Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
13.11.14 07:08

@Leni112 Neeee, on je v pondeli svatek :cert: a ja jsem v praci :zed: uz ted se netesim. :mrgreen:
Jinak jsem si vzala do postele snidani - krtkuv dort :mrgreen: kdyby me videl manzel :cert: :pocitac: A neco na me zase leze, porad jen psikam a smrkam. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.11.14 07:14

@Leni112 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Spadl mi do talire telefon :mrgreen: :mrgreen: samozrejme do kremu displejem.
14DPO… Nejak to uteklo… Jsem zvedava na nase zitrejsi testiky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.11.14 10:15

@NeKa Jako vzit si jidlo do postele je proste pohodicka, to musi kazdej pochopit. :mrgreen: Nejis tam prece husu. :lol: Je zajimavy, ze vzdycky to jde displejem. :lol: Stejne jako jakekoliv spinave vicko, namazanej chleba… :mrgreen:
Ja jsem zvedava jen na tvuj, u tebe jeste nic nevime! :hug: U me by to byla velka nahoda kdyz dnes ani duch a uz budu tolika DPO…
Zrovna jsem si koupila balik kapesnicku… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.11.14 11:15

@Leni112 Ja tomu moc neverim… radsi si nedelam iluze :zed:
Naději ale mam… zatim.
Pak si asi taky koupim balik kapesnicku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.11.14 11:31

@NeKa Ber to tak, že máš pořád víc šancí než já. :palec: Sex v pravou chvíli, vysoké teploty, žádné poklesy…já jsem pravej opak. :mrgreen: A ani nemáš příznaky a jsi v klidu. Já furt něco a to se to snažim nevnímat. :mrgreen: Ještě stále mam větší prsa a cítím levou bradavku, bolest v kříži a břicho jak před MS. No prostě špatný. :mrgreen:
Zatím jsem teda ještě nikdy při příchozí MS nebrečela, uvidíme kdy k tomu dojdu. :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.11.14 12:24

@Leni112 Teoreticky ano…prakticky vse muze byt uplne jinak. Bojim se…ze bude bily a ja budu na :zed:
No do rana nic nevymyslim… Zitra manzelovi zacina trenersky kurz, tak se celkem těším, ze budu mit o vikendech „klid“ :mrgreen: a auto k dispozici. Celych sedm tydnu :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.11.14 13:20

@NeKa Uvidime… :hug: Nejak dopadnem. :mrgreen: :hug: Kdyz ne, tentokrat zacnem cyklus zase nastejno. :mrgreen:
A co mas v planu? Kdepak budes vyletovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.11.14 13:28

@Leni112 V planu mam…pokud bude bily test vymalovat v tom obyvaku :pankac: aspon vybiju energii a bude mi lip. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.11.14 13:44

@NeKa Vymalujes prouzkate… :mrgreen:
A kdyz carka bude, tak…? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.11.14 14:25

@Leni112 :mrgreen: Pocitam s prvni možnosti :mrgreen:
Kdyz bude… :think: tak neco s holkama urcite vymyslime. :pankac: Rada bych ale mela vymalovano a k tomu // :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.11.14 16:47

@NeKa Tak to je jasny. :mrgreen: :hug: Takze testik mas doma pripraven jo? :) Ja soupla dalsi do kabelky, ac tomu neverim, ale..zkusim. :)
Budu na tebe rano natesena. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.11.14 17:05

@Leni112 Nebud natesena…pak budes zklamana spolu se mnou :zed: Bojim se cim dal vic. Na druhou stranu se uklidnuju…ze treba FF nelhal a ovu byla az 19dc a to budu zitra teprve 10dpo :mrgreen: takze bily byt muze :mrgreen:
Uz zas vymejslim kraviny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.11.14 17:42

@NeKa :mrgreen: Jo…vymyslet a premotavat, to nam jde. :mrgreen:
Chlap by tohle nedelal! ;)
Kamaradce se ted stalo, ze se v patek s klukem, se kterym byla 4 roky a bydlela, rozloucila, rekli si miluju te a kdyz v pondeli prijela, mela sbalenej kufr a vypadni. Ignoruje jeji slova, sms, vsechno. Proste vypnul, vymazal a jede dal. :cert: Takhle to ti chlapi maj. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.11.14 18:04

@Leni112 To si asi frajer nasel nakou novou kocicku. :pankac: Kamosky je mi lito, na druhou stranu dobre ze uz ji nechce…k cemu takovej chlap?? Radeji ted, nez kdyby ji vykopl i s detmi treba. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.11.14 18:13

@NeKa Jojo, nejdřív jí řekl, že nemaj nic společnýho, že to nikam nevede. Asi ho ale ukecala a tak souhlasil s pauzou… :roll:( Hold si chtěl nechat zadní vrátka. ) Mezitím odešel na odpolední a ona mu prolezla fb, nenašla nic a najednou píp a právě ta kočička napsala, jak si užili víkend a že doufá, že si ho zopakují. :pocitac: Takže další vlna vzteku a histerie…
Jojo, určitě lepší na to přijít teď než později, jenže tím se stejně člověk těžko chlácholí. Plánovala si s ním všechno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí