Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa Tak ja pak zkousela dalsi dva mamatesty a ty uz byly ciste bily, takze nevim cim to bylo
Ja tady Maxe nemam, ani se k nemu nikam nedostanu, takze musim verit tomu co mam…ja hlavne doufam, ze nebudu muset hledat duchy a bud tam bude dalnice neho nebo ne.
A hotovo proste!! ![]()
@VikiRiki Ahoj
Jsem rada, ze to nakonec takhle dobre skoncilo. Ja ti ale neporadim, kdyz jsem mel ZT tak jsem musela na revizi a pak bylo doporuceno pockat 6mes, cekali jsme tri a hned druhy mesic se to podarilo. ![]()
Preju hodne stesti ![]()
@Leni112 Tak to nevim… vyzkouset to muzes. Ja bych ted chtela testovat az po vynechani, asi to nevydrzim, ale chtela bych. ![]()
@Leni112 Jo a vcera jsem zkousela ovu test, a byl skoro pozitivni, dnes uz je carka dost slabsi. Tak mozna opravdu PROBEHLA vcera.
Rano pred merenim se snad dam na modleni. ![]()
@NeKa To ja vzdycky, ale jeste se mi nestalo, abych vydrzela tak dlouho, zvlast kdyz proste u sebe nevim kdy by mela prijit.
Takze je pro me dlouha cesta i k tem 14 DPO.
Tak to urcite probehla!
Kdyz uz je test slabsi… ![]()
@NeKa To ja vzdycky, ale jeste se mi nestalo, abych vydrzela tak dlouho, zvlast kdyz proste u sebe nevim kdy by mela prijit.
Takze je pro me dlouha cesta i k tem 14 DPO.
Tak to urcite probehla!
Kdyz uz je test slabsi… ![]()
@Leni112 To je sranda, ja se raduju z probehly ovu vic jak z ducha na tt.
Ale teda zatim to nechci zakriknout. ![]()
@NeKa
Ja ti rozumim, i ja mela radost kdyz FF zacla vyznacovat krizky a byl tam znat ten teplotni rozdil.
A ne ze jsem cekala a ono porad nic.
Takze uz to je po pul roce sledovani uspech.
Ja mam od minuleho ctvrtka tehotensky priznaky jako je bolest dole v zadech, takovy dloubnuti a bolest prsou a paleni zahy, coz ani neni mozny, ale mam je.
Ale rikam si, ze jsem treba nastydla a boli me zada od toho a vsechno si to snazim prirazovat radsi k nejakej viroze. ![]()
@Leni112 A vychazi tenn ctvrtek na den ovu? Uz tu nevidim graf a nez bych posunula stranku… Prej nektery zensky citi, ze jsou v tom hned od zacatku. Moc ti to preju, abys uz konecne nasla poradny dve cary a ne jen duchy. ![]()
Ja zatim jen doufam…znas to…rano bude teplota nizsi a ja budu
![]()
@NeKa Sama jsem se teď musela jít podívat.
Dle FF ve čtvrtek.
Dle mě už v úterý.
Nedokážu to posoudit.
Ale je mi od té doby jako kdybych to měla dostat, i teď mě v podbřišku píchalo, ale třeba je to jen stav hormonů po ovu. Ač bych byla samozřejmě radši za těhotenství.
Zase si říkam, že většinou holky popisují jako příznaky prsa, že se jich nemohou ani dotknout, to já je mám na dotek v pohodě. Ale bolí mě jakoby jinak, jakoby pálení nebo tlak, jako není to moc příjemný…ale nejsem schopná to popsat.
Chci čárky.
![]()
Nebude, neboj.
Teplota se sice musí dopotvrdit min 2 dny, ale ovu test ti to řekl když je děláš!
Furt je hlavní, že funguješ! ![]()
@Leni112 Vis co je sranda, ze vetsinou je to pokazdy jinak. A to paleni muze byt ono. Ja treba mam behem ovu citlivy bradavky
ze staci zavadit a vim! A ted mi prijde ze je citim… cely… tak doufam, ze jsou to hormony ovu. ![]()
Ten test jsem si ani delat nechtela, ale kdyz uz byly doma z minula. A citim stale „mokro“ a vcera me bolelo dole…tak jsem to riskla. A byl dost silnej, ne uplne pozitivni. A dnes slabsi. Tak treba… no rano se uvidi. A rekla bych, ze za to muze i trochu ten Gynex. ![]()
@NeKa To ti závidím, že to dle něčeho poznáš.
Alespoň nějak komunikuješ se svým tělem. Se mnou se prostě nekámoší a nic mi neříká.
Tak byla by paráda kdyby ten cyklus upravil, ne že by člověk mohl říct, že je to 100% kvůli tomu, ale i tak.
No už aby bylo ráno, já se tak těšim na měření.
Ale na druhou stranu se taky bojím, že mi teplota klesne, protože si nemůžu být jistá jak moc mi funguje progesteron a ten Duphaston začnu až ve čtvrtek jak mám, protože se zase bojim ho brát dřív, abych si ten cyklus moc nezkrátila, což by taky asi potom nebylo dobrý. ![]()
@Leni112 Lenisku, ja bych si to spocitala, aby to vyslo na 28dni. Nevim jak ti to presne vychazi. Nebala bych se toho ![]()
@NeKa Zítra budu 14 DC, tudíž tak akorát…možná si dám kompromis jako 15 DC a bude.
Nebo ráno dle teploty. ![]()
@Leni112 No vidis. Rozhodnes se rano. Ale myslim, ze na tom jednom dnu uz to nestoji. Mozna bych vydrzela do toho 15dc; at to podporis kdyby to bylo tehu. ![]()