Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
5.11.14 06:26

@Leni112 :dance: :dance: :dance: Je to tam! Vivat GYNEX :dance: :dance: :dance:
Sice jsem taky zatim studeny odchov, ale snad porostou. A taky novy teplomer meri o 0, 1° min, tak to i odpovida. :palec:
Co ty, jak se citis? Usnula jsi brzy? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.11.14 06:26

@NeKa Dobre rano. :hug: Tak jak??? U me nastesti zase stoupla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.11.14 06:27

@NeKa Juuuu, napsaly jsme nastejno. :mrgreen: Ja ti to rikala!! :mrgreen: :hug: Tak to jsem rada! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.11.14 06:30

@Leni112 Mam hroznou radost :hug: ja psala uz driv, uplnej roman…a jak jsem vkladala foto, tak se vse vymazalo :zed: :mrgreen:
To jsem rada, ze i u tebe stoupa. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.11.14 06:37

@NeKa Takze uz letime obe. :mrgreen: Mas to krasne pojisteny, takze tfuj tfuj! :hug: Taky doufam, ze tam u me nejakej hbitej ocasek dva dny prezil a usadil se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.11.14 06:49

@Leni112 :hug: Dekuju, jsi me vcera moc pomohla. :hug: A neboj, urcite si pockal :hug: navic zrovna Jonas doporucuje sex den az dva pred, aby se spermie dostaly kam potrebuji a jen cekaly na vajicko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.11.14 07:01

@NeKa To jsem rada! :hug: Taky bych silela, spadnout mi teplota…jen jsem se na to realnejc a bez emoci podivala a pridala nasbiranou zkusenost z tech noci kdyz nespim. :mrgreen: Jo?? No ja v to doufam, kdyz rikaj, ze jsou plodne uz 3 dny pred ovu a den po ni. :andel: Ze tam nejaka sikulka pockala hned u vratek a buuuum. :mrgreen: A to porad tak nejak doufam, ze ta ovu byla fakt driv a mohlo si to vajecko z nekolika dennich pridelu biciku vybrat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.11.14 07:07

@Leni112 :hug: :hug: :hug: Ještě že tě mám. Navíc pak už jsem si byla jistá, že opravdu proběhla, už jsem měla takovej ten klid a ani ráno jsem nestresovala, a dokonce ještě usnula, když odešel manžel :andel: Ani se mi o měření nezdálo, jako jindy, když očekávám nějakou hodnotu. :mrgreen: :mrgreen:
Dokážou si hezky počkat, je to dobře zařízený, v tý přírodě :potlesk: Já už dlouho hledám jeden dokument, kde bylo o početí a říkali tam dokonce, že to prostředí ty spermie dokáže na určitou dobu uspat, a až dojde k vypuštění vajíčka, tak je zase vzbudí, aby mohly plout dál. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.11.14 07:51

@NeKa Mack mack. :hug: :mrgreen: Ja se dneska probudula bez budiku a rikala jsem si, spi spi, nemer, ale neslo to, tak saham po mobilu a vidim 6:04, tak si rikam parada. Tak merim, on behem par vterin pipa a ja mela uplne strach se podivat, kdyby zase klesla. :mrgreen:
To by chtelo, snad to tak funguje a kdyz si telo mysli, ze je pripraveny, tak to spusti. Bylo by to jednodussi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.11.14 08:14

@Leni112 :mrgreen: Taky koumáš dobu měření? :mrgreen:
Já mám dnes vyloženě flákací den, uvařeno mám, jen uklidím a odpoledne pojedu pro mladou do Mensy. A zítra jdeme s kamarádkou do kina na POHÁDKÁŘE :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.11.14 08:26

@NeKa Jj, protoze kdyz se vzbudim v 5 a behem te hodiny do 6 jeste tak 3×, tak co pak asi muzu namerit, ze. :roll: Do ceho pro ni pojedes? :) Juu, na toho bych sla taky, ale muz na to se mnou urcite nepujde. :mrgreen: A kamaradka se taky snazi travit vikendy s pritelem, takze ja si to pak nekdy stahnu… :mrgreen: Ale domluvily jsme se na dalsi vikend, jak to bude spojeny se svatkem, ze se pojedeme podivat do Hospudky u Stepana. Bylo to i v Ano, sefe a dostaly 3 hvezdicky a lidi si to tam prej moc chvali.Tak uvidime. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.11.14 08:33

@Leni112 Na to už jsem taky myslela…Že se člověk ráno budí… Ale zkoušela jsem několikrát, když mám takový flákací den, zůstat ležet a měřit i za půl hodiny a hodnoty bývají stejný. Jen tedy co hodina, stoupne o 0.1 st.
Do Mensy :mrgreen: Mají ve škole „Klub nadaných dětí“ pod záštitou Mensy a tak malá ráno vždy hlásí, dneska do Mensy :mrgreen:
Hospůdka u Štěpána byl jeden z nejzajímavějších dílů. Ti majitelé byli moc milí a úplně normální a na nic si nehráli. Zdenička byla taky boží, taková DOBRÁ :andel: Takže ač nejsem moc masožravec, tak ti ten steak budu závidět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.11.14 09:36

@NeKa To ja to zkusila tenkrat naopak, ze jsem namerila ve trictvrte na 6 a pak ve ctvrt na 7 a teplota byla nizsi! 8o Coz je divny. :) Takze se to snazim radsi dodrzovat. :)
Ani ja nejsem, na maso dostanu chut vicemene jednou za mesic, ale dle recenzci me to zajima a ta atmosfera tam me asi tu chut na maso doda. :) Drive jsem jen slysela slovo tatarak a :poblion: a ted, kdyz jsem zkusila vybornej od kamaradky na akcich, tak jsem schopna jist i ten. :)
A drive jsem chodila darovat krev, minuly rok mi ale rekli, ze mam nizkej hemoglobin a ze musim zacit jist maso. Tak se snazim snazit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.11.14 09:45

@Leni112 Taky chodívám darovat krev :hug: tedy teď moc ne, protože mi to časově nevychází a navíc mám skupinu, kterou extra nepotřebujou. Mám A2B- a podle mýho dr je nás na světě jen 3,5%, prej míň jak homosexuálů :mrgreen: :mrgreen: tak zas tolik potřebná není.
Do hospůdky bych zašla hned, ale s masem to mám asi hůř jak ty, mě stačí i jednou za rok. Ale třeba ten tatarák, pokud je dobrej miluju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.11.14 10:33

@NeKa Ani me to vuci praci nevychazi. Jsou tam od 2 a ja ve 2 oteviram. :roll: To ja mam 0+, takze moje byt muze kdykoliv. :palec: Ale je dobry, ze mas takovou vzacnou…ac jinym zpusobem. :mrgreen:
Hlavne z masa jim jen kureci, ostatni maso nepotrebuju vubec a sama od sebe si ho nevyberu, leda ze slusnosti a i ty nekdy jen rozhrabu. :) Jo a dnesni snidane… :lol: No asi s dietkou nezacnu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí