Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
3.11.14 12:17

@NeKa Tak ja pak zkousela dalsi dva mamatesty a ty uz byly ciste bily, takze nevim cim to bylo :nevim: Ja tady Maxe nemam, ani se k nemu nikam nedostanu, takze musim verit tomu co mam…ja hlavne doufam, ze nebudu muset hledat duchy a bud tam bude dalnice neho nebo ne. :mrgreen: A hotovo proste!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 13:16

@VikiRiki Ahoj :mavam: Jsem rada, ze to nakonec takhle dobre skoncilo. Ja ti ale neporadim, kdyz jsem mel ZT tak jsem musela na revizi a pak bylo doporuceno pockat 6mes, cekali jsme tri a hned druhy mesic se to podarilo. :srdce:
Preju hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 13:18

@Leni112 Tak to nevim… vyzkouset to muzes. Ja bych ted chtela testovat az po vynechani, asi to nevydrzim, ale chtela bych. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 13:35

@Leni112 Jo a vcera jsem zkousela ovu test, a byl skoro pozitivni, dnes uz je carka dost slabsi. Tak mozna opravdu PROBEHLA vcera. :pankac: Rano pred merenim se snad dam na modleni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.14 14:37

@NeKa To ja vzdycky, ale jeste se mi nestalo, abych vydrzela tak dlouho, zvlast kdyz proste u sebe nevim kdy by mela prijit. :nevim: Takze je pro me dlouha cesta i k tem 14 DPO. :mrgreen: Tak to urcite probehla! :hug: Kdyz uz je test slabsi… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.14 14:37

@NeKa To ja vzdycky, ale jeste se mi nestalo, abych vydrzela tak dlouho, zvlast kdyz proste u sebe nevim kdy by mela prijit. :nevim: Takze je pro me dlouha cesta i k tem 14 DPO. :mrgreen: Tak to urcite probehla! :hug: Kdyz uz je test slabsi… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 15:03

@Leni112 To je sranda, ja se raduju z probehly ovu vic jak z ducha na tt. :mrgreen: Ale teda zatim to nechci zakriknout. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.14 16:13

@NeKa :hug: Ja ti rozumim, i ja mela radost kdyz FF zacla vyznacovat krizky a byl tam znat ten teplotni rozdil. :lol: A ne ze jsem cekala a ono porad nic. :roll: Takze uz to je po pul roce sledovani uspech. :mrgreen: Ja mam od minuleho ctvrtka tehotensky priznaky jako je bolest dole v zadech, takovy dloubnuti a bolest prsou a paleni zahy, coz ani neni mozny, ale mam je. :mrgreen: Ale rikam si, ze jsem treba nastydla a boli me zada od toho a vsechno si to snazim prirazovat radsi k nejakej viroze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 16:28

@Leni112 A vychazi tenn ctvrtek na den ovu? Uz tu nevidim graf a nez bych posunula stranku… Prej nektery zensky citi, ze jsou v tom hned od zacatku. Moc ti to preju, abys uz konecne nasla poradny dve cary a ne jen duchy. :hug:
Ja zatim jen doufam…znas to…rano bude teplota nizsi a ja budu :zed: :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.14 17:33

@NeKa Sama jsem se teď musela jít podívat. :lol: Dle FF ve čtvrtek. :) Dle mě už v úterý. :) Nedokážu to posoudit. :( Ale je mi od té doby jako kdybych to měla dostat, i teď mě v podbřišku píchalo, ale třeba je to jen stav hormonů po ovu. Ač bych byla samozřejmě radši za těhotenství. :) Zase si říkam, že většinou holky popisují jako příznaky prsa, že se jich nemohou ani dotknout, to já je mám na dotek v pohodě. Ale bolí mě jakoby jinak, jakoby pálení nebo tlak, jako není to moc příjemný…ale nejsem schopná to popsat. :nevim: Chci čárky. :srdce: :andel: :lol:
Nebude, neboj. :hug: Teplota se sice musí dopotvrdit min 2 dny, ale ovu test ti to řekl když je děláš! :hug: Furt je hlavní, že funguješ! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 17:44

@Leni112 Vis co je sranda, ze vetsinou je to pokazdy jinak. A to paleni muze byt ono. Ja treba mam behem ovu citlivy bradavky :oops:ze staci zavadit a vim! A ted mi prijde ze je citim… cely… tak doufam, ze jsou to hormony ovu. :dance:
Ten test jsem si ani delat nechtela, ale kdyz uz byly doma z minula. A citim stale „mokro“ a vcera me bolelo dole…tak jsem to riskla. A byl dost silnej, ne uplne pozitivni. A dnes slabsi. Tak treba… no rano se uvidi. A rekla bych, ze za to muze i trochu ten Gynex. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.14 17:55

@NeKa To ti závidím, že to dle něčeho poznáš. :) Alespoň nějak komunikuješ se svým tělem. Se mnou se prostě nekámoší a nic mi neříká. :lol: Tak byla by paráda kdyby ten cyklus upravil, ne že by člověk mohl říct, že je to 100% kvůli tomu, ale i tak. :palec: No už aby bylo ráno, já se tak těšim na měření. :mrgreen: Ale na druhou stranu se taky bojím, že mi teplota klesne, protože si nemůžu být jistá jak moc mi funguje progesteron a ten Duphaston začnu až ve čtvrtek jak mám, protože se zase bojim ho brát dřív, abych si ten cyklus moc nezkrátila, což by taky asi potom nebylo dobrý. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 18:19

@Leni112 Lenisku, ja bych si to spocitala, aby to vyslo na 28dni. Nevim jak ti to presne vychazi. Nebala bych se toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.11.14 18:38

@NeKa Zítra budu 14 DC, tudíž tak akorát…možná si dám kompromis jako 15 DC a bude. :) Nebo ráno dle teploty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.14 18:47

@Leni112 No vidis. Rozhodnes se rano. Ale myslim, ze na tom jednom dnu uz to nestoji. Mozna bych vydrzela do toho 15dc; at to podporis kdyby to bylo tehu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí