Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112 Do druhych lidi proste nevidis…
Tak to muze byt tuplem rada…ze je bez nej…ikdyz je to ted sok…jednou si rekne, ze vsechno spatny je k necemu dobry ![]()
@NeKa Jojo, já vím…i ona to bude jednou vědět.
Jenže uvažuj ve stresové situaci rozumně, že…
Jako mě dnes mamina ukazovala, jak koupila tomu našemu novému miminku bodíčka a plenky…zase mě to tak píchlo u srdce. ![]()
@NeKa Ty malý věci jsou prostě tak roztomilý.
Musím se pokusit dostat dříve do postele, aby už bylo TO ráno. ![]()
@Leni112 Taky se tesim… zaroven i bojim. ![]()
Uz se hlavne tesim az zavru… od čtyř hodin mam narvano a uz mi pomalu dochází sily. ![]()
@NeKa Neboj…můžeš jen získat, není zatím o co přijít. ![]()
Zavři, zhasni, vyhoď pojistky, uteč.. ![]()
@Leni112 Prisli delnici z Ceskych Budejovic, chodi sem ted pravidelne. Jeden nema zuby vubec, druhymu chybi dva vepredu treti ma tak dvacet a na ruce na hrbetech prstu ma domacky vytetovany F U C K
ctvrtej co s nima chodi vypada mentalne i fyzicky nejnormalnejc a za vsechny vzdy plati.
Zajimavy zviratka… ![]()
Jeste hodinu a pul…
Jeste 9, 5 hod a budu koukat na bilej test
a pak pujdu vyplenit konto a zmaluju obyvak ![]()
@NeKa Smeju se, fakt moc.
Hlavne to vyplenit konto.
A ja ze jsem koza. ![]()
Ty budes 12 DPO, madam!!! Bily test bude stale ok!!
Kdyby nahodou!! ![]()
@Leni112 Tak to si pripadne mimi zacvici CVIČME V RYTME, jestli se jako nehodla ukazat.
uz ted me desi, kam strcim gauc
Ma tri na dva metry ![]()
@NeKa Z okna…
My se dva roky zpet rozhodli menit okna..pred Vanoci a tim padem i vymalovat. 23.12. vecer po prijezdu z prace to u nas jeste vypadalo, ze ani Vanoce nebudou, vsechny veci se presouvaly z mistnosti na chotbu…normalni zlo.
A ja mela objednanou novou postel. Podotykam, ze jsem ji objednala na zacatku listopadu s garanci, ze do Vanoc prijde..garance byla dle prodejce jeste dva dny pred Vanoci…nedosla. A rovnou mi rekli, ze pak bude inventura, takze ja dalsi 3 tydny spala na nafukovacce, nebot starou postel jsme rovnou odvezli do sberneho dvora, kdyz ten den slibili, ze druhy den postel prijde…
Brecela jsem v tom kramu, kricela, ho*no platny… ![]()
@Leni112 Nebylo to nahodou z Aska?
Tam jsme taky cekali pred deseti lety vecnost na postel. A gauc je relativne zanovni.
Ten se vyhodit nemuze. A oknem by se nevesel. ![]()
No me z toho bude asi houkat.
![]()
@NeKa Nene, tady z mistniho nabytku…ale ono je to vsude stejny. ![]()
Vsechno nastrkas doprostred a zakryjes. ![]()
@NeKa No huraaa!
Kez by jsme vedely vsechno.
Dobrou noc a rano… ![]()
@Leni112 Dobré ráno
Tak test je opravdu bílý. Teplota klesla a včera večer jsem měla pocit, jakoby měla přijít MS. ![]()