Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
11.11.14 14:25

@NeKa Nejskromnejsi. :mrgreen: Kdo mlci, nic nema. Jak se rika. Takze ja rikam!! :mrgreen: To slibily..porad tomu verim.. :andel:
Ac teda ted…uz mi zmizel i ten hustej kremovej hlen, uz je jen trosku..takze vyschnu a nebude nic. :zed:
U vas je to jasny. :mrgreen: Ja tyhle nejim, takze at se jich naladuje sam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 14:38

@Leni112 Na to jak jsem docela rázná povaha… tak se moc ozvat neumím… ale věkem se to učím :potlesk: Takže tohle tvoje přísloví se mi moc líbí :potlesk:
Nestresuj se dopředu :hug: nemusí to vůbec nic znamenat.
Všechno dovařeno, dopečeno… A mám hlaaad :cert: a nikde nikdo… No aby ne, když mládě má vystoupení a končí 15:30 :mrgreen: To si na ně ještě chvilku počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 14:47

@NeKa Ja jsem razna furt. :lol: Muz nechava vsechno vyrizovani na me s tim, ze vzdycky…Jdi prvni, ty jsi ta zla. :lol: Ja se proste ozvu kdyz se mi neco nezda a ne ze on si to mysli, ale nerekne to nahlas. Takze ja jsem proste ta zla. :mrgreen:
No ja se snazim, fakt jako ze jo! :) ALE! :zed: Ted jsem tady pocitala testy, mam je jen v praci a mam jich tu celkem 5, jeden jsem hned soupla do kapsy na nejake rano a zbydou mi teda jeste na dalsi cyklus…kdyby to NAHODOU zase nevyslo. :pocitac:
To si jeste pockas. Ale hlavne, ze dockas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 14:47

@NeKa Ja jsem razna furt. :lol: Muz nechava vsechno vyrizovani na me s tim, ze vzdycky…Jdi prvni, ty jsi ta zla. :lol: Ja se proste ozvu kdyz se mi neco nezda a ne ze on si to mysli, ale nerekne to nahlas. Takze ja jsem proste ta zla. :mrgreen:
No ja se snazim, fakt jako ze jo! :) ALE! :zed: Ted jsem tady pocitala testy, mam je jen v praci a mam jich tu celkem 5, jeden jsem hned soupla do kapsy na nejake rano a zbydou mi teda jeste na dalsi cyklus…kdyby to NAHODOU zase nevyslo. :pocitac:
To si jeste pockas. Ale hlavne, ze dockas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 14:54

@Leni112 Jo, taky jsem ta „zlá“ dokonce mnou straší děti, co nechtěj poslouchat :mrgreen: Páč ty moje musí poslouchat a kupodivu i poslouchaj :andel:
Jen si vem domů, budeš dělat test i ráno? Já bych si taky mohla nějaký testy pořídit. :think: Ale mám ještě dost času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 15:26

@NeKa Jakoze strasej deti, ze kdyz budou zlobit, tak pujde k tete Vlaste? :lol: :lol:
Nevim, laka me to porad, delala bych je kazdy den x krat :mrgreen: Ale vim, ze je to zbytecny. Zvlast kdyz jsem 21 DC! Dle ovu+lut by mela dorazit 25 DC.
Ale to je na me dost brzo, takze ji driv jak v utery necekam…a pak prej testuj po vynechani MS. :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 15:37

@Leni112 Jojo, přesně tak :cert: :mrgreen:
Já bych si ho udělala, ono je to už asi jedno. Když už jeden den začneš, je zbytečný čekat. To je právě na prd s těma testama… Když jsem čekala holky, tak jsem nikde nečetla, že by se dalo testovat dřív, že by to byl schopen některý test diagnostikovat, všude psali v den vynechané MS, tak to člověk bral jako fakt. No a teď? Jedný vyjde test 7DPO, druhý 9DPO, třetí 11DPO… noo tak proč to nezkusit, žejo :zed: :zed: :mrgreen:
Na druhou stranu, pokud je bílej a ještě není termín MS, je tam naděje :palec: když je bílej po termínu MS, víš že příjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 17:29

@Leni112 Objednala jsem si 10 testů :mrgreen: Až přijdou, tak to vypukne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 18:03

@NeKa No možná zítra ráno zatestuju. :mrgreen: Ale napsala jsi to pěkně, že pokud není ten termín MS a je bílej, že je pořád naděje. :andel: Je to fakt. :srdce: Do pondělního rána jsem schopná mít nadějíííí. :mrgreen:
Ale ten stres vzniká opravdu jen tím, že jsem četla, jak některá objevila cosi od 7 DPO a dál…a pak si řeknu no, jsem 12 a nic..a přitom je čas. :)
Asi taky večer zasednu k lékárně. :mrgreen: Takže v pátek testuješ. :lol: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 18:09

@Leni112 Řekla bych že ano :pankac: V pátek už začnu :palec: Tedy pokud testy dorazí. Platila jsem je kartou hned, tak snad je hned zítra pošlou. :potlesk:
Naděje umírá poslední :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 18:13

@NeKa Snad. :) Já si teda nechávám všechno na dobírku, aby to opravdu poslali hned a nečekali na povolení banky. :) A jaké jsi vzala?? Mix? Mamatesty?
Já tu mam nějaký jiný, tak ho zítra asi zkusím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 18:47

@NeKa Už objednávám a koukám na nějaký tuhý šampon. :mrgreen: Zaujal mě dřív, než jsem si přečetla co je to a je to nějaký Ma Provence tuhý BIO šampon, neni to ten tvůj? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 18:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 19:09

@NeKa Proužky mám asi stejný, ale z jiné stránky, aby u mě nikdo odesílatele nepoznal. :mrgreen: A šampon jsem zkusila taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 19:40

@Leni112 Jako už jsi ho měla?? 8o Za mě teda úplná katastrofa :zed:
A testy… doufám, že budou mít něco jinýho na odesílací adrese, páč minule jsem si objednávala ten teploměr ze stránky www.otehotnet.cz a měly jiny název firmy v hlavičce. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí