Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112
Je to tam! Vivat GYNEX
![]()
Sice jsem taky zatim studeny odchov, ale snad porostou. A taky novy teplomer meri o 0, 1° min, tak to i odpovida. ![]()
Co ty, jak se citis? Usnula jsi brzy? ![]()
@NeKa Juuuu, napsaly jsme nastejno.
Ja ti to rikala!!
Tak to jsem rada! ![]()
@Leni112 Mam hroznou radost
ja psala uz driv, uplnej roman…a jak jsem vkladala foto, tak se vse vymazalo
![]()
To jsem rada, ze i u tebe stoupa. ![]()
@NeKa Takze uz letime obe.
Mas to krasne pojisteny, takze tfuj tfuj!
Taky doufam, ze tam u me nejakej hbitej ocasek dva dny prezil a usadil se. ![]()
@Leni112
Dekuju, jsi me vcera moc pomohla.
A neboj, urcite si pockal
navic zrovna Jonas doporucuje sex den az dva pred, aby se spermie dostaly kam potrebuji a jen cekaly na vajicko ![]()
@NeKa To jsem rada!
Taky bych silela, spadnout mi teplota…jen jsem se na to realnejc a bez emoci podivala a pridala nasbiranou zkusenost z tech noci kdyz nespim.
Jo?? No ja v to doufam, kdyz rikaj, ze jsou plodne uz 3 dny pred ovu a den po ni.
Ze tam nejaka sikulka pockala hned u vratek a buuuum.
A to porad tak nejak doufam, ze ta ovu byla fakt driv a mohlo si to vajecko z nekolika dennich pridelu biciku vybrat. ![]()
@Leni112
Ještě že tě mám. Navíc pak už jsem si byla jistá, že opravdu proběhla, už jsem měla takovej ten klid a ani ráno jsem nestresovala, a dokonce ještě usnula, když odešel manžel
Ani se mi o měření nezdálo, jako jindy, když očekávám nějakou hodnotu.
![]()
Dokážou si hezky počkat, je to dobře zařízený, v tý přírodě
Já už dlouho hledám jeden dokument, kde bylo o početí a říkali tam dokonce, že to prostředí ty spermie dokáže na určitou dobu uspat, a až dojde k vypuštění vajíčka, tak je zase vzbudí, aby mohly plout dál. ![]()
@NeKa Mack mack.
Ja se dneska probudula bez budiku a rikala jsem si, spi spi, nemer, ale neslo to, tak saham po mobilu a vidim 6:04, tak si rikam parada. Tak merim, on behem par vterin pipa a ja mela uplne strach se podivat, kdyby zase klesla. ![]()
To by chtelo, snad to tak funguje a kdyz si telo mysli, ze je pripraveny, tak to spusti. Bylo by to jednodussi. ![]()
@Leni112
Taky koumáš dobu měření? ![]()
Já mám dnes vyloženě flákací den, uvařeno mám, jen uklidím a odpoledne pojedu pro mladou do Mensy. A zítra jdeme s kamarádkou do kina na POHÁDKÁŘE ![]()
@NeKa Jj, protoze kdyz se vzbudim v 5 a behem te hodiny do 6 jeste tak 3×, tak co pak asi muzu namerit, ze.
Do ceho pro ni pojedes?
Juu, na toho bych sla taky, ale muz na to se mnou urcite nepujde.
A kamaradka se taky snazi travit vikendy s pritelem, takze ja si to pak nekdy stahnu…
Ale domluvily jsme se na dalsi vikend, jak to bude spojeny se svatkem, ze se pojedeme podivat do Hospudky u Stepana. Bylo to i v Ano, sefe a dostaly 3 hvezdicky a lidi si to tam prej moc chvali.Tak uvidime. ![]()
@Leni112 Na to už jsem taky myslela…Že se člověk ráno budí… Ale zkoušela jsem několikrát, když mám takový flákací den, zůstat ležet a měřit i za půl hodiny a hodnoty bývají stejný. Jen tedy co hodina, stoupne o 0.1 st.
Do Mensy
Mají ve škole „Klub nadaných dětí“ pod záštitou Mensy a tak malá ráno vždy hlásí, dneska do Mensy ![]()
Hospůdka u Štěpána byl jeden z nejzajímavějších dílů. Ti majitelé byli moc milí a úplně normální a na nic si nehráli. Zdenička byla taky boží, taková DOBRÁ
Takže ač nejsem moc masožravec, tak ti ten steak budu závidět. ![]()
@NeKa To ja to zkusila tenkrat naopak, ze jsem namerila ve trictvrte na 6 a pak ve ctvrt na 7 a teplota byla nizsi!
Coz je divny.
Takze se to snazim radsi dodrzovat. ![]()
Ani ja nejsem, na maso dostanu chut vicemene jednou za mesic, ale dle recenzci me to zajima a ta atmosfera tam me asi tu chut na maso doda.
Drive jsem jen slysela slovo tatarak a
a ted, kdyz jsem zkusila vybornej od kamaradky na akcich, tak jsem schopna jist i ten. ![]()
A drive jsem chodila darovat krev, minuly rok mi ale rekli, ze mam nizkej hemoglobin a ze musim zacit jist maso. Tak se snazim snazit. ![]()
@Leni112 Taky chodívám darovat krev
tedy teď moc ne, protože mi to časově nevychází a navíc mám skupinu, kterou extra nepotřebujou. Mám A2B- a podle mýho dr je nás na světě jen 3,5%, prej míň jak homosexuálů
tak zas tolik potřebná není.
Do hospůdky bych zašla hned, ale s masem to mám asi hůř jak ty, mě stačí i jednou za rok. Ale třeba ten tatarák, pokud je dobrej miluju. ![]()
@NeKa Ani me to vuci praci nevychazi. Jsou tam od 2 a ja ve 2 oteviram.
To ja mam 0+, takze moje byt muze kdykoliv.
Ale je dobry, ze mas takovou vzacnou…ac jinym zpusobem. ![]()
Hlavne z masa jim jen kureci, ostatni maso nepotrebuju vubec a sama od sebe si ho nevyberu, leda ze slusnosti a i ty nekdy jen rozhrabu.
Jo a dnesni snidane…
No asi s dietkou nezacnu. ![]()