Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 Na ZAKAZANYM UVOLNENI jsme byli s muzem taky v kine. A taky jsem z toho byla dost na vazkach. Ja mam cesky filmy rada, ale nekdy se hold nepovedou. ![]()
No on mi ji ukazuje, ale o dva dny pozdeji, coz popira pravidlo 3 po 6.
Tak jsem tu teplotu vyskrtla a necham to na nedeli. ![]()
@Leni112 píše:
@NeKa Eternity.
Tak ten jsem nezkousela
myslela jsem ze se jmenoval Revival a do toho jsem se zamilovala.
![]()
@NeKa Za me veeeeelike minus!! ![]()
Tak! Velkej pokles to prece v utery nebyl a cetla jsem, ze teplota jednodenne klesnout muze, ale nesmi klesat dlouhodobe…jen ta app hned prepocitava no. ![]()
Tak si mas alespon co prat k Jezisku.
Na me tam byl z ni ten pepr hodne citit, ale kdyz se rozlezela, tak se taky zjemnila. Ale jak rikam, mne jeden den neco voni a druhej den ne, dle faze cyklu se mi meni vune jak na houpacce. ![]()
Taky me porad pali „ta zaha“, uz si rikam, ze to neni mozny a den co den cekam, ze se objevi bolest v krku, ze to je tim, ale asi ne. Kazdopadne je to neprijemny. ![]()
@Leni112 Ano, napisu Jeziskovi, nebo budu mit jeste narozky. ![]()
Necham den ovu na nedeli a hotovo.
zadna aplikace mi do toho nebude kecat
navic kdyz neumi zakladni pravidla.
Paleni zahy je hnus, nejsi prekyselena? Me to treba jen udela jablecna tasticka z Lidlu.
@NeKa Ty se maaaas.
Ja osobne ani nevim co si letos prat. Vsechno mam.
Nebo vim co si prat, ale to si nikde nekoupim… ![]()
Ja taky nevim jak do toho nechat aplikace kecat, kdyz stale nevim kdy ta ovu byla a nemuzu se tak spolehnout na nic. ![]()
No nemyslim si, nejim nic neobvykleho a uz to trva tyden. ![]()
@Leni112 Tak prat si muzu, otazka je, zda mi to nekdo splni. ![]()
Tak to je zvlastni, to bych si koupila neco na zahu. V lekarne ti urcite poradi. ![]()
No FF me trochu zklamala, ale tak hlavne ze probehla, je jedno kterej den. Teda mozna budu 17.schizovat, ale na to jsem posledni dobou zvykla. ![]()
@NeKa Kdyz mu to clovek napise na papir a desetkrat rekne, tak to splni.. ![]()
Tak ja do sebe hlavne nechci zase neco cpat, kdyby to vyslo…takze tise trpim. ![]()
Schizovat budes jeste driv..
Ja jsem rada, ze je vikend, s muzem nemyslim..a od pondeli to zacne, to je mi jasny. To uz budu 11 nebo 13 DPO. ![]()
@Leni112 To ja po minule uz na CO KDYBY kašlu. Dokud nebudou dve dalnice funguju jako netehotna a hotovo! Uz mne to nebavi si rikat nesmim… proste az budu, tak zavedu teprve opatreni. ![]()
@NeKa To ja taky uplne nehrotim, uz mam na vecer pripravenou lahev vinka..
Sklenicka neuskodi ani v tehotenstvi, tak proc ne ted ze. ![]()
@Leni112 Ja upijela minuly tehotenstvi mojemu pivo. Normalne mi nechutna a nepiju ho… ale jak jsem byla tehotna, hrozne mi chutnalo. ![]()
Jinak jsem docela rada, ze jsem vikend v praci, taky budu min myslet na dny…kolikaty jsem den
@NeKa
Tak az na nej dostanes chut, jsi jasna.
No ja jsem za 15 min v naruci muze a tim padem odhazuji vsechny myslenky a pocitani.
Az rano teda mereni. ![]()
@Leni112 Juuu, zavidim
u Me ceka jeste 12 hod v praci ![]()
Preju krasnej vikend zlato ![]()
@NeKa At ti to taky pekne utece a muzes se doma taky pritulit! ![]()
@Leni112 Po narocnym veceru jsem mohla zavrit uz ve 23:00… za deset 11 prisly dve hvezdy na pizzu a ted tu musim sedet a cekat…az dopijou a pujdou
![]()
Uz jen dva dny a mam volno, jupiii ![]()
@NeKa Bych jim rekla, ze je zaviracka a hotovo!!
Kolik mas dni volna??
Se mas! ![]()
Dneska jsem zkousela merit tu teplotu natrikrat…klasicky na mereni v 6 byla 36.6, po chvili byla 36,55 a v 9 hodin 36,84. Takze ani nesedi to, ze co hodina to 0.1. ![]()