Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
19.11.14 21:50

@Leni112 Jsem rikala, ze ten sampon je tragedie. :cert: Vybrala jsem si ja… Dooce Gusto :andel: A mam je v sobotu. :cert:
Zitra mam tridni schuzky na gymplu, doufam, ze to preziju. :mrgreen:
Dnes mi manzel rika…jsem tak premyslel…netrva to uz nejak dlouho? Jsem myslel, ze to bude hned :mrgreen: no tak jsem se pak pri prilezitosti zeptala…kdyby nas dr poslal na nejaky vysetreni…jestli by byl ochotny jit na spermiogram. A pry neni problem. Tak se mi i ulevilo, kdyby nahodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.11.14 06:34

@NeKa Dobre rano. :kytka: No vidis to, tak to byl vcerejsek plny prijemnych a hezkych veci. :hug:
U me MS stale nikde, ani to nevypada. :( :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.11.14 07:48

@NeKa O hodinu pozdeji.. 1 DC! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.11.14 08:08

@Leni112 :dance: :dance: :dance: Jupííí jou, mám radost za tebe. :hug:
Tento měsíc už by mohl šlapat jak má, co Leni, slíbíme si to? Jak u tebe, tak u mě. :potlesk: Pak bysme mohly mít hezkej dárek pod stromeček :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.11.14 08:34

@NeKa Kolik ze jsi ty? 4 DC? Zase zaciname hezky spolu a spolu uz i tuhle etapu dokoncime!! :hug: Ja slibuju jak jen muzu, Vlasticko. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.11.14 09:17

@Leni112 :mrgreen: Musela jsem se podívat kolikátej vůbec :mrgreen: Ano 4DC.
Dneska mám zase plnej den, teď přijede kámoška, pak pojedu hlídat malýho jiný kámošce, pak nakoupit, na třídní schůzky a pak mě čeká dlouhý pracovní víkend. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.11.14 09:46

@NeKa Si te pamatuju lip.. :mrgreen: Ale jasny, zatim neni co pocitat, takze to nevnimame.. 8)
Alespin ti ten den utece. :) Ja bych potrebovala zalezt do postele, mam asi teplotu a boli me prudusky, dole se to rozjelo…no taky budu mit krasnej den. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.11.14 07:23

@Leni112 :mavam: Dobré ráno. Mě už zase začíná teplota skákat, včera 36,10 a dnes 36,40 :mrgreen: fakt takhle celý čísla. :mrgreen:
Utratila jsem včera milion za vánoční výzdobu :cert: :pankac: :mrgreen: třídní schůzky dopadly dobře :dance: a dnes se mi vůbec, ale vůbec nechce do práce :zed: :zed:
Venku to vypadá, že by mohlo začít i sněžit :potlesk: :dance: tak se snad dočkáme.
Co tvoje „nemoc“? Je ti líp, nebo tě to skolilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.11.14 09:09

@NeKa Dobre rano. :kytka: Takhle na zacatku je to asi uplne jedno…Mne vzdycky vyleti teplota nahoru druhy menstruacni den a pak to teprv jde dolu, takze jsem na 36.6..ale na druhou stranu to prikladam i zdravotnimu stavu. Leze to na me pomalu, ale jiste. :? Zrovna v nedeli to bude rok, co jsem se dostala po 6 hodinach neustaleho zvraceni a prujmu v 5 rano do nemocnice, kdyz me tam muz vezl a skoncila jsem na kapackach. Moc doufam, ze si neco takoveho nezopakuju. :mrgreen:
Holky mas sikovny, bych se na schuzky tesila! :palec:
Vanocni vyzdoba. :srdce: Ja uz ji pomalu a jiste vyndavam… :mrgreen: A nastesti jsem se nikam zatim nedostala, takze nemam za co utracet, ale zrovna dneska kdyz muz svoli, tak bych rada prosla obchody…ne ze bych teda byla fit, ale premuzu se. :lol:
To jako kdyz jsme jeli z te nemocnice pred rokem, sla jsem na revers, tak mi muz zastavil nekde, uz ani nevim pro co jsme sli a rika mi, ty se nechces ani podivat na boty a tak? A ja ze ne…tak me objal a rekl, ze mi musi byt opravdu hodne zle a jeli jsme domu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.11.14 09:11

@NeKa Jo a „nemoc cervena“, ta je silna jak nikdy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.11.14 10:33

@Leni112 :mrgreen: Tak doufam, ze to ted tak hrozny nebude, jako minuly rok :hug: Pac kdyz uz ani nakupy nezabraly, zak to bylo vazny. Cervenou mam posledni cykly taky brutalni :zed: dva dny trpim jako kun. A pak uz se to da.
Uzivej si hezky volno, ja se budutesit na nedeli 22:00. :dance: Uz ted se mi zveda tlak pri myslence na vecerni shon :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.11.14 11:10

@NeKa To doufam.. :) Zlatej kasel s teplotou co mam ted. :mrgreen: Ja trpela od soboty a to jsem to ani nemela, pri kazdym kroku, jeste dnes a zitra uz to taky bude lepsi, jesteze to mam jen tri dny. :) Ale porad me boli ta leva bradavka, je to dost neprijemny a nevim cim to. :nevim:
Hlavne at ti to v praci rychle utece, at te nikdo nestve a zbytecne vsichni nezerou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.11.14 11:36

@Leni112 Ted tu jedna slecna zapomnela fotku z UTZ. Tak 10.tt :mrgreen: Ja chci takyyyyy :zed:
Tak snad uz to bude jen dobry :hug: a me to snad taky utece. Nevadi mi, kdyz je moc lidi. Vadi mi, kdyz se neumej chovat a myslej si, ze je servirka hadr na podlahu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.11.14 12:38

@NeKa Jeeeee… :hug: :zed: Taky ji budeme mit!! Ale jsem si jista, ze ja ji nikdy nikde nenecham. :srdce:
Ja budu za hodinku s muzem, takze uz se tesim a akorat jsem se ho ptala zda mame nejaky kondom, aby se mnou dneska pres cervenou a bez kecu spal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.11.14 12:45

@Leni112 Ona se pro ni hned vratila :mrgreen:
A mate? :mrgreen: Me dorazily deti, manzel je zase na kurzu a nemuze mladou vyzvednout ze skoly, tak pro ni musela starsi. :mrgreen: A hned otazka MAMIIII, JAK DLOUHO TADY BUDU?? :mrgreen: Pac ji to tu nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí