Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
. @VendulaM Ahoj, ja si koupila Gynex. Je to komplex bylinek, ktere srovnavaji hormony v tele. Beruho ted druhy mesic a rekla byh, ze to opravdu pomáhá ![]()
@Leni112 To by mohlo klapnout. Me to plus minus vychazi myslim zrovna na kontrolu na gynde.
Moc se mi tam fakt nechce
Ale jsem zvedava, co mi pan dr rekne hezkyho. ![]()
My ted doma zadny zvířátka nemame. Ja ani nechci, pac by starost zbyla stejne na me ![]()
@VendulaM U nas je ZELENA LÉKÁRNA, kde prodavaji vic bylinky jak leky. Tak tam se sehnat da. Vyrabi firma ENERGY.
@NeKa No koukala jsem, že už se mi začíná i tvořit hlen, takže se to snad nezastaví a vyjde to akorát..
Jdeš ten příští týden?? Já mam jít ve středu dopoledne, ale nevím jestli ještě nebudu marodit a na ráno vycházky nemám, tak se budu muset kdyžtak zase přeobjednat. No moc doufám, že ti neřekne nic špatnýho a jen tě pochválí, že je vše ok a opravdu pak jen věřit přírodě. ![]()
Přes odpoledne jsem tu měla malou a přinesla si křečka, že ho dostali v neděli, tak se mi hned musela pochlubit.
Pustily jsme si Princeznu ze mlejna, učesala mě, vymalovala…ano, prej otázka, můžu tě vymalovat?
A je večer. ![]()
@Leni112 Jsi vymalovana…to je hezky
A vypadas aspon jako papoušek?
Koukám, ze budes mit ovulaci zas driv jak ja
Jdu ve stedu na 8:30. To pujdem asi spolu. Kdyz marodis, tak k dr snad muzes ne? Tohle jsem nikdy neresila.
@NeKa Jj, pokaždý mam stíny až nad obočí a rtěnku pod nosem. ![]()
Tak jako zatím to na ní vypadá, ale aby zase nebyla až moc brzo…to je fakt, nic nemůže být přesně jak chci já.
Modlim se za ten víkend jak jen můžu.
Že mě to nepřekvapuje, že máme nastejno i doktora.
Sice mam ovu dřív jak ty, ale zase mám dlouhou lut fázi, takže nakonec máš MS dřív než já. A přesto jedeme pořád podobně.
Věřím i tomu otěhotnění nastejno. ![]()
Já jsem myslela, že k obvoďákovi na kontrolu jo, ale k jinýmu ne.
Ale jako půjdu ten den tak jako tak. ![]()
@NeKa Takhle je ta carka uz dost viditelna, ze? Snad pocka… ![]()
@Leni112 Dobre rano. Pěkná carecka
budu doufat, ze pocka aspon do patku, nez praskne
Me to minule vyletelo behem par hodin. Ale zas cyklus predtim to trvalo skoro tyden. ![]()
Jsme synchronizovany
Za tyden snad budem vedet vic.
A nebo taky ne ![]()
@NeKa Dobre ranko.
No zacinam byt zase nestastna, protoze teplota klesla uz na 36.02 a tim padem se bojim, ze test bude pozitivni jiz dnes a prosinec je tak u me uzavren. ![]()
@Leni112
Neboj urcite jeste chvilku vydrzi
A kdyz ne, z nedele si tam nejaka spermijka treba pospala a vzbudi ji ovulace ![]()
Ja uz jakoze pracuju…
jsem si rano ani kafe nestihla uvarit… jsem se dlouho valela v pelechu a pak jsem nestihala. ![]()
@NeKa Kdyby…ale pořád mám pak naději vyšší když vidím, že se přeci jen trefím blíž k ovu datu.
Test jsem si právě udělala, řekla bych, že čárka je stejně silná jak včera, ne míň, ne víc, takže jsem se trošku uklidnila, že i kdyby byl pozitivní zítra, tak teprv v pátek by měla nastat, že? Pokud to tak chápu, když uvádí 24-72 hodin…ovu testy jsem opravdu zatím neprozkoumala. ![]()
Po kom to ty holky asi mají…
![]()
@Leni112
Netusim ![]()
Me ten tel zas blbne
![]()
Tak snad dorazi az v patek
aby se to castecne shodovalo s tvym planovanim. ![]()
@NeKa Já ti kolikrát napíšu hotovej sloh z telefonu, když jsem v práci, ale mam tam dost mizernej - spíš žádnej signál, takže při odkliknutí odeslat se vše vymaže!
Jednou jsem měla ty nervy, že jsem to psala 4×!! A nakonec to napsala až doma. ![]()
No snad, zatím jen trošku a sem tam mě popíchne levý vaječník, včera mě pobolívaly oba, takže dnes se asi rozhodlo, který to bude.
Minule to byl pravý.
A ten mám dle dr prý lehce zúžený… ![]()
@Leni112 Jsem rada, ze se to nestava jen me
každopádně to my nervy stejne v tu chvili neuklidni. ![]()
Me neboli vubec nic
radsi… ale mam i spoustu casu… ![]()
Zuzeny vajecnik? To jsem jeste neslysela.
Mam narváno ![]()