Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 23:30 musely zaplatit a pak jim doslo, ze uz maj jit. Po 12 jsem byla doma. ![]()
Ty jsi taky exot
Tak od ted budes merit v devet. ![]()
@NeKa No v 9 to teda nedavam no.
A to jsem se i prosla po pokoji a stejne jen tak malo. Ja mam proste divny teploty, jsem asi napul mrtva. ![]()
@Leni112 Ty jsi koza ![]()
Ja uz za hodinku a pul zaviram. Dnes jsem uplne unavena, vystavena a nejradsi bych sla od rana spat
Jeste jeden den a pak dvela dny volno. Pracuju kratky//dlouhy tyden. Takze PO/UT/PA/SO/NE pracuju ve dlouhým tydnu a druhy tyden pracuju ST/CT v pizzerce a abych toho nemela malo, tak misto volnyho vikendu delam PA/SO nocni za barem na diskotece. TAkhle uz to tahnu treti rok.
Na prstech jedny ruky bych spocitala volny vikendy za celou tu dobu. ![]()
@NeKa To je strasny!!
Takze jednou za ctrnact dni jsi jeste za barem?? To je mazec vycerpavajici.
![]()
Ja bych za bar nemohla, ja bych byla na ty smrady strasne zla.
Vcera jsme se byli s muzem projit v parku a tam tak patnactileti „fetacci“ vysedavali, vyhravali, vykurovali…ja bych to bila!!
![]()
Dneska me zacaly bolet prsa na dotek, porad nemuzu delat zavery, ale zase mi lehce spadla teplota. ![]()
@Leni112 Delam na diskotece, kam moc smradu nechodi. Spis tak kolem tvyho veku a pokud jsou opili je jedno kolik maji roku, z pravidla se vsichni chovaji stejne - jako zvirata.
Od ty doby uz ani alkohol nevyhledavam, pac kdyz vidim, jak nechutny ty zensky jsou… ![]()
Ja mam dnes pokles v teplote. Zatim nic nepozoruju, a i jsem rada, ze me nikde nepicha a ani neboli. ![]()
Na tebe jsem zvedava
kdy mas v planu poprve testovat? Jsem to zas zapomnela. Ale jsi myslim o pet dni vic? ![]()
@Leni112 Uz jsem si to nasla podle FF 10DPO, podle toho druhyho 12DPO. ![]()
A mas krasnou ikonku ![]()
@NeKa To ti verim. Ono i kolem meho veku se chovaj jak utrzeny ze retezu. Nekteri moji vrstevnici se usadili hned kolem 20 a zbytek jeste nad necim takovym ani nepremysli. Takze se citim tak jakoby sama. ![]()
To ja pozoruju ledascos, bradavky me zacly bolet snad z minuty na minutu az jsem musela muzi rict, at je dneska necha byt..
Ale porad si na druhou stranu rikam, ze to muzu mit vsugerovany a basta. Protoze na PMS netrpim.
No a jak pises..z prvu jsem chtela testovat v patek, pak se mi vice libil ctvrtek…a ted budu rada, kdyz to vydrzim jakykoliv den. ![]()
@Leni112
uplne ti rozumim. Taky jsem zatim v pohode, ale s pribyvajicim DPO budu mit tiky na test
![]()
Me takhle boli bradavky pri ovulaci, ze ma zakaz
ale pak to prejde. No a u tebe to muze byt priznak ![]()
@NeKa Kez by byl.
Ale za tech 10 dni jich uz je tolik.
V patek se mi stala neprijemna vec, ze se ni objevila malinko krev, vzadu..jestli hemeroidy.
Nikdy jsem nic takoveho nemela, tak si rikam, ze i to treba muze byt ted nejaky priznak.
Doma teda test nemam, takze zatim ani testovat nemuzu, ale rada bych no.
![]()
@Leni112 To nevim zda je priznak… ja na to trpivala az po porodu. Ted sem tam vyjimecne.
Uvidime, zacinam byt napnuta. A tesim se az zkusis testik. ![]()
@NeKa Ja zacinam byt taky, uz vidim, jak se budu zitra v praci premahat a rikat si rozumne do hlavy, ze je blbost delat test odpoledne a i tak brzy. ![]()
Rano me krom sileny bolesti prsou vzbudila krec v brise, ale to se zase snazim pridat k tomu, ze me boli zada a muz me vecer masiroval..hlavne aby mi teplota zase stoupla.
A pokud by to ted tehu bylo, budu moct rikat, ze mi to davalo najevo od prvniho dne.
Kdyz ne, objednam se k psychiatrovi. ![]()
Ale zase je ta teplota asi dobra, minuly mesic mi klesala k care i pod caru i s Duphastonem.
@Leni112 Ja ti to moc preju a zitra bych si udelala test. Podle grafu a pokles 3.11. by to mohla byt nidace a jsi 12DPO.
A pokzd mas takovy priznaky… test bych fakt zkusila. ![]()
@NeKa Dekuju.
No jo, jenze podle FF 10 DPO a tudiz by byla nidace 4 DPO, coz je asi brzo, kdyz vsude uvadeji 5-10.
A zase kdybych byla uz 12 DPO, tak by tam byly dva vyrazne poklesy…
No asi ho zkusim.
I kdyby, duch by tam byt mohl.. ![]()
@Leni112 No prave, je to bud a nebo. Ja bych to zkusila abych vedela na cem jsem. ![]()