Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
7.11.14 07:10

@Leni112 Na ZAKAZANYM UVOLNENI jsme byli s muzem taky v kine. A taky jsem z toho byla dost na vazkach. Ja mam cesky filmy rada, ale nekdy se hold nepovedou. :mrgreen:
No on mi ji ukazuje, ale o dva dny pozdeji, coz popira pravidlo 3 po 6. :cert: Tak jsem tu teplotu vyskrtla a necham to na nedeli. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.11.14 07:13
@Leni112 píše:
@NeKa Eternity. ;)

Tak ten jsem nezkousela :zed: myslela jsem ze se jmenoval Revival a do toho jsem se zamilovala. :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.14 07:25

@NeKa Za me veeeeelike minus!! :mrgreen:
Tak! Velkej pokles to prece v utery nebyl a cetla jsem, ze teplota jednodenne klesnout muze, ale nesmi klesat dlouhodobe…jen ta app hned prepocitava no. :nevim:
Tak si mas alespon co prat k Jezisku. :P Na me tam byl z ni ten pepr hodne citit, ale kdyz se rozlezela, tak se taky zjemnila. Ale jak rikam, mne jeden den neco voni a druhej den ne, dle faze cyklu se mi meni vune jak na houpacce. :)
Taky me porad pali „ta zaha“, uz si rikam, ze to neni mozny a den co den cekam, ze se objevi bolest v krku, ze to je tim, ale asi ne. Kazdopadne je to neprijemny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.11.14 07:53

@Leni112 Ano, napisu Jeziskovi, nebo budu mit jeste narozky. :dance:
Necham den ovu na nedeli a hotovo. :cert: zadna aplikace mi do toho nebude kecat :mrgreen: navic kdyz neumi zakladni pravidla.
Paleni zahy je hnus, nejsi prekyselena? Me to treba jen udela jablecna tasticka z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.14 08:16

@NeKa Ty se maaaas. :mrgreen: Ja osobne ani nevim co si letos prat. Vsechno mam. :D Nebo vim co si prat, ale to si nikde nekoupim… :srdce:
Ja taky nevim jak do toho nechat aplikace kecat, kdyz stale nevim kdy ta ovu byla a nemuzu se tak spolehnout na nic. :)
No nemyslim si, nejim nic neobvykleho a uz to trva tyden. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.11.14 10:05

@Leni112 Tak prat si muzu, otazka je, zda mi to nekdo splni. :mrgreen:
Tak to je zvlastni, to bych si koupila neco na zahu. V lekarne ti urcite poradi. :palec:
No FF me trochu zklamala, ale tak hlavne ze probehla, je jedno kterej den. Teda mozna budu 17.schizovat, ale na to jsem posledni dobou zvykla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.14 10:41

@NeKa Kdyz mu to clovek napise na papir a desetkrat rekne, tak to splni.. :mrgreen:
Tak ja do sebe hlavne nechci zase neco cpat, kdyby to vyslo…takze tise trpim. :mrgreen:
Schizovat budes jeste driv.. :lol: Ja jsem rada, ze je vikend, s muzem nemyslim..a od pondeli to zacne, to je mi jasny. To uz budu 11 nebo 13 DPO. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.11.14 10:49

@Leni112 To ja po minule uz na CO KDYBY kašlu. Dokud nebudou dve dalnice funguju jako netehotna a hotovo! Uz mne to nebavi si rikat nesmim… proste az budu, tak zavedu teprve opatreni. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.14 11:10

@NeKa To ja taky uplne nehrotim, uz mam na vecer pripravenou lahev vinka.. :mrgreen: Sklenicka neuskodi ani v tehotenstvi, tak proc ne ted ze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.11.14 11:22

@Leni112 Ja upijela minuly tehotenstvi mojemu pivo. Normalne mi nechutna a nepiju ho… ale jak jsem byla tehotna, hrozne mi chutnalo. :mrgreen:
Jinak jsem docela rada, ze jsem vikend v praci, taky budu min myslet na dny…kolikaty jsem den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.14 11:37

@NeKa :mrgreen: Tak az na nej dostanes chut, jsi jasna. :mrgreen: No ja jsem za 15 min v naruci muze a tim padem odhazuji vsechny myslenky a pocitani. :mrgreen: Az rano teda mereni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.11.14 11:59

@Leni112 Juuu, zavidim :hug: u Me ceka jeste 12 hod v praci :mrgreen:
Preju krasnej vikend zlato :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.14 18:21

@NeKa At ti to taky pekne utece a muzes se doma taky pritulit! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.11.14 23:42

@Leni112 Po narocnym veceru jsem mohla zavrit uz ve 23:00… za deset 11 prisly dve hvezdy na pizzu a ted tu musim sedet a cekat…az dopijou a pujdou :zed: :zed:
Uz jen dva dny a mam volno, jupiii :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
8.11.14 10:13

@NeKa Bych jim rekla, ze je zaviracka a hotovo!! :cert: Kolik mas dni volna?? :oops: Se mas! :hug:
Dneska jsem zkousela merit tu teplotu natrikrat…klasicky na mereni v 6 byla 36.6, po chvili byla 36,55 a v 9 hodin 36,84. Takze ani nesedi to, ze co hodina to 0.1. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí