Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
10.11.14 21:46

@NeKa No já byla v pohodě celý den a teď večer, jak jsem si zalezla k pc, tak mě zase začalo bolet břicho a měla jsem pocit na zvracení. No zlo. :mrgreen: A bolí mě jen levá bradavka. :lol: Tohle je víc než masakr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 06:12

@Leni112 Dobre ranko :mavam: Tak co? Videla bych to na zakaz sezeni u pc :mrgreen:
Me teplota zas stoupla, jako na houpacce. :mrgreen:
Dnes ma prijit kamaradka s rocni dcerou, tak nebudu mit cas se nejak pozorovat. A pak budu pict kacenu a bramborovy knedlik. Zeli uz jsem si uvarila vcera, bily i cerveny. :potlesk: Jo a musim dodelat krtkuv dort. Manzel ma dnes svátek, tak jsme ten prijezd na bilym koni pojaly s holkama svatecne. :mrgreen: Odpoledne az se vrati z prace a ze skoly budou hody :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 06:38

@NeKa Dobre rano, Vlasticko. :mavam:
Jo tak vy si budete dneska takhle hodovat a slavit… :mrgreen: Se nekdo ma. :mrgreen:
My mame dneska vyroci 14 mesicu. :D A ani ten snih mi k radosti nenapadl. :( :mrgreen:
Jinak je to tim, ze mam cas citit veci, na ktere behem dne neni cas. :) A to jsem nejdriv nemohla usnout, neveda jsem jak lezet. Na zadech me boli v krizi, na brise me boli bricho a na boku to leve prso. No rozcilena jsem byla… :mrgreen: :lol: A teplota se drzi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 07:35

@Leni112 :hug: :hug: Ještě pár dní a budeš vědět na čem jsi :pankac:
Sníh nikde, ale koukám emimino už je ve vánočním, tedy aspoň reklamy :mrgreen:
Hodovat budem, pokud zvládnu upíct kačenu, ještě jsem ji myslím nedělala :think: tak snad to dopadne dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 08:32

@NeKa To jo. :hug: Kazdopadne mam vetsi nadeji nez minule, to to bylo to 1%. :mrgreen: Ted mam tak 30%. :mrgreen:
Ano ano, vcera jsem si to prave u toho pc rikala a uz premyslela nad tim, jak budu testovat pred Stedrym vecerem… :lol:
Ja to teda nejim, takze nezavidim, jen to jak jako budete spolu a tak. :)
A v patek maji prijet, jdyz bude vse ok, s tim nasim mimiskem, tak se tesim az si to pochovam. :hug: Ale na druhou stranu se bojim, az bude test negativni a ja ho budu drzet v naruci a budu rvat a rvat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 09:12

@Leni112 Já kačenu taky nejím, ale ten knedlík a zelí můžu :D A krtkův dort si vyjímečně taky ráda dám. :mrgreen: Úplně ti rozumím, ale aspoň budeš vědět, jestli je nebo není. A on bude //!! :hug: Ale taky teď koukám závistivě na všechny těhotný a maminy s miminama :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 09:51

@NeKa Ted jsem jela s dedou do nemocnice na kontrolu a chodi tu maminky s miminkama…tohle tak nejak jako boli… :( Jeden den jsem v pohode a druhej bych orvala kvuli kazdemu kocarku. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 12:18

@Leni112 :hug: :hug: :hug: Hormony jsou hroznej nápor na psychiku. :mrgreen: Já to mám podobně, jeden den v klidu, druhej masakr. :zed:
Mrkni na ikonku :hug: BE HAPPY :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 13:12

@NeKa :hug: Diky. :hug: Ja uz dneska tak nejak vstala po prdeli, mela jsem nejaky sny a jak jsem se vzbudila, tak jsem tak nejak mimo zustala. :)
Hormooony. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 13:16

@Leni112 :hug: :hug: Zitra zas bude líp :hug: Já se tak trochu bojím zítra do práce :mrgreen: jakože ne bojím, spíš mám blbý pocit, abych působila dostatečně „mile“ :zed: :mrgreen: Kupodivu ted víc myslím na tu práci, než na // :mrgreen: Tak aspon k něčemu je to dobrý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 13:22

@NeKa :hug: No uz aby byl vecer a mohl zacit novy den. :)
Jj, je mi to jasny, snad to bude v pohode a nebo bude dost prace na to, nez aby clovek premyslel co jak dela a jak se tvari. :) To mas jedine dobre!! :) To ja mam to mysleni 50/50. :)
Ale den co den me vezme to, jak mi v praci mistni gratuluji k bratranci, tak hned k tomu maji otazku kdy ja…a ja lzu a lzu a pritom…No chce to vikend. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 13:29

@Leni112 :hug: :hug:
Já ještě nechci večeeeer :cert: :mrgreen:
Dopejkám kačenu, už se potí 4 hod ve vlastní štávě :potlesk: Udělám bramborovej knedlík ještě a manžel může přijet :dance: A bude žranice, asi si dám i svatovavřinecký vííínečko :pankac:
Věřím, to je na palici, když se někdo zeptá… A to i mě :zed: když se někdo ptá, tak co ten kluk? Ještě by to šlo, ne?? :zed: No šlooo, kdyby se tomu chtělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 13:54

@NeKa To tvy dnesni kuchteni. :hug: Bude mit radost. :palec:
Ja dneska koupila muzi kilovej pytel bonbonu. :mrgreen: :mrgreen:
Slo kdyby to slo! :lol: Chtela bych umet porucit vitru, desti a oplodneni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.11.14 14:09

@Leni112 Jsi docela skromná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Do vánoc už jen měsíc a něco a na vánoce jsme si slíbily dárek… :srdce:
Kilovej pytel bonbonů by byl u nás záležitost hodiny :mrgreen: když by se na něj vrhly všechny kobylky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.14 14:25

@NeKa Nejskromnejsi. :mrgreen: Kdo mlci, nic nema. Jak se rika. Takze ja rikam!! :mrgreen: To slibily..porad tomu verim.. :andel:
Ac teda ted…uz mi zmizel i ten hustej kremovej hlen, uz je jen trosku..takze vyschnu a nebude nic. :zed:
U vas je to jasny. :mrgreen: Ja tyhle nejim, takze at se jich naladuje sam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí