Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
25.11.14 17:22

. @VendulaM Ahoj, ja si koupila Gynex. Je to komplex bylinek, ktere srovnavaji hormony v tele. Beruho ted druhy mesic a rekla byh, ze to opravdu pomáhá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.11.14 17:28

@Leni112 To by mohlo klapnout. Me to plus minus vychazi myslim zrovna na kontrolu na gynde. :mrgreen: Moc se mi tam fakt nechce :cert: Ale jsem zvedava, co mi pan dr rekne hezkyho. :mrgreen:
My ted doma zadny zvířátka nemame. Ja ani nechci, pac by starost zbyla stejne na me :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
25.11.14 18:02

@NeKa a dají se koupit v lekárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.11.14 18:48

@VendulaM U nas je ZELENA LÉKÁRNA, kde prodavaji vic bylinky jak leky. Tak tam se sehnat da. Vyrabi firma ENERGY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.11.14 19:38

@NeKa No koukala jsem, že už se mi začíná i tvořit hlen, takže se to snad nezastaví a vyjde to akorát.. :) Jdeš ten příští týden?? Já mam jít ve středu dopoledne, ale nevím jestli ještě nebudu marodit a na ráno vycházky nemám, tak se budu muset kdyžtak zase přeobjednat. No moc doufám, že ti neřekne nic špatnýho a jen tě pochválí, že je vše ok a opravdu pak jen věřit přírodě. :hug:
Přes odpoledne jsem tu měla malou a přinesla si křečka, že ho dostali v neděli, tak se mi hned musela pochlubit. :) Pustily jsme si Princeznu ze mlejna, učesala mě, vymalovala…ano, prej otázka, můžu tě vymalovat? :mrgreen: A je večer. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.11.14 20:06

@Leni112 Jsi vymalovana…to je hezky :mrgreen: A vypadas aspon jako papoušek?
Koukám, ze budes mit ovulaci zas driv jak ja :mrgreen: Jdu ve stedu na 8:30. To pujdem asi spolu. Kdyz marodis, tak k dr snad muzes ne? Tohle jsem nikdy neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.11.14 20:37

@NeKa Jj, pokaždý mam stíny až nad obočí a rtěnku pod nosem. :mrgreen:
Tak jako zatím to na ní vypadá, ale aby zase nebyla až moc brzo…to je fakt, nic nemůže být přesně jak chci já. :D Modlim se za ten víkend jak jen můžu. :andel: Že mě to nepřekvapuje, že máme nastejno i doktora. :mrgreen: Sice mam ovu dřív jak ty, ale zase mám dlouhou lut fázi, takže nakonec máš MS dřív než já. A přesto jedeme pořád podobně. :hug: Věřím i tomu otěhotnění nastejno. :hug:
Já jsem myslela, že k obvoďákovi na kontrolu jo, ale k jinýmu ne. :nevim: Ale jako půjdu ten den tak jako tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.11.14 20:41

@NeKa Takhle je ta carka uz dost viditelna, ze? Snad pocka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.11.14 06:20

@Leni112 Dobre rano. Pěkná carecka :palec: budu doufat, ze pocka aspon do patku, nez praskne :potlesk: Me to minule vyletelo behem par hodin. Ale zas cyklus predtim to trvalo skoro tyden. :nevim:
Jsme synchronizovany :mrgreen: Za tyden snad budem vedet vic. :dance: A nebo taky ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.11.14 09:15

@NeKa Dobre ranko. :) No zacinam byt zase nestastna, protoze teplota klesla uz na 36.02 a tim padem se bojim, ze test bude pozitivni jiz dnes a prosinec je tak u me uzavren. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.11.14 10:29

@Leni112 :hug: Neboj urcite jeste chvilku vydrzi :hug: A kdyz ne, z nedele si tam nejaka spermijka treba pospala a vzbudi ji ovulace :pankac:
Ja uz jakoze pracuju… :mrgreen: jsem si rano ani kafe nestihla uvarit… jsem se dlouho valela v pelechu a pak jsem nestihala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.11.14 11:51

@NeKa Kdyby…ale pořád mám pak naději vyšší když vidím, že se přeci jen trefím blíž k ovu datu. :) Test jsem si právě udělala, řekla bych, že čárka je stejně silná jak včera, ne míň, ne víc, takže jsem se trošku uklidnila, že i kdyby byl pozitivní zítra, tak teprv v pátek by měla nastat, že? Pokud to tak chápu, když uvádí 24-72 hodin…ovu testy jsem opravdu zatím neprozkoumala. :)
Po kom to ty holky asi mají… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.11.14 13:19

@Leni112 :mrgreen: Netusim :mrgreen:
Me ten tel zas blbne :pocitac: :zed: :cert:
Tak snad dorazi az v patek :palec: aby se to castecne shodovalo s tvym planovanim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.11.14 15:40

@NeKa Já ti kolikrát napíšu hotovej sloh z telefonu, když jsem v práci, ale mam tam dost mizernej - spíš žádnej signál, takže při odkliknutí odeslat se vše vymaže! :pocitac: Jednou jsem měla ty nervy, že jsem to psala 4×!! A nakonec to napsala až doma. :mrgreen:
No snad, zatím jen trošku a sem tam mě popíchne levý vaječník, včera mě pobolívaly oba, takže dnes se asi rozhodlo, který to bude. :D Minule to byl pravý. :) A ten mám dle dr prý lehce zúžený… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.11.14 16:02

@Leni112 Jsem rada, ze se to nestava jen me :pocitac: každopádně to my nervy stejne v tu chvili neuklidni. :mrgreen:
Me neboli vubec nic :mrgreen: radsi… ale mam i spoustu casu… :pankac:
Zuzeny vajecnik? To jsem jeste neslysela.

Mam narváno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital