomaha studeny, ale s plno pusou se blbe obsluhuje. ![]()
@NeKa Nevím teda co budu snídat.
Protože v práci, na vsi, v mini krámu bylo pečivo jediný denně čerstvý..
Beru radši to menší číslo a chci testovat nejdřív příští pátek, ale známe.
A počítat nemůžu normálně, natož něco víc, protože jsem celou dobu plánovala a těšila se na ovu kolem toho 13 a ona dorazila o takovou dobu dříve. Hrozný se mnou. ![]()
Musíš se vždycky napít ledového než vyběhneš na plac.
Taky musí ty lidi furt žrát.
![]()
@Leni112 V praci si delam ke snidani smazeny vajicka a k tomu takovy ten krupavy chlebik. A hodne zeleniny. Jinak miluju bily jogurt s orisky a medem. Taky luxusni zalezitost.
To mi povidej, dnes jeste nebylo otevreno a venku stalo 5 lidi, do peti minut plna hospoda a vsichni v tech deset chteli jidlo! ![]()
Ja tak nejak pocitam s tou ovu v nedeli, to bude pecka, az to tak nebude
![]()
@NeKa Výhoda místa kde děláš.
To u mě neklapne.
A na jogurt dostanu chuť jednou za 2 měsíce, med nejím vůbec a čerstvý ovoce/zeleninu tam víceméně neseženu.
Budu pít asi jen vodu.
Zrovna dneska jsem si tam ráno uvědomila, že má děda svátek, tak jsem k nákupu přindala dvoulitrovku píva, z čehož měl radost
a prodavačka na mě koukala jak na blázna co to beru.
Nechápu, jak může někdo v 10 obědvat, to bych fyzicky nedala. ![]()
Bude a bude a bude!!
Ráno stoupáme a letíme!
![]()