Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa Nejskromnejsi.
Kdo mlci, nic nema. Jak se rika. Takze ja rikam!!
To slibily..porad tomu verim.. ![]()
Ac teda ted…uz mi zmizel i ten hustej kremovej hlen, uz je jen trosku..takze vyschnu a nebude nic. ![]()
U vas je to jasny.
Ja tyhle nejim, takze at se jich naladuje sam. ![]()
@Leni112 Na to jak jsem docela rázná povaha… tak se moc ozvat neumím… ale věkem se to učím
Takže tohle tvoje přísloví se mi moc líbí ![]()
Nestresuj se dopředu
nemusí to vůbec nic znamenat.
Všechno dovařeno, dopečeno… A mám hlaaad
a nikde nikdo… No aby ne, když mládě má vystoupení a končí 15:30
To si na ně ještě chvilku počkám.
@NeKa Ja jsem razna furt.
Muz nechava vsechno vyrizovani na me s tim, ze vzdycky…Jdi prvni, ty jsi ta zla.
Ja se proste ozvu kdyz se mi neco nezda a ne ze on si to mysli, ale nerekne to nahlas. Takze ja jsem proste ta zla. ![]()
No ja se snazim, fakt jako ze jo!
ALE!
Ted jsem tady pocitala testy, mam je jen v praci a mam jich tu celkem 5, jeden jsem hned soupla do kapsy na nejake rano a zbydou mi teda jeste na dalsi cyklus…kdyby to NAHODOU zase nevyslo. ![]()
To si jeste pockas. Ale hlavne, ze dockas. ![]()
@NeKa Ja jsem razna furt.
Muz nechava vsechno vyrizovani na me s tim, ze vzdycky…Jdi prvni, ty jsi ta zla.
Ja se proste ozvu kdyz se mi neco nezda a ne ze on si to mysli, ale nerekne to nahlas. Takze ja jsem proste ta zla. ![]()
No ja se snazim, fakt jako ze jo!
ALE!
Ted jsem tady pocitala testy, mam je jen v praci a mam jich tu celkem 5, jeden jsem hned soupla do kapsy na nejake rano a zbydou mi teda jeste na dalsi cyklus…kdyby to NAHODOU zase nevyslo. ![]()
To si jeste pockas. Ale hlavne, ze dockas. ![]()
@Leni112 Jo, taky jsem ta „zlá“ dokonce mnou straší děti, co nechtěj poslouchat
Páč ty moje musí poslouchat a kupodivu i poslouchaj ![]()
Jen si vem domů, budeš dělat test i ráno? Já bych si taky mohla nějaký testy pořídit.
Ale mám ještě dost času…
@NeKa Jakoze strasej deti, ze kdyz budou zlobit, tak pujde k tete Vlaste?
![]()
Nevim, laka me to porad, delala bych je kazdy den x krat
Ale vim, ze je to zbytecny. Zvlast kdyz jsem 21 DC! Dle ovu+lut by mela dorazit 25 DC.
Ale to je na me dost brzo, takze ji driv jak v utery necekam…a pak prej testuj po vynechani MS.
![]()
@Leni112 Jojo, přesně tak
![]()
Já bych si ho udělala, ono je to už asi jedno. Když už jeden den začneš, je zbytečný čekat. To je právě na prd s těma testama… Když jsem čekala holky, tak jsem nikde nečetla, že by se dalo testovat dřív, že by to byl schopen některý test diagnostikovat, všude psali v den vynechané MS, tak to člověk bral jako fakt. No a teď? Jedný vyjde test 7DPO, druhý 9DPO, třetí 11DPO… noo tak proč to nezkusit, žejo
![]()
Na druhou stranu, pokud je bílej a ještě není termín MS, je tam naděje
když je bílej po termínu MS, víš že příjde…
@Leni112 Objednala jsem si 10 testů
Až přijdou, tak to vypukne ![]()
@NeKa No možná zítra ráno zatestuju.
Ale napsala jsi to pěkně, že pokud není ten termín MS a je bílej, že je pořád naděje.
Je to fakt.
Do pondělního rána jsem schopná mít nadějíííí. ![]()
Ale ten stres vzniká opravdu jen tím, že jsem četla, jak některá objevila cosi od 7 DPO a dál…a pak si řeknu no, jsem 12 a nic..a přitom je čas. ![]()
Asi taky večer zasednu k lékárně.
Takže v pátek testuješ.
![]()
@Leni112 Řekla bych že ano
V pátek už začnu
Tedy pokud testy dorazí. Platila jsem je kartou hned, tak snad je hned zítra pošlou. ![]()
Naděje umírá poslední
![]()
@NeKa Snad.
Já si teda nechávám všechno na dobírku, aby to opravdu poslali hned a nečekali na povolení banky.
A jaké jsi vzala?? Mix? Mamatesty?
Já tu mam nějaký jiný, tak ho zítra asi zkusím. ![]()
@NeKa Už objednávám a koukám na nějaký tuhý šampon.
Zaujal mě dřív, než jsem si přečetla co je to a je to nějaký Ma Provence tuhý BIO šampon, neni to ten tvůj? ![]()
@Leni112 Takže tuhej šampon :
http://www.mydloteka.cz/…kove-sampony
A tyhle dvoje testy jsem si vzala :
http://www.testydoma.cz/…dstream.html
http://www.testydoma.cz/…prouzek.html
@NeKa Proužky mám asi stejný, ale z jiné stránky, aby u mě nikdo odesílatele nepoznal.
A šampon jsem zkusila taky. ![]()
@Leni112 Jako už jsi ho měla??
Za mě teda úplná katastrofa ![]()
A testy… doufám, že budou mít něco jinýho na odesílací adrese, páč minule jsem si objednávala ten teploměr ze stránky www.otehotnet.cz a měly jiny název firmy v hlavičce. ![]()